Najdi forum

aneri – ria / podtema teme niko32

Po toliko letih se še ni končala? Žal mi je te klepetalke, če je tako globoko zabredla v virtualo. Ne vem, jaz sem vse jemala bolj z rezervo. Pravih frendov še v reali praktično ni, kaj šele takole virtualno. Do takrat oziroma takrat, ko sem bila jaz tam prisotna ni bilo nikoli govora o tem, kar se tu piše. Lahko pa, oziroma najbrž, sem pa jaz pisala z ljudmi, ki tega niso vedeli oziroma se o tem nismo pogovarjali. Ali pa so pač bili tiho in na nek način prikrivali, kot praviš, da je tudi sedaj. Prav z nickom niko jaz nisem nikoli klepetala. Če pa je imel, kot pravite, več vzdevkov pa tudi mogoče no, česar pa res ne vem. Sem pa že zgoraj omenila nekoga na A (še enkrat povdarjam, da se nicka ne spomnim) in lahko, da je bil to ta. Kontaktirala sva nekje mesec mogoče dva, ampak je bila to katastrofa od moškega.[/quote]

veš jaz bi njej z veseljem pomagala, vsaj s kakšno besedo, pa ne morem, ker smo precej oddaljeni niti njenega maila nimam, samo mail njene mame, ki mi je stvar zelo podrobno razložila. drugi klepetalci pa imajo njen mail pa ji ne namenijo niti besede.

je pa tako, da se o tem ni javno govorilo dokler vse skupaj ni prišlo tako daleč, da je stvar prišla na forum.

to je drugače vedelo le par klepetalcev za katere je ta klepetalka mislila, da so vredu ljudje, na koncu pa so ji obrnili hrbet, ker zna ta niko tako lepo stvari obrniti sebi v prid in se narediti bogega, da na koncu on izpade žrtev.

ta o katerem je bilo prej govora – hud prvatnik, ločitev, dva otroka, bolane fore – ni trikrat za reči, da je to ta niko32.

Po toliko letih se še ni končala? Žal mi je te klepetalke, če je tako globoko zabredla v virtualo. Ne vem, jaz sem vse jemala bolj z rezervo. Pravih frendov še v reali praktično ni, kaj šele takole virtualno. Do takrat oziroma takrat, ko sem bila jaz tam prisotna ni bilo nikoli govora o tem, kar se tu piše. Lahko pa, oziroma najbrž, sem pa jaz pisala z ljudmi, ki tega niso vedeli oziroma se o tem nismo pogovarjali. Ali pa so pač bili tiho in na nek način prikrivali, kot praviš, da je tudi sedaj. Prav z nickom niko jaz nisem nikoli klepetala. Če pa je imel, kot pravite, več vzdevkov pa tudi mogoče no, česar pa res ne vem. Sem pa že zgoraj omenila nekoga na A (še enkrat povdarjam, da se nicka ne spomnim) in lahko, da je bil to ta. Kontaktirala sva nekje mesec mogoče dva, ampak je bila to katastrofa od moškega.[/quote]

veš jaz bi njej z veseljem pomagala, vsaj s kakšno besedo, pa ne morem, ker smo precej oddaljeni niti njenega maila nimam, samo mail njene mame, ki mi je stvar zelo podrobno razložila. drugi klepetalci pa imajo njen mail pa ji ne namenijo niti besede.

je pa tako, da se o tem ni javno govorilo dokler vse skupaj ni prišlo tako daleč, da je stvar prišla na forum.

to je drugače vedelo le par klepetalcev za katere je ta klepetalka mislila, da so vredu ljudje, na koncu pa so ji obrnili hrbet, ker zna ta niko tako lepo stvari obrniti sebi v prid in se narediti bogega, da na koncu on izpade žrtev.

ta o katerem je bilo prej govora – hud prvatnik, ločitev, dva otroka, bolane fore – ni trikrat za reči, da je to ta niko32.[/quote]

Glej, po moje se je brezveze obremenjevati s stvarmi, ki so tako stare. Pa tudi z ljudmi, za katere ugotoviš, da niso tisto za kar so se izdajali. Vem, da je to lahko reči, težje pa storiti.

