ANGLIJA aupair
Kaj pa te o tem zanima? Ce ti lahko kako pomagam, bom to z veseljem storila. Le napisi!
samo zanima me ce kera gre ker morda bom sama odsla pa bi rada mela druzbo.
a lahko prosim poves preko katere agencije gres, ali si si sama zrihtala? namrec tudi sam grem v tem mescu, ampak se ne vem kateri konec UK.
Jaz sicer ne grem, saj sem to delala pred leti… Kolikor vem, zdaj obstaja kar nekaj agencij v Sloveniji, recimo Erazem.
Barbara: spoznala bos novo druzbo na tujem, zato le bodi pogumna in si stvar zorganiziraj. Ce imas tezave, ti bo agencija pomagala, lahko pa tudi komuniciras z mano. Javi mi svoj osebni Email in ti bom povedala kaj vec. Zivim namrec v Angliji.
Dolenc, ko bos vedel v kateri konec gres, pa se kaj javi.
A se da iti tudi samo za 2 meseca? Sm drugače stara 17,vendar imam veliko izkušenj z varstvom dojenčkov in malčkov….tut dvojčkov mi ni problem pazit…Tako da me zanima,če bi šla lahko med poletnimi počitnicami al morm počakat da bom polnoletna?
L.P
jaz sem drugace tudi ze bila 3 ali 4 krat pri vec kot petih druzinah ampak me se vedno mika.
jaz sem npr.prvic sla z erazmom)po novem ima tudi sta iz ljubljane ponudbo pa zmt se mizdi).v glavnem pri tej druzini sem ostala mesec potem pa sem v angliji zamenjala prek neke dobre agencije.pol sem sla domov in kasneje drugic in trtjic odsla prek agencij iz interneta.no niso tok agencije ker nic ne placas in sam si isces.en naslov je 222.aupair-world.net,super pa je tud http://www.greataupair.com pa se eno ampak je ne vem iz glave.za starost tocno ne vem max.vem da je 27 al 28 ,poglej si na kaki aupair strani jih je polhn.
v glavnem kot sem rekla ,prvic sem sla z erazmom,trajal je kar ene 2 meseca,da so mi najdl eno!!!! druzino,medtem ko prek spleta lahko v hitrem casu,tod v dveh tednih dobis ponudbe ali oddas tud 10 ih ali vec druzin.moja prijateljica pa je cakala 4 ali se vec mesecev.se ne spomnim.
torej ce bi kera sla naj mi pise,pa ce si iz lj bi se lahko na drinku dobile se malo pogovorimo.
bila pa sem tudi na nizozemskem kjer sem tudi uzivala.
moj email je
[email protected]
jst bi sla enkrat junija v londom ker tam se nisem bila,vedno sem bila v predmestju in pa par ur oddaljena od londona.sla bi za max.4 mesece , ker potem bi sla jeseni v solo.
ja iscejo tud za 3 mesece ,posebej v poletnih casih.
na voljo pa ni le aupair ponudba ki dela 25 ur,ampak tudi aupair plus ,30 ur pribl.in mothers help nekaj cez 40.je pa tud nanny ampak to je kvalificirana.toliko za sedaj.
oglasite se bodoce ali bivse aupairke,bo lepo mal diskutirat o tem.lp,barbara
Forum je zaprt za komentiranje.