aneri – ria / podtema teme niko32
Kje pa je ta tema niko32? Ali pa, če je kje kakšna tema o klepetulji oziroma o sobici lepih misli in miru 🙂 Bi se tudi sama malo z branjem vrnila v tiste čase. Se spomnim ene rie in ene Irene (ampak ta ni imela nick ria). Irena je tudi sama iz okolice KR a ni? Vsaj, če mislim pravo no…jo malo bolj poznam. Ste komentirali tudi katere druge sodelujoče v tisti sobici?
jap je bila ena tema o klepetulji mora bit že ulala stara. v bistvu je bilo več tem o klepetulji, zakaj ne dela, pa to da so nekatere uporabnike blokirali, pa take teme so bile.
tema niko32 je verjetno še vedno nekje na forumu ampak zaklenjena zaradi kao zgubljene rdeče niti, ker so kradli nicke itd.
jap mislim, da je irena (zogicax) misliš njo? jap sem na njenem fb vidla, da je iz KR.
drugače pa ja: zogicax, dasaa, pummy, sunny girl, ela, niko32, netopir, tia, rahan, enmb, smeška, trigi. si imela koga posebnega v mislih?
ej na koncu je bilo že tako grdo v tisti sobici, da je v bistvu bolje, da se je vse skupaj zaprlo. folk se je tolk spremenil kot, da bi bili vsi na nekih substancah. najprej nekdo pa potem za njim vsi drugi, kot kakšen mamilarski virus.
jap je bila ena tema o klepetulji mora bit že ulala stara. v bistvu je bilo več tem o klepetulji, zakaj ne dela, pa to da so nekatere uporabnike blokirali, pa take teme so bile.
tema niko32 je verjetno še vedno nekje na forumu ampak zaklenjena zaradi kao zgubljene rdeče niti, ker so kradli nicke itd.
jap mislim, da je irena (zogicax) misliš njo? jap sem na njenem fb vidla, da je iz KR.
drugače pa ja: zogicax, dasaa, pummy, sunny girl, ela, niko32, netopir, tia, rahan, enmb, smeška, trigi. si imela koga posebnega v mislih?
ej na koncu je bilo že tako grdo v tisti sobici, da je v bistvu bolje, da se je vse skupaj zaprlo. folk se je tolk spremenil kot, da bi bili vsi na nekih substancah. najprej nekdo pa potem za njim vsi drugi, kot kakšen mamilarski virus.[/quote]
Ja teh se spomnim, ampak sem imela še nekoga v mislih (moškega), ki ga tu ni omenjenega 🙂
ej na koncu je bilo že tako grdo v tisti sobici, da je v bistvu bolje, da se je vse skupaj zaprlo. folk se je tolk spremenil kot, da bi bili vsi na nekih substancah. najprej nekdo pa potem za njim vsi drugi, kot kakšen mamilarski virus.[/quote]
Ja teh se spomnim, ampak sem imela še nekoga v mislih (moškega), ki ga tu ni omenjenega :)[/quote]
ja veš kako je ne, zadnje mesece (verjetno že prej tudi) so tako menjali nicke, da se ni vedelo kdo je kdo in kdo je nov in kdo je zamenjal nick.
recimo je bil dado45, ki je bil non stop gor. spomnim se še orhideje.
ja ne vem, boš morala bit malo bolj natančna koga misliš. jaz sem omenila toliko nickov, da me je lahko sram, da jih omenjam pa jih ni tukaj. tako, da mislim, da lahko brez problema poveš koga misliš. konec koncev so itak samo nicki in ne prava imena. no irena je pa tudi sama že pisala tukaj v temo niko32 pod nickom anerib.