Skratka, jaz nimam kontakta z omenjeno, tudi z omenjenim (niko ali kdorkoli pač) ne. Tisti (2), ki pa smo v kontaktu pa nihče nič o tem, tako, da jaz ne vem nič o tem.

ta o katerem je bilo prej govora – hud prvatnik, ločitev, dva otroka, bolane fore – ni trikrat za reči, da je to ta niko32.[/quote]

Glej, po moje se je brezveze obremenjevati s stvarmi, ki so tako stare. Pa tudi z ljudmi, za katere ugotoviš, da niso tisto za kar so se izdajali. Vem, da je to lahko reči, težje pa storiti.

Skratka, jaz nimam kontakta z omenjeno, tudi z omenjenim (niko ali kdorkoli pač) ne. Tisti (2), ki pa smo v kontaktu pa nihče nič o tem, tako, da jaz ne vem nič o tem.[/quote]

ja saj verjetno ljudje kar tako ne govorijo tega okoli. ali pač?

če si v kontaktu z dasoo, zogicox ali tio, one to vsekakor vejo. mislim pa, da nekaj malega v tudi smeška.

mi je pa malo čudno, ker sem malo razmišljala kdo bi lahko bile vedve, ki tukaj pišeta, torej ti in klepetava.ker se dobro spomnim nickov v sobici lepih misli in miru predvsem tistih več ali manj stalnih nickov. bili so še recimo tisti nicki “padajoči nicki” smo jim rekli, ki so prišli in šli in jih nikoli več ni bilo ali pa so spremenili nick. potem so bili še taki, ki so prišli na javno klepetalnico samo toliko, da so poklikali določeno osebo in šli dol iz javne in ostali samo na privat. nikjer v spominu pa nimam moškega na A. bil ej en Alfred ali Fredo, mislim, da enkrat en nick enkrat drug pa ista oseba ampak ta je prihajal enkrat na dva meseca mogoče. prav tako tudi tebe ne morem nikamor dati. ali lahko poveš vsaj to ali si ena izmed tistih zgoraj omenjenih nickov? aja k tistim zgoraj omenjenim nickom pa dodajam še tele: tinka, serenella in bila je še ena frčafela ali en tak podoben nick je imela.

ker gre za resne stvari – norčevanje iz bolezni in podobno in, da človeka, ki je ža tako bolan potisnejo še v depresijo se mi zdaj tole skrivanje ne zdi primerno. radi bi samo zvedeli zakaj in kako je do tega sploh lahko prišlo.
nimam nič proti tebi, se mi zdiš čisto ok. ampak res ne morem razumet kako se lahko vsi ti zgoraj omenjeni obnašajo kot, da jim je ta punca naredila nekaj strašno slabega. česa se bojijo? da jih bo okužila z boleznijo? ni kužna bolezen. pa tudi, če bi bila se s kleptanjem preko računalnika na morejo okužit. naj enkrat že pridejo z resnico na dan.

aja pa da ne bo prišlo do nesporazuma, ponavljam: če si v kontaktu z zogico, dasoo, tio ali smeško one nekaj vejo o dogajanju, sicer mogoče še kdo pa, da jaz ne vem še za koga.
tisti drugi nicki: tinka, serenella, frčafela so bili pa samo dodatek k nickom iz sobice lepih misli.

Sem ena izmed omenjenih v prejšnjih postih ja. Nikoli nisem zasledila (ne na javni na pvt) o kakršnikoli bolezni ali norčevanju iz le te. Tudi z osebama, s katerima imam še kontakt o tem nisem govorila. Ne morem pa ti zatrditi, da o tem onadva ne vesta nič, ker tega preprosto nevem. O tem res nikoli ni tekla debata. Ju pa tudi ne bom spraševala o tem. Konec koncev ne gre za dnevni kontakt. Pač se beremo, slišimo in vidimo, ko se najdemo. Smo iz različnih koncev SLO.

Še vedno menim, da bi prizadeta oseba morala to nekako predelat. V reali, ne virtuali. Le tisti, ki mu dejansko lahko zreš v oči je MOGOČE vreden zaupanja. Vse ostalo je bolj ali manj blef. Vem pa, da boli, ko/če to doživiš in spoznaš. Tudi jaz sem že bila deležna tega, pa potem skozi čas vidiš, da ni bilo vredno kančka slabe volje.

