Najdi forum

Anonimni Alkoholiki

POZDRAVLJENI
sem clan anonimnih alkoholikov, alkoholik
rad bi pomagal vsem ki imate problem z alkoholom
pred tednom dni sem bil na vseslovenskem srecanju AA IN AL-ALON na Debelem rticu in smo si ogledali filem ki prikazuje ustanovitelja AA in njegove zene ki je bila ob njem tudi ko je bil ze brezupen primer, tako kot smo bili tudi mi.
poiskal sem na netu ta filem in vam posiljam link http://en.wikipedia.org/wiki/File:WhenLoveisNotEnoughCover.jpg
priporocam ga vsem
upam da bo pomagal tebi bralec-ka ali komu ki ga poznas
upam da dobim kak odgovor ali vprasanje
hvala
alkoholik Damijan

ne morem verjet da ste tko pridni
sem upal da bo odziv boljsi
edin ce ni kak druga spletna stran blj zanimiva s to tematiko
javite mi hvala in lep pozdrav

Sem pogledala link, pa razen sličice ni dost več za videt ali brat, o filmu. Pa vsaj link bi dal, od kakšnega najavnega kratkega filma na youtube-u o tem filmu, če smo že na internetu.

Predlagat ljudem, da si grejo v knjižnico ali videoteko sposodit film, ne da bi jih obvestil, kje na internetu si ga lahko dol potegnejo je v časih visokorazvitega interneta naravnost utopično; tukaj bo komentiral ta film le nekdo, ki je ta film ŽE pogledal.

Ti sam pa nisi napisal svojega pogleda na film niti nisi naredil nikakršne prave promocije iz tvojega stališča oziroma zakaj naj bi si sploh kdo pogledal ta film….torej kaj naj si začnem še tu?

Hočem rečt: malo bolj se je treba potrudit, če si žečiš sodelovanja na to temo 🙂

najlepsa hvala za odgovor in komentar
sem prvic na takih forumih in se se makl lovim tako da bo vsaka kritika dobrodosla
na napakah se ucimo
glede filma pa mi je zal da nisem se kej dodal gle iskanja na netu a zal nisem tko vesc pri tem
je pa res lep in poucen
hvala se enkrat

New Report

Close