April 2004
A je tu kakšna aprilčica?
Kako se počutite, vas že kaj žgečka v trebuščku?
Mene boli na levi strani trebuha, a pravijo da ni nič narobe, da se mi širi maternica.
A morate že nositi kakšne širše hlače?
Že izbirate imena?
L.P.
P.S.:Naj vam zaupam skivnost mojega dneva – danes je ravno dve leti in pol odkar sva s fantom skupaj in za najino tretjo obletnico(malo pred tem, rok imam 17.4.04) se nama bo rodila kepica.In jaz sem vesela, zato rada delim veselje z vami.
Pa pa
Ojla!
Tudi jaz sem aprilčica – 20.04.2004.
Sama menim, da je rok postavljen prezgodaj. V ponedeljek grem na pregled, pa bom videla kaj mi bodo povedali v tej smeri.
Počutje je super, slabosti ne poznam, hlače so mi še vse prav.
Na prvem UZ je bilo prav fino videt otročička, za spol pa ne bova vprašala.
Glede imen sva načeloma že odločena, vendar sva dopustila možnost, da se še kaj spremeni.
Čestitke za tvoj posebni dan, jaz pa na svoj posebni dan še čakam – dan ko me bo moj otročiček prvič brcnil. Sem že malo nestrpna.
Veliko veselja in sončka (kljub oblakom zunaj),
pozdravček
Miškolinka
Moj rok je nekje med 3.4. in 12. 4. Po velikosti bo bolj verjetno držal prvi datum, a na porodniško bom šla glede na drugi rok. Trebušček počasi raste, a šele sedaj ugotavljam, da sem imela vse hlače kar precej preširoke, saj jih večinoma še zapnem. Pa tudi trebušček se mi zdi manjši kot prvič.
Ime imamo izbrano za punčico, v katero nas je nekako prepričal naš štiriletnik. Bomo videli na kakšnem UZ.
Srečno vsem!
Oy, pia!
Lepo je slišati da imaš isti dan rok :)))
Tudi jaz mislim da bo “dan D” kasneje.
Hlače pa so še vedno vse prav. Bomo videli v kakšnem stanju je zimska garderoba. Danes zjutraj je že bilo pestro iskati šal in rokavice :))
V ponedeljek grem na pregled da vidimo napredek!
In kako gre tebi?
LP, Miškolinka
Moje počutje se kar izboljšuje glede na to , da mi je bilo 2 meseca non-stop slabo, pa še vmesna krvavitev me je zelo prestrašila. Zdaj je ok. Me pa zadnje dni spet dajejo bolečine v križu -topa bolečina kot ob menstruaciji. To se mi je pojavljalo tudi v 8 in 9. tednu. Ali ima katere podobne težave?
lp!
Kaj zdaj aprilčice. kako ste? Jaz imam rok 15.4. in že komaj čakam,trebušček pa pridno raste. Kako kaj vaše počutje?Jaz kar shajam, slabosti ni je pa špikanje v trebuščku, bolečina v hrbtu, ker v službi delam za računalnikom in občasne vrtoglavice, a sicer mi je res dobro. Upam da bo moj pikec-pikica v redu. 18 novembra bom izvedela spol. Meni je vseeno kaj bo mož pa bi raje videl punčko-to je najin prvi otrok in zelo se ga veseliva.
Evo, še ena aprilka, rok imam 16.04., počutim se OK, zdaj ko ni več slabosti. Hlače so zaenkrat še vse prav, tudi v prvo mi je trbušček počasi rasel, pa ni bil prav velik.
Verjetno bomo imeli punčko, tako je bilo rečeno na nuhalni, če bo pa še en fant, bomo pa hlik tko veseli.
Jutri imam pregled, že komaj čakam:)
Fajn se imejte vse:))