Ali dejansko misliš, da bi tej osebi pomagalo razčiščevanje stvari, ki so se zgodile tako dolgo nazaj? Pa še negativne so bile? Boljše bi bilo po moje usmerit misli v kaj pozitivnega. To je za vsakega bolje. Veliko je tega, raznih terapevtskih skupin itd.

Pa še tole. Sem šla brskat za maili. Uhhhh sem se namučila. Tisti nick je bil Asepsol.

Ne vem, če te še kaj zanima ali, če misliš, da lahko kako pomagam napiši. Ampak javno se ne bom izpostavljala. Se nisem takrat in se tudi sedaj ne bom. Sem pa sigurna, da nisem ena od oseb, ki bi bila kakorkoli vpletena v te “spletke”.

Sem ena izmed omenjenih v prejšnjih postih ja. Nikoli nisem zasledila (ne na javni na pvt) o kakršnikoli bolezni ali norčevanju iz le te. Tudi z osebama, s katerima imam še kontakt o tem nisem govorila. Ne morem pa ti zatrditi, da o tem onadva ne vesta nič, ker tega preprosto nevem. O tem res nikoli ni tekla debata. Ju pa tudi ne bom spraševala o tem. Konec koncev ne gre za dnevni kontakt. Pač se beremo, slišimo in vidimo, ko se najdemo. Smo iz različnih koncev SLO.

Še vedno menim, da bi prizadeta oseba morala to nekako predelat. V reali, ne virtuali. Le tisti, ki mu dejansko lahko zreš v oči je MOGOČE vreden zaupanja. Vse ostalo je bolj ali manj blef. Vem pa, da boli, ko/če to doživiš in spoznaš. Tudi jaz sem že bila deležna tega, pa potem skozi čas vidiš, da ni bilo vredno kančka slabe volje.

Ali dejansko misliš, da bi tej osebi pomagalo razčiščevanje stvari, ki so se zgodile tako dolgo nazaj? Pa še negativne so bile? Boljše bi bilo po moje usmerit misli v kaj pozitivnega. To je za vsakega bolje. Veliko je tega, raznih terapevtskih skupin itd.

Pa še tole. Sem šla brskat za maili. Uhhhh sem se namučila. Tisti nick je bil Asepsol.

Ne vem, če te še kaj zanima ali, če misliš, da lahko kako pomagam napiši. Ampak javno se ne bom izpostavljala. Se nisem takrat in se tudi sedaj ne bom. Sem pa sigurna, da nisem ena od oseb, ki bi bila kakorkoli vpletena v te “spletke”.[/quote]

pomoje ji ne bi pomagalo razčiščevanje teh stvari, ona in njena mama želijo samo vedeti kako in zakaj je do tega sploh prišlo.

hm, tudi Asepsola se ne spomnim nobenega. sem se pa zdaj spomnila, da je bilo nekaj govora o aspirinu, pa ne vem ali z velikim A ali z malim. tudi ne vem točno ali je šlo za nick. na javni se je nekaj govorilo in razumeti je bilo kot, da gre ali za nick ali za nekakšno “geslo”.

če si ena izmed omenjenih nickov potem tudi ti omenjeno punco precej dobro poznaš, mislim kot klepetalko in si verjetno prav tako dobila njen mail o tej stvari. če ga pa nisi dobila potem si lahko edino serenella, frčafela, ela, mislim, da ga tudi tinka ni dobila in pa sunshine. jaz pa sem potem mail dobila od njene mame.

Ne vem, če te še kaj zanima ali, če misliš, da lahko kako pomagam napiši. Ampak javno se ne bom izpostavljala. Se nisem takrat in se tudi sedaj ne bom. Sem pa sigurna, da nisem ena od oseb, ki bi bila kakorkoli vpletena v te “spletke”.[/quote]

pomoje ji ne bi pomagalo razčiščevanje teh stvari, ona in njena mama želijo samo vedeti kako in zakaj je do tega sploh prišlo.

hm, tudi Asepsola se ne spomnim nobenega. sem se pa zdaj spomnila, da je bilo nekaj govora o aspirinu, pa ne vem ali z velikim A ali z malim. tudi ne vem točno ali je šlo za nick. na javni se je nekaj govorilo in razumeti je bilo kot, da gre ali za nick ali za nekakšno “geslo”.

