Najdi forum

Zanima me kje so kakšne avdicije za pevce?

Za kakšne pevce? Za šolo solo petja ali za zbor? Kateri glas?

SOLO PETJA.

Glasbena šola Vegova v Ljubljani, samo kdaj pa so te avdicije pa ne vem, mislim, da si za letos že prepozna.

Vseeno se pozanimaj, če pa ne dobiš se pa prijaviš na avdicije za kakšen zbor in se eno leto vežbaš kot pevka, da dobiš občutek in se med tem časom prijaviš v šolo in boš delala avdicijo.

Rad bi samo povedal, da je prijav zelo veliko izbora pa zelo malo, ne smeš biti razočarana, vsaka izkušnja nekaj da.

primož

Glej, jaz sem ravno sedajle v Lady na 26 strani našla nekaj kar bi te mogoče zanimalo.
Piše pa takole: Če ste pevec ali skupina in doslej še niste izdali nobene svoje pesmi se lahko javite na razpis založbe Hipersound Records, ki bo 15.decembra izdala promocijsko zgoščenko z 22 pesmimi dobrih, a še neuveljavljenih glasbenikov. Do 5.novembra morate poslati prijavnico na Hipersound Records, Zvonarska 1, Ljubljana. Če že imate izdelan in masteriziran posnetek vas bo sodelovanje stalo 10.000 sit, če imete le demo posnetek, boste morali primakniti še 35.000 sit, da boste pesem profesionalno posneli. Pesem lahko tudi naročite pri Hipersoundu, če pa nimate spremljevalnih glasbenikov, vam jih bodod priskrbeli v založbi, vendar vas bo to stalo 120.000 sit. To so le okvirni pogoji za sodelovanje, natančnejše informacije boste dobili na založbi Hipersound tel.01/252 78 44.

Ne vem sicer če ti ej to zanimivo, pa vendar….

za avdicije na glasbeni šoli za solo petje si prepozna, ker so te že junija (so pa na Vegovi, na viču in moste- vsaj za te jaz vem) tako, da težko, da dobiš prostor, ker je povpraševanje vsako leto veliko. edino, če greš kam na privat ure.

Šola solo petja je tudi v Muzici Viva na Bavarcu v Ljubljani, dol po stopnicah kjer je bil včasih Kora bar. Zdaj se bodo preselili v Trnovo. Zato pohiti da jih še ujameš tam. Niti ni tako drago, so mednarodno priznani itd. Če te zanima kaj več ti bom priskrbela več podatkov, pravi naslov je moja hči ki tudi poje.

lp

V Šentvidu imajo ob torkih zvečer ženske petje. Če te zanima, poiščem še tel.številko.

Za kakršnokoli petje, mi je predaleč. Zanimajo me sam avdicije. Vadim tudi z enim bendom, vendar je v belokranjskem koncu težko najti klaviaturista in basista, tako, da nas to zavira, da bi nas kje slišali. Do zdaj smo enkrat nastopali in je smo bli pohvaljeni, tudi nekaj ponudb smo dobili, vendar ker ni klaviaturista ne morem izbirati kakšnih komercialnih pesmi, basist pa nekako za silo obvlada samo rock (in še to ne hodi resno na vaje), to nas zavira. Tako, da bi najraje sama nekje poskusila, da me nekdo sliši in pomaga kam vključiti.

Neli prosim še za več podatkov, mogoče bi se pa prek njih lahko kam prebila, pa tudi še kaj naučila. Sicer sem hodila k uram solo petja v ZDA, vendar vem da mi bi še to koristilo.
Hvala.

New Report

Close