Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija APTAMIL HA1

APTAMIL HA1

Pozdravljene,
ponovno se obračam na vas in upam da mi bo katera lahko pomagala. Moja 3,5 mesece stara hči zavrača dojenje, enostavno ko jo pristavim se začne jokat in obrača stran. Danes sem ji provala dat aptamil ha1, ker je alergična na KML ampak ni dokazano, allernove in pregomina ne mara, to pa je takoj spila, sedaj pa me je strah da sem naredila narobe ker na navodilih piše da ni za alergike za katere je že dokazana alergija na KML.
Prosim če mi lahko katera pove ali sem sploh prav naredila. Jaz sem enostavno obupala, že en teden noče jest in strah me je da bi dehidrirala, pa sem provala še to možnost.
Lp

če alergija ni dokazana, potem si načeloma ravnala prav. mislim da ta HA pomeni hipoalergena, to je mislim da mleko o katerem mi je govoril gastroenetrolog, da ga naj uporabim če bi imela še enega otroka pa ne bi dojila, čisto iz previdnosti ker je prva potrjeno alergiča na KML
sedaj pa otroka opazuj, če bi se pojavile težave, v smislu alergije, potem prenehaj. samo potem boš pa morala ponovno k pediatru da naredite teste.

želim vama da bi uspešno uvedle to mleko.

Hvala zt, upam da bo vse v redu, jedla je ob 11.30 in trenutno še ni videt nobenih izpuščajev, nevem pa koliko časa rabi vse skupaj da se pokaže na koži.
Lp, Petra

New Report

Close