če si ena izmed omenjenih nickov potem tudi ti omenjeno punco precej dobro poznaš, mislim kot klepetalko in si verjetno prav tako dobila njen mail o tej stvari. če ga pa nisi dobila potem si lahko edino serenella, frčafela, ela, mislim, da ga tudi tinka ni dobila in pa sunshine. jaz pa sem potem mail dobila od njene mame.[/quote]

Nič ne bova rešili ane. Nisem pa dobila nobenega maila od nikogar in tudi nisem nobena od teh, ki si jih naštela, da naj nebi dobile maila. Lahko pa, da v poplavi verižnih mailov, ki prihajajo od vsepovsod tudi kakega spreglegaš. Ampak tega je že tako dolgo, da se res ne spomnim. Sicer ne vem za katero gre, tudi ni treba povedat (da ne bo kakšnega javnega pranja imen), ampak, kot sem že prej rekla ne vem za nobeno bolezen in spletke okrog tega.

Še enkrat pa tole. Ne vem, če ima smisel raziskovati zakaj in kako je do tega prišlo, da nekdo ni človek. Pač so med nami in s tem je treba živet. In to, kar želijo ona in njena mama je raziskovanje nečesa kar je bilo in kar nima smila DANES. Živet ja treba za danes in mogoče za jutri in z boljšimi ljudmi!!

če si ena izmed omenjenih nickov potem tudi ti omenjeno punco precej dobro poznaš, mislim kot klepetalko in si verjetno prav tako dobila njen mail o tej stvari. če ga pa nisi dobila potem si lahko edino serenella, frčafela, ela, mislim, da ga tudi tinka ni dobila in pa sunshine. jaz pa sem potem mail dobila od njene mame.[/quote]

Nič ne bova rešili ane. Nisem pa dobila nobenega maila od nikogar in tudi nisem nobena od teh, ki si jih naštela, da naj nebi dobile maila. Lahko pa, da v poplavi verižnih mailov, ki prihajajo od vsepovsod tudi kakega spreglegaš. Ampak tega je že tako dolgo, da se res ne spomnim. Sicer ne vem za katero gre, tudi ni treba povedat (da ne bo kakšnega javnega pranja imen), ampak, kot sem že prej rekla ne vem za nobeno bolezen in spletke okrog tega.

Še enkrat pa tole. Ne vem, če ima smisel raziskovati zakaj in kako je do tega prišlo, da nekdo ni človek. Pač so med nami in s tem je treba živet. In to, kar želijo ona in njena mama je raziskovanje nečesa kar je bilo in kar nima smila DANES. Živet ja treba za danes in mogoče za jutri in z boljšimi ljudmi!![/quote]

ojoj pa saj ni nobenega raziskovanja. tudi ni bilo daleč nazaj, mogoče se tebi zdi daleč, ker chata že zelo dolgo ni več. to pa ne pomeni, da se je vse to takrat in samo takrat dogajalo. nazadnje so bili maili poslani pred približno enim mesecem. in tudi niso bili vsi maili poslani vsem osebam hkrati. kot sem rekla sem recimo jaz dobila mail od njene mame in mogoče še kdo.

brez zveze smo že spet pri lažeh. verjemi, da maili so bili poslani vsem in vsi so jih tudi dobili le odgovorili na njih niso, preverjeno, na gmailu obstaja obvestilo o dostavi pošte, ki pa si ga moraš naštimati. in samo tem, ki sem jih omenila mail sploh ni bil poslan bodisi, ker si niso izmenjali mailov, bodisi, ker so mail zaprili.

lahko ti pa dam brez problema mail njene mame, ga je tudi sama že objavila v temi niko32. mogoče bosta pa z njo zasebno lažje do česa prišle oziroma boš ti bo mogoče lažje njej kaj povedala, ker ne bo javno. jaz sem njeni mami že povedala vse kar vem, ne vem pa vsega, če bi vedela bi povedala. in ni moja stvar kaj si one želita. sem pa vsekakor močno na njuni strani, ker me ne zanima koliko tednov, mesecev, let nazaj je to bilo. ta človek lahko v tem trenutko nekoga isto ponižuje. ne bi bilo mogoče vsaj poskusiti to ustaviti?