Pa kaj je s tabo? A se ne moreš malo zadržati? Ne moreš kar tako o čisto vseh nickih. A ne vidiš, da ta klepetava punčara samo želi nekaj ven zvleči za svoje koristi, sama pa nič ne pove. Drugače je pa res, na klepetulji v sobici lepih misli in miru je bil “še en” moški. Zakaj “še en” v narekovajih? Zato, ker v bistvu ni bil še en ampak je bil en od že zgoraj omenjenih z drugim nickom. O klepetulji vem precej, vem tudi kdaj natančno je bila ustanovljena, ker sem bila ena izmed prvih v tej klepetalnici. Tako da tudi vem kdo so bili stalni gostje sobice lepih misli in miru. Seveda so bili v sobici lepih misli in miru še drugi moški (in ženske) ampak ne stalni. Glede na recimo starostne sobe je bila sobica lepih misli dokaj “prazna” tako se je zlahka vedelo kdo je stalni gost, kater nick je nov oziroma zamenjan …
Pa kaj je s tabo? A se ne moreš malo zadržati? Ne moreš kar tako o čisto vseh nickih. A ne vidiš, da ta klepetava punčara samo želi nekaj ven zvleči za svoje koristi, sama pa nič ne pove. Drugače je pa res, na klepetulji v sobici lepih misli in miru je bil “še en” moški. Zakaj “še en” v narekovajih? Zato, ker v bistvu ni bil še en ampak je bil en od že zgoraj omenjenih z drugim nickom. O klepetulji vem precej, vem tudi kdaj natančno je bila ustanovljena, ker sem bila ena izmed prvih v tej klepetalnici. Tako da tudi vem kdo so bili stalni gostje sobice lepih misli in miru. Seveda so bili v sobici lepih misli in miru še drugi moški (in ženske) ampak ne stalni. Glede na recimo starostne sobe je bila sobica lepih misli dokaj “prazna” tako se je zlahka vedelo kdo je stalni gost, kater nick je nov oziroma zamenjan …[/quote]
Klea ni ok, da v vsaki stvari vidiš to, kar si napisala v prvih vrsticah. Moj namen sploh ni bil takšen. Niti takrat, niti sedaj nisem bila prisotna s slabimi nameni. Sicer pa je od tega že ohoho let in moje vprašanje je bilo čisto v smislu spominov, ki so več kot prijetni (glede sobice). Sama še imam stike z nekaterimi.
Pa kaj je s tabo? A se ne moreš malo zadržati? Ne moreš kar tako o čisto vseh nickih. A ne vidiš, da ta klepetava punčara samo želi nekaj ven zvleči za svoje koristi, sama pa nič ne pove. Drugače je pa res, na klepetulji v sobici lepih misli in miru je bil “še en” moški. Zakaj “še en” v narekovajih? Zato, ker v bistvu ni bil še en ampak je bil en od že zgoraj omenjenih z drugim nickom. O klepetulji vem precej, vem tudi kdaj natančno je bila ustanovljena, ker sem bila ena izmed prvih v tej klepetalnici. Tako da tudi vem kdo so bili stalni gostje sobice lepih misli in miru. Seveda so bili v sobici lepih misli in miru še drugi moški (in ženske) ampak ne stalni. Glede na recimo starostne sobe je bila sobica lepih misli dokaj “prazna” tako se je zlahka vedelo kdo je stalni gost, kater nick je nov oziroma zamenjan …[/quote]
Hahahaha…kolk sem se pa zdaj nasmejala. Ta še en moški je bil med drugim tudi zgoraj omenjeni rahan. Precej je spletkaril kolikor se spomnim. Pa okrog njega je bil vedno nek špetir v smislu ženske in on. Me zanima, če je resnično taki mačo, kot se je predstavljal. Pa ela je bila uradna in z enmb sta bila nekako poparčkana. Potem je bil še en Aerosol al nekaj takega? Luštna tema. Le, da ne bo zapadla v obračunavanje, kot zgoraj.
Klea ni ok, da v vsaki stvari vidiš to, kar si napisala v prvih vrsticah. Moj namen sploh ni bil takšen. Niti takrat, niti sedaj nisem bila prisotna s slabimi nameni. Sicer pa je od tega že ohoho let in moje vprašanje je bilo čisto v smislu spominov, ki so več kot prijetni (glede sobice). Sama še imam stike z nekaterimi.[/quote]
Ej punca počas, prve vrstice niso letele nate ampak na nick ” mogoče se pa tukaj najdemo”.
No ti pa si pisala o nekem točno določenem moškem in ne o sami sobici, ker že začela si v smislu ali je bilo govora še o kom. Drugače pa hvala ti za podatek, da še imaš stike z nekaterimi, namreč jaz vem, da jih večina govori, da z nikomur več nimajo stikov in se nočejo več pogovarjat, razloga pa tudi nikoli niso povedali. Torej lažejo, hvala za ta podatek. Vem samo za eno osebo , ki ima razlog, drugi ga nimajo.
