Najdi forum

aneri – ria / podtema teme niko32

a sploh veste kaj je niko32? to je tv, sponke za papir, pa še kaj drugega. a res verjamete, da je temu tipu sploh ime niko? lahko je vzel nick po tv-ju ali sponkah ali čemu drugemu. pol mu še pa verjetno zaupate vse o sebi on pa vam v bistvu nič.
aneri, irena, in ja res malo se poigrate s črkami pa pride ven tudi ria skrajšano.

točn tkole bi pisu niko…. način pisanja res ni njegov vsebina pa vsekakor. sploh tole.. citiram: “…kdo je takrat imel kateri nick in kaj je rekel…”
pa tole: je zato kaj narobe z množico ali s tabo?
niko ni mel problemov samo z mano ali drugače povedano.. nism mela samo jst problemov z njim. mi je sam govoru o tem kako ma probleme s punco pa ne z eno ampak kako je šel narazn s parimi… ja res se pol lahko vprašamo: je neki narobe s svetom oz. s temi vsemi puncami al z nikotom?

Ne.
S tabo je.

Mogoče je pa s tabo. Eni samo pišete a razloga za to nimate, drugače bi ga podali. Mene bi najprej zanimalo kaj poreče na to kdorkoli iz naslova teme. Torej ria in aneri. Ali sta to dve osebi ali ena, ni važno. In pa niko32. Potlej se bo lahko kaj več govorilo. Mi smo pa samo opazovalci, ker dejansko nič ne vemo zato ne vem kako si nekateri lahko dovolite tako pisanje.

ja z mano sigurno je… lepo da si dojel…

ja z mano sigurno je… lepo da si dojel…[/quote]

Morda, a le v zgornjem nadstropju.

ja z mano sigurno je… lepo da si dojel…[/quote]

Morda, a le v zgornjem nadstropju.[/quote]

morda? hm… še sam nisi prepričan v svoje pisanje…
ti pa zlo rad izzivaš ane. ko so ti pa postavljena konkretna vprašanja pa na njih ne znaš odgovort…
lej piš kar hočš… misli kar hočš. tisti ki vejo resnico jo vejo za druge me ne briga.

Po toliko letih se še ni končala? Žal mi je te klepetalke, če je tako globoko zabredla v virtualo. Ne vem, jaz sem vse jemala bolj z rezervo. Pravih frendov še v reali praktično ni, kaj šele takole virtualno. Do takrat oziroma takrat, ko sem bila jaz tam prisotna ni bilo nikoli govora o tem, kar se tu piše. Lahko pa, oziroma najbrž, sem pa jaz pisala z ljudmi, ki tega niso vedeli oziroma se o tem nismo pogovarjali. Ali pa so pač bili tiho in na nek način prikrivali, kot praviš, da je tudi sedaj. Prav z nickom niko jaz nisem nikoli klepetala. Če pa je imel, kot pravite, več vzdevkov pa tudi mogoče no, česar pa res ne vem. Sem pa že zgoraj omenila nekoga na A (še enkrat povdarjam, da se nicka ne spomnim) in lahko, da je bil to ta. Kontaktirala sva nekje mesec mogoče dva, ampak je bila to katastrofa od moškega.[/quote]

živjo, si mogoče še kje tukaj? rada bi te samo vprašala v kakšnem smislu je bila to katastrofa od moškega?

omg kj pišete o meni sem bil rahan ali kaos in to je blo to in nisem starček mam komaj 45 let in
nisem nikol pisal kj ste pisali neglede ce ceste dobit nikota pa preko ip-ja

Kdo pa sploh govori tebi? Kot jaz razumem se govori o nikotu32, da je kao starejsi kot se predstavlja. Kot jaz vidim se zate pise “samo” to, da si kao “zenskar” se pravi, da si se motal okoli punc na chatu pa, da sta nekaj mela z orhidejo kar je pa cisto tvoja oziroma vajina stvar. Beri, srcek, beri.

New Report

Close