Še enkrat pa tole. Ne vem, če ima smisel raziskovati zakaj in kako je do tega prišlo, da nekdo ni človek. Pač so med nami in s tem je treba živet. In to, kar želijo ona in njena mama je raziskovanje nečesa kar je bilo in kar nima smila DANES. Živet ja treba za danes in mogoče za jutri in z boljšimi ljudmi!![/quote]

ojoj pa saj ni nobenega raziskovanja. tudi ni bilo daleč nazaj, mogoče se tebi zdi daleč, ker chata že zelo dolgo ni več. to pa ne pomeni, da se je vse to takrat in samo takrat dogajalo. nazadnje so bili maili poslani pred približno enim mesecem. in tudi niso bili vsi maili poslani vsem osebam hkrati. kot sem rekla sem recimo jaz dobila mail od njene mame in mogoče še kdo.

brez zveze smo že spet pri lažeh. verjemi, da maili so bili poslani vsem in vsi so jih tudi dobili le odgovorili na njih niso, preverjeno, na gmailu obstaja obvestilo o dostavi pošte, ki pa si ga moraš naštimati. in samo tem, ki sem jih omenila mail sploh ni bil poslan bodisi, ker si niso izmenjali mailov, bodisi, ker so mail zaprili.

lahko ti pa dam brez problema mail njene mame, ga je tudi sama že objavila v temi niko32. mogoče bosta pa z njo zasebno lažje do česa prišle oziroma boš ti bo mogoče lažje njej kaj povedala, ker ne bo javno. jaz sem njeni mami že povedala vse kar vem, ne vem pa vsega, če bi vedela bi povedala. in ni moja stvar kaj si one želita. sem pa vsekakor močno na njuni strani, ker me ne zanima koliko tednov, mesecev, let nazaj je to bilo. ta človek lahko v tem trenutko nekoga isto ponižuje. ne bi bilo mogoče vsaj poskusiti to ustaviti?[/quote]

Se opravičujem. Sem mislila, da je to stvar izpred let. Sedaj, ko pišeš, da je to sveže lahko bolje razumem. Bom preverila stari mail, če sem tudi jaz kaj dobila v zvezi s tem, čeprav dvomim. Vsekakor sporočim.

Pa nismo pri lažeh ne. Jaz sem slučajno naletela na to temo. In se spomnila pač za nazaj in zato pišem. Ne rabiš mi dajat maila od nikogar. Jaz pišem odkrito in tukaj. Mi je pa res žal, da se je to sprevrglo v takšno pranje, kot ga imajo …

niko bi seveda rekel, da je to stvar izpred let, ker on se je lepo potuhnil ali pa zamenjal nick. lahko je njemu pustiti tako stvar za sabo, saj ne trpi on. ko ima pa on malenkostne problemčke pa 6 mesecev ne gre v službo. tukaj bi se lahko reklo kako lahko vleče nekaj 6 mesecev, ker ga je pustila punca in zato ne hodi v službo.
poleg tega se vsak mesec zgodi nekaj novega in kakšna nova oseba napiše nove stvari. kako naj se potem konča?

evo dam recimo samo en primer kaj ji je rekel. rekel je, da je lena, čeprav je vedel, da je bolna. moje mnenje je, da se česa takega ne reče niti v hecu. so bile pa še veliko hujše stvari. ko je ona rekla, da se ne počuti v redu se je on smejal in začel govorit nekaj o seksu.

jasno vsi nekaj menjate nicke, menjate maile, nihče pa nima jajc povedat zakaj se tako izogibate te punce. no mogoče ne ravno ti, večina pa. naj povejo zakaj, naj s tem zaključijo to zgodbo pa bo konec. ker vse se je zgodilo popolnoma brez razloga. ne bi rekla, da bi kdo rekel: poglej tako in tako je nočemo imet nič s tabo, adijo. pa tega ni bilo. na koncu je bilo celo iz nikotove strani pa še s strani koga drugega: se bermo, in to je bilo to. konec. brez razloga. tudi sama sem to doživela tako, da imam lastne izkušnje ne samo to kar sem slišala. en dan je bilo vse ok , super, se zmenimo celo za naslednji dan za klepet, naslednji dan pa kot, da so z lune padli, kot, da me ne poznajo, niti pozdravili niso. saj sem rekla kot, da so vsi na nekih substancah.

