Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija ANTIALERGIJSKE PREVLEKE

ANTIALERGIJSKE PREVLEKE

Zanima me, če ima kdo izkušnje z antialergijskimi prevlekami za posteljo znamke TAJA evedom? Ali mogoče priporočate kakšnega drugega proizvajalca?
Hvala!

Pozdravljeni,

hči je imela res hudo reakcijo (alergijo) na pršice. Jogi smo oblekli v antialergijsko prevleko AlPrevent – pranje na 90st C, zaščita z VSEH strani, lahko izbirate med bolj zračno (to imam jaz) ali bolj mehko. Super prijazni, lahko naročiš dimenzije po meri. Je pa kar težko dobiti tako, ki jogi zaščiti z vseh strani in tu jo lahko naročite:

01/ 200 66 82

p.S.: Edina moteča stvar mi je, da ko preoblačim posteljnino (1x tedensko), sem vsa naelektrena par minut – verjetno je razlog v tej prevleki.

LP

Pozdravljeni,
najboljša in popolna zaščita pred pršicami so ovoji ALLERGOCOVER (link http://www.inobsmedicus.si/2622/index.html), ki imajo vtkana karbonska vlakna, da delujejo antistatično.
lp

Fant je dobil alergijo na prsice in nakupil ne vem koliko izdelkov za zascito postelje, od nadvlozkov, do ‘antialergijskih’ odej, ipd. Zdaj se je pa odlocil za nakup posteljnih prevlek Zeromite in je full zadovoljen. Boljse spi, ne kaslja, ne smrka, nima izpuscajev, itd…lahko bi rekla, da je alergija izginila…tudi jaz sama sem opazila, da veliko bolje spim s prevlekami zeromite, kot brez njih. Brez njih se zbudim s polnim nosom. Dobijo se pa v spletni trgovini www.zdravo-življenje.si.

New Report

Close