Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Bolezni srca in ožilja Kardiologija antišokovni komplet

antišokovni komplet

O biskujem sredno zdravstveno šolo ob delu in sem dobilo nalogo, da pripravilm seminarsko nalogo z nalovom ANTIŠOKOVNI KOMPLET. Na spletu se ne najde veliko materiala s tem v vezi. Vem, da moram v knjižnico, vendar se kljub temu obračam na vas s prošnjo po materialu za znaslovno temo. Prosim za pomoč. Hvala

V Društvu za srce obravnavamo bolj podrobno ukrepe preventive pri srčnožilnih boleznih, zato predlagam, da se obrnete na vms. Slavico, ki dela na IPP (internistični prvi pomoči) v urgentnem bloku na Njegoševi ul. 4 v Ljubljani, ki vam bo dala najbolj sveže informacije.

Recite ji, da jo kličete po dogovoru s prim. Cibicem. Slavico sem iskal po telefonu pa je nisem uspel dobiti, vendar menim, da vam bo rada ustregla z željenimi podatki.

Če ne živite v Ljubljani ali kje blizu, se obrnite na najbližjo kardiološko polikliniko.

Telefon vms. Slavice 01/522-33-85. Če ne boste uspeli dobiti potrebnih informacij po telefonu, mi sporočite.

Lep pozdrav!

prim. Boris Cibic, dr. med.

Lep pozdrav! prim. Boris Cibic, dr. med. Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije www.zasrce.si

New Report

Close