Ja sobica je bila prvi dve leti res super, super smo se razumeli, sicer jaz nisem bila stalna gostja te sobe, sem bila bolj v sosednjih sobah, vsaj ene dvakrat na teden pa tudi v lepih mislih. Tako da , če si bila vsaj toliko kot jaz v tej sobi potem veš, da je bila zadnje leto pred zaprtjem klepetalnice štala v tej sobi – menjanje nickov, ogovarjanje, laganje. Seveda pa , če si bila samo privat tega nisi opazila.
Hahahaha…kolk sem se pa zdaj nasmejala. Ta še en moški je bil med drugim tudi zgoraj omenjeni rahan. Precej je spletkaril kolikor se spomnim. Pa okrog njega je bil vedno nek špetir v smislu ženske in on. Me zanima, če je resnično taki mačo, kot se je predstavljal. Pa ela je bila uradna in z enmb sta bila nekako poparčkana. Potem je bil še en Aerosol al nekaj takega? Luštna tema. Le, da ne bo zapadla v obračunavanje, kot zgoraj.[/quote]
Ja rahan je res spletkaril, ampak za njega se je to vedelo, so vedeli vsi. Recimo nick Kaos, menda res celo aorosol so bili njegovi nicki. On je celo sam priznal, vsakič ko je zamenjal nick je napisal: saj veste kdo sem. Kasneje pa tudi napisal, da je bil on. Tako da neke hude spletke to niso bile. Ah Ela pa En Mb sta bila luštna. Dejansko “javno poparčkana”. Nič slabega.
Tako da vsekakor pa ta moški ni bil rahan.
Težke besede so padale veš proti koncu v tej sobici.
Hahahaha…kolk sem se pa zdaj nasmejala. Ta še en moški je bil med drugim tudi zgoraj omenjeni rahan. Precej je spletkaril kolikor se spomnim. Pa okrog njega je bil vedno nek špetir v smislu ženske in on. Me zanima, če je resnično taki mačo, kot se je predstavljal. Pa ela je bila uradna in z enmb sta bila nekako poparčkana. Potem je bil še en Aerosol al nekaj takega? Luštna tema. Le, da ne bo zapadla v obračunavanje, kot zgoraj.[/quote]
Ja rahan je res spletkaril, ampak za njega se je to vedelo, so vedeli vsi. Recimo nick Kaos, menda res celo aorosol so bili njegovi nicki. On je celo sam priznal, vsakič ko je zamenjal nick je napisal: saj veste kdo sem. Kasneje pa tudi napisal, da je bil on. Tako da neke hude spletke to niso bile. Ah Ela pa En Mb sta bila luštna. Dejansko “javno poparčkana”. Nič slabega.
Težke besede so padale veš proti koncu v tej sobici.[/quote]
Jaaaaaaa točno kaos 🙂 Sedaj se spomnim. Tisto na a pa ni bil rahan, to zagotovo vem, da ne. Ampak ne vem točno nicka, skratka nekaj na A. Starejši moški. Mogoče ta o kom je uvodna debata? Sicer pa za rahana vem, da je delal razne zdrahe med obiskovalkami. Jaz sem potem enkrat nehala obiskovat chat in sem verjetno te težke besede proti koncu k sreči zamudila.
Jaaaaaaa točno kaos 🙂 Sedaj se spomnim. Tisto na a pa ni bil rahan, to zagotovo vem, da ne. Ampak ne vem točno nicka, skratka nekaj na A. Starejši moški. Mogoče ta o kom je uvodna debata? Sicer pa za rahana vem, da je delal razne zdrahe med obiskovalkami. Jaz sem potem enkrat nehala obiskovat chat in sem verjetno te težke besede proti koncu k sreči zamudila.[/quote]
Pa ja ne misliš Administratorja? To je bil ustanovitelj klepetulje in je nadzoroval najstniško sobo in včasih slo chat sobo in ob kakšnih prijavah tudi druge sobe.
