Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija antibiotik na antibiotik -otitisi

antibiotik na antibiotik -otitisi

Lep pozdrav!

Kot mnoge mame imamo tudi mi problem,ki se ga pa jaz še predobro zavedam(zdravstvena stroka… O.inšt.).
moj 2 -etnik ima od meseca januarja do sedaj že 6 vnetje ušes,1x od tega sekretorno,3 dni ni skoraj nič slišal.to je bilo januarja.naj povdarim da je imel lani od novembra do novega leta že 2x vneta ušesa.torej do sedaj že 8x.zadnjega smo pozdravili pred 8 dnevi,sedaj-danes je spet na antibiotiku.jemljemo CEFZIL,hiconcil nam ne prime nič,po amoksiklavu preveč driska.
Jaz sem že obupana ker skačem iz bolniške v bolniško.ok,sej razumem da je še majhen in sedaj od septembra hodimo še v vrtec.prej se je čuval privat in je bil do junija letos isto bolan.
hodimo na metelkovo k dr.Godini.Svetovala nam je ob ponovnih otitisih jemanje Hiconcila kot profilakso 6 mesecev.Jaz pa se bolj nagibam k temu da bi šel na operacijo žrelnice.Pri njem je problem nos,ki ga tudi če ni prehlajen(redko)redno spiramo z nacl,pravilno kot se izpira.porabimo na tone fiziološke plus operil,vendar točno vem 5 dan prehlada ga bolijo ušesa,jok,tulenje,zdravnik,antibiotik.že vnaprej vem kaj sledi.

groza me je da bi do novega leta prebolel še najmanj 3,4 otitise,kot jih verjetno bo,če ne bomo ukrepali.nič nimam proti zdravilom,ampak se mi zdi da je to že kaj preveč.

imam pa vprašanje!
ali bi bila operacija pri recimo 2,5 letih prezgodaj???kako poteka ves postopek da pridemo do datuma??nas čaka še gora preizkav na polikliniki???mali je zelo tempramenten in ker vem kako je,poznam tam delo,si ga tam skoraj ne upam predsavljati???ali me lahko iz metelkove že naročijo na operacijo.?? ne bi rada čakala še več kot eno leto in delala razne poizkuse z antibiotiki,pa ne bo nič pomagalo.
res sem že obupana in oprostite za mojo odkritost.
saj veste kako je več veš o nekaterih stvareh,bolj si vse predsavljaš in razglabljaš.

alenka….. sodelavka

Spoštovana!

Pri takšnih pogostih antibiotikih in vnetij celo priporočamo operacijo žrelnice, v tej starosti ni prezgodaj, datum pa lahko dobite tudi na Metelkovi (seveda po posvetu z dr Godino).

LP. drIB.

New Report

Close