A to še vedno kje pišejo/-te? Ali gre samo za komunikacijo preko mailov? Ker na mailu ne menjaš nickov. Če zamenjaš mail ne moreš kar poslat potem nekaj iz novega naslove in se skriti, ker, če si kao nov nimaš mailov od ljudi iz starega maila ane… 🙂 Ne vem no. Zame take spletke niso sploh. Jaz vsekakor se ne izogibam, ker niti ne vem za kaj točno gre. Kolikor sem tu prebrala. Pa če si bila v teh klepetalskih vodah valjda veš kakšen je folk no. Nebi se smela tako čuditi. No vsaj jaz se nisem. Res pa sem se izogibala ljudi za katere se mi je zdelo, da kaj mutijo. To delam tudi v reali, zato mi je bilo v virtuali to čisto izi. Sploh pa se ne poslužujem več tovrstnega klepetanja niti sklepanja prijateljstev, ker to ni to. Saj veš, na nasprotni strani monitorja je lahko marsikdo. Veliko tudi takih, ki sproščajo frustracije. In takšni takoj najdejo šibke in se izživljajo na njih. Takšen kaliber bi moral prit “pod prste” meni. Žal bi mu bilo takoj, ko bi samo pomislil na izživljanje. Ker jaz pa nebi izbirala besed 🙂

A to še vedno kje pišejo/-te? Ali gre samo za komunikacijo preko mailov? Ker na mailu ne menjaš nickov. Če zamenjaš mail ne moreš kar poslat potem nekaj iz novega naslove in se skriti, ker, če si kao nov nimaš mailov od ljudi iz starega maila ane… 🙂 Ne vem no. Zame take spletke niso sploh. Jaz vsekakor se ne izogibam, ker niti ne vem za kaj točno gre. Kolikor sem tu prebrala. Pa če si bila v teh klepetalskih vodah valjda veš kakšen je folk no. Nebi se smela tako čuditi. No vsaj jaz se nisem. Res pa sem se izogibala ljudi za katere se mi je zdelo, da kaj mutijo. To delam tudi v reali, zato mi je bilo v virtuali to čisto izi. Sploh pa se ne poslužujem več tovrstnega klepetanja niti sklepanja prijateljstev, ker to ni to. Saj veš, na nasprotni strani monitorja je lahko marsikdo. Veliko tudi takih, ki sproščajo frustracije. In takšni takoj najdejo šibke in se izživljajo na njih. Takšen kaliber bi moral prit “pod prste” meni. Žal bi mu bilo takoj, ko bi samo pomislil na izživljanje. Ker jaz pa nebi izbirala besed :)[/quote]

ej to kar vztrajajo in pišejo iz novih mailov. točno tako, se strinjam s tabo, to sem tudi jaz že enemu rekla: kako si lahko kar en nov in od kje ti mail. pa se začne nekaj izmotavat: ja si mi ga dala enkrat na chatu. ok rečem in kdo si ti. pa je konec. ko je postavljeno konkretno vprašanje se pa hitro potuhnejo. čez kakšen mesec pa spet iz novega maila.

veš nekateri se znajo zelo lepo obnašat, so pravi romantiki, nežne dušice, kakšno celo pripravijo do tega, da se srečajo v živo, po parih zmenkih pa pokažejo pravi obraz. take punce ponavadi niti ne pridejo nazaj na chat kaj šele , da bi to povedala. te moški pa seveda tega ne bodo povedali, da se le lahko izživljajo naprej. če jih pa kdo slučajno razkrinka pa postanejo prav agresivni. pred drugimi se pa znajo zelo dobro pretvarjati, da so žrtve oni.