Seveda ta o kom je uvodna debata. Je bila tukaj tema “posvečena” samo njemu. Verjetno je še vedno nekje. Tip je znal omrežit ženske, jim pihal na dušo, za marsikatero zamenjal nick in potem je vsaka mislila, da samo za njo. No ja pa saj v temi niko32 je lepo opisana zgodba kako je tip ogaben. Mu tudi baje sploh ni ime Niko in niti takrat ni bil star 32 ampak baje precej starejši.
Jaaaaaaa točno kaos 🙂 Sedaj se spomnim. Tisto na a pa ni bil rahan, to zagotovo vem, da ne. Ampak ne vem točno nicka, skratka nekaj na A. Starejši moški. Mogoče ta o kom je uvodna debata? Sicer pa za rahana vem, da je delal razne zdrahe med obiskovalkami. Jaz sem potem enkrat nehala obiskovat chat in sem verjetno te težke besede proti koncu k sreči zamudila.[/quote]
Pa ja ne misliš Administratorja? To je bil ustanovitelj klepetulje in je nadzoroval najstniško sobo in včasih slo chat sobo in ob kakšnih prijavah tudi druge sobe.
Seveda ta o kom je uvodna debata. Je bila tukaj tema “posvečena” samo njemu. Verjetno je še vedno nekje. Tip je znal omrežit ženske, jim pihal na dušo, za marsikatero zamenjal nick in potem je vsaka mislila, da samo za njo. No ja pa saj v temi niko32 je lepo opisana zgodba kako je tip ogaben. Mu tudi baje sploh ni ime Niko in niti takrat ni bil star 32 ampak baje precej starejši.[/quote]
Ne mislim administratorja ne. Nick je bil na a, veliki A. Sem pisala z njim, mi je poslal tudi fotko, 2 otroka, v ločitvenem postopku, nek hudi privatnik oziroma poslovnež, star tam med 50 in 60. Ampak bolane fore. Sva na hitro zaključila 🙂 Saj ne vem, če gre za tega kao nikota…
Klea ni ok, da v vsaki stvari vidiš to, kar si napisala v prvih vrsticah. Moj namen sploh ni bil takšen. Niti takrat, niti sedaj nisem bila prisotna s slabimi nameni. Sicer pa je od tega že ohoho let in moje vprašanje je bilo čisto v smislu spominov, ki so več kot prijetni (glede sobice). Sama še imam stike z nekaterimi.[/quote]
Ej punca počas, prve vrstice niso letele nate ampak na nick ” mogoče se pa tukaj najdemo”.
No ti pa si pisala o nekem točno določenem moškem in ne o sami sobici, ker že začela si v smislu ali je bilo govora še o kom. Drugače pa hvala ti za podatek, da še imaš stike z nekaterimi, namreč jaz vem, da jih večina govori, da z nikomur več nimajo stikov in se nočejo več pogovarjat, razloga pa tudi nikoli niso povedali. Torej lažejo, hvala za ta podatek. Vem samo za eno osebo , ki ima razlog, drugi ga nimajo.
Ja sobica je bila prvi dve leti res super, super smo se razumeli, sicer jaz nisem bila stalna gostja te sobe, sem bila bolj v sosednjih sobah, vsaj ene dvakrat na teden pa tudi v lepih mislih. Tako da , če si bila vsaj toliko kot jaz v tej sobi potem veš, da je bila zadnje leto pred zaprtjem klepetalnice štala v tej sobi – menjanje nickov, ogovarjanje, laganje. Seveda pa , če si bila samo privat tega nisi opazila.[/quote]
Odvisno s kom ti kontaktiraš, da ti pravijo, da nimajo več stikov. Sicer jaz zase vem da imam še. Res pa nikoli ni debate o sobici in ljudeh, edino v smislu “a se spomniš kako je bilo…”, pa še to čisto na kratko. Je dosti drugega za čvekat v reali. Tisti moški o katerem sem pa pisala v prejšnjem postu pa ni bil ta o kom je tema.
si ti mogoče orhideja? orhideja se je ful motala okoli rahana, potem pa ugotovila, da ima rahan še malo morje drugih rib. hm, ali pa mogoče nika* ? ok samo ona je palila na enega drugega.
zakaj vsi tako nekaj po ovinkih? če citiram: