Najdi forum

Ašičeva glina!?

Zanima me, kako se za povečanje plodnosti uporablja Ašičeva glina?!

Hvala!!!!

Jaz sem si delala glinene obkladke in jih na trebuhu imela čez noč. Ne vem sicer, če je pomagalo ravno to, ma recimo, da je pripomoglo.

Ste uporabljali tople obkladke ali kako? In koliko časa ter kako pogosto ste si jih polagali?

Spoštovani,

Malce pozno vam odgovarjam, ker se tudi sama ukvarjam z alternativnim zdravljenjem z glino, vam zagotavljam, da poznam že primere, ko so se ženske pozdravile ravno z toplimi oblogami z glino in po 10 letih zanosile čeprav so jih zdravniki označili kot nerešljiv problem.
Ni samo problem, da stavite obkladke, važno je, kdaj, kako in tudi to, če vam bo to učinkovito pomagalo. Vabim vas, da si ogledate spletno stran
http://www.ladeja.si/zdravljenje z glino, kjer so tudi kontaktni podatki in še več zanimivih informacij. Prepričana sem, da boste uspeli.

Polagala sem si jih redno, vsak večer, mrzle, ali pa mlačne. Ne vem pa povedati točno, koliko časa. Recimo dva do tri mesece.

Zanima me če ima kdo izkušnje z glinenimi maskami-oblogami za aknasto kožo.
Sama sem začela to izvajat, po dveh nanosih je moja koža podivjala-najbrž vleče glina vso nesnago ven!? Istočasno sem jo začela piti po 1 žličko/dan.
vesela bom vsakega odgovora.
Hvala
Anabela

Nič se ne bojte, koža se bo slej ko prej očistila nesnage. Če preveč motijo izkuščaji si lahko namesto gline z vodo, primešate žlico olivnega olja, ali pa tudi limono. To je pač sestavni del regeneracije kože. Pitje gline še pospeši čiščenje. Pravkar smo odprli spletno stran http://www.ladeja.si, kjer so kontaktni podatki. Čimvečkrat dnevno si umivajte obraz s hladno vodo, primeajte ji lahko tudi ščepec naravne morske soli. Tudi druga olja, ki mirijo kožo pomagajo: naprimer olje jojobe. V masko lahko dodate tudi kumarični, paradižnikov ali grozdni sok. Zelo vneto kožo lahko masirate z notranjo stranjo limonine lupine. Namesto mila uporabite le glineno vodo.
konkretno za vaš primer vam lahko pomagam s pomočjo radiestezijskega nasveta, če me boste seveda poklicali. Lep pozdrav za lep obraz.

Spoštovani,

zanima me, če ima kdo izkušnje z Ašičevo glino glede rdečega obraza (lica)?

Hvala!!!

New Report

Close