Najdi forum

Pozdravljeni !

Da nebi kar naprej jamrali kako vam je dolgčas sem se odločila , da vam sicer samo z dvema prstoma napišem nekaj poučnega , predvsem še za tiste , ki so dalj časa v zakonski zvezi oz. v dalj časa trajajoči izvenzakonski skupnosti ( po domače – na koruzi) :

Moža je bolel zob pa je šel v zdravstveni dom . Bilo je že pozno in je delal samo psihiater. pa je šel knjemu , saj je bil že tako v ri…. Psihiater ga je polegel na kavč in mu rekel naj ponavlja ” desna roka je topla , desna roka je topla , zob me ne boli , zob me ne boli , leva roka je topla , zob me ne boli. Pa se mi ne da več pisat naprej , saj veste kako gre avtogeni trening. In glej ga zlomka možaka po kakšnih 30 minutah zob več ne boli .

Sedaj pa bistvo. Pride možak domov gre v kopalnico in potem svojo ženo tako n……, kot že zadnjih 5 let zakona ne . Pa to še ni vse to se ponovi tudi naslednji večer. Ker ženi ni nič več jasno je pa firbčna , gre naslednji dan kukat v kopalnico , kaj mož dela . In kaj vidi , mož stoji pred ogledalom in v globoki meditaciji ponavlja ” ni moja žena , ni moja žena “

Učite se , učite in povratne učinke sporočite !

LP MICI

Če me bo kdo od forumovcev danes srečal kje na ulici – jaz sem tista, ki govorim ….v stilu avtogenega treninga …

Kaj pa govoriš? “Nisem njegova žena, nisem njegova žena ….”
? :))))))))

Optimus

…med drugim – tudi to….

New Report

Close