Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija antialergijske prevleke

antialergijske prevleke

Pozdravljeni,

potrebujem konkretne podatke, katere antialergijske prevleke so dobre, zanimajo me tiste, v katere se ovije cel jogi.
Ima kdo dobre izkušnje ali kdo kaj prodaja…
Slišala sem samo za firmo ORFAM (na netu še nisem nič našla, če ima kdo stran njihovo prosim lepo če jo sporoči. oz stran sem našla, samo ne prevlek…in interven. Kaj pa ostalo?)

res hvala že v naprej

JOzy

Pazi, to je moj nasvet in premisljeno kupuj. Jaz sem kupila cel komplet za celo bajto od proizvajalca ARGO (glede na klinicne teste je zadeva boljsa od allergcoverja) iz POljske, priznan znavstven institut, vendar se je izkazalo, da so nam prevleke (deka in vzglavnik) povzrocile alergijo. Ne vem kako je to mozno vendar naj bi bili tovrstni posebni materiali prevleceni z necem kar lagko povzroci alegicno reakcijo. Prsica eno alergija pa drugo. Trenutno imamo v prevleki samo jogije, pa se to bom najbolj verjetno dala stran in se vrnila na nadvlozek. Problematicno je to, da das veliko denarija garancije pa ni…mogoce za zacetek se splaca smo prevleko za jogi za eno posteljo, ostalo pa pralno na 60 stopinj in hoces ali ne peres 2x na teden. Se vedno te pride ceneje….LP, B.

Joži, mi imamo prevleko, ki smo jo kupili v Sanolaborju (proizvajalec: Allergy control products, USA) in jo uporabljamo le na dopustu saj doma sesamo jogije na 4 dni in hči nima težav;

če želite jo lahko pošljem in jo preizkusite (npr. en mesec), da se boste lažje odločili za nakup svoje. mere so 190x90x20cm

lep pozdrav, Tjaša

Dejte mi povedat, a je Intervent res tako boljši, da je še enkrat dražji od Taje?
http://www.intervent.si/inter/index.php?page=shop.browse&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=29
http://www.taja-arkus.com/zascitne.php

A nadvložek je dovolj? A ni ravno v tem fora, da celo vzmetnico oblečeš?

Prosim vas za odgovore čimprej, ker moram kupit nujno.

tincci, mi prevleke ne uporabljamo ( se pa obleče cel jogi), ker se je hči zelo potila in je bila kože še veliko slabša; uporabljamo je le v hotelih na Hrvaškem…
uporabljam Acarosan za uničevanje pršice (cca 2x letno), drugače pa redno globinsko sesanje (2 x tedensko) in menjavanje posteljnine (cca na 10 dni), ki jo vedno sušim v sušilcu.

cen ne poznam in ne vem kaj je bolj kakovostno, je bila pa tudi naša draga ko žafran; svetujem pa ti,kot si že sama ugotovila, da če kupuješ, kupiš prevleko in ne le nadvložek…

če pa želiš, ti pošljem našo na probo 😉

lp, T.

New Report

Close