Ja, hude težave maš z izmišljenimi virtualnimi problemi. Pa drugače, je pri vas vse v redu v glavi, oziroma, katere nepredelane frustracije rešuješ pospešeno tule? Sicer pa, odlična tema za na čvek, za tule je to bolj tako-tako, res, niti je nima, niti ne potrebuje nobene vsebine, zadošča čisto nakladanje, tam bi vas bili jako veseli. Le tako naprej, avtorica, daj gas po tikovnici in lajnaj dalje o izmišljenih nickih na chatu izpred pol desetletja, dokler ti še te teme ne zaklenejo ali prestavijo na hladno zaradi duhamornega utrujanja okolice s težavami s problemi, ki jih več ni.

Pa saj ti ni treba brat, če te kaj moti. Btw, kje pa sploh je avtorica? Jaz vidim samo eno torkovo pa eno klepetavo pa eno k misli, da bo spet koga tukaj srečala. Klepetava in torkova sta pa itak ena in ista oseba 🙂 Ja temo lahko zaklenejo samo zaradi hude jeze in užaljenost raznih nikotov :), ki želijo, da se neha pisati o njih.

Tolele bo pa gospa velecenjena tia, ane? Baba nesramna, samovšečnica, ki je požrla pamet celega sveta. Že na chatu je bila glavna, pa mora biti očitno povsod glavna. ECi, peci, pec. CAca, raca, taca.

sam ti pa mas probleme sam/a s sabo. in kako naj bi moderatorji tukaj na forumu vedeli kdaj se je kaj dogajalo na neki x klepetalnici, ki nima veze s tem forumom in samo zato zaklenili temo? se bos pa moral/a kaj drugega spomniti. ocitno mas toliko problemov s tole in se kaksno teme, da imas ti vecje probleme kot avtorica.

Tolele bo pa gospa velecenjena tia, ane? Baba nesramna, samovšečnica, ki je požrla pamet celega sveta. Že na chatu je bila glavna, pa mora biti očitno povsod glavna. ECi, peci, pec. CAca, raca, taca.[/quote]

Mi je fulj vščeč ker si pri jazna punca pikovas.
Nisi ne sramna in samo všečnica ki je požrla pamet celega sveta .
To vidiš v drugih v sebi pa niti ne .
Zato bi te rad spoznalj za poznanstvo .
Fulj bi se po štekala in se za stopila ker si pri merno otročja punca .

Tolele bo pa gospa velecenjena tia, ane? Baba nesramna, samovšečnica, ki je požrla pamet celega sveta. Že na chatu je bila glavna, pa mora biti očitno povsod glavna. ECi, peci, pec. CAca, raca, taca.[/quote]

Mi je fulj vščeč ker si pri jazna punca pikovas.
Nisi ne sramna in samo všečnica ki je požrla pamet celega sveta .
To vidiš v drugih v sebi pa niti ne .
Zato bi te rad spoznalj za poznanstvo .
Fulj bi se po štekala in se za stopila ker si pri merno otročja punca .[/quote]

Jože a ti bi na vsak način rad imel punco, ne glede na to kakšna je samo, da bi jo imel?
Četrtkova je primerna zate, ona tudi že nekaj časa išče takega kot si ti.
Zdej pa pejdi pa odpri svojo temo, ker ni primerno ,da ves čas bluziš po temah, s katerimi nimaš nič skupnjega.
Itak se noben ne zmeni zate, edino četrtkova je že parkrat nekej spraševala po tebi.
Zdej pa nehaj težiti po temah saj vidiš, da te noben ne šmirgla pet posto.
Pomoje itak nisi Jože, ker Jože je invalid, in čisto drugače piše, ti, ti pa se delaš norca.
Pazi kaj pišeš, ker naslednjič bom tvoj post prijavila.

Pomoje je ta tema zelo primerna za bluzenje ponjej .
Pomoje je zame primerna punca ki piše pod povsemi nicki v tej temi .
Ti si pa zelo prijazna punca ki vse to piše .
Pomoje bo najbolje da prvo zato pri javiš sebe .

http://med.over.net/forum5/read.php?124,2360768,page=1

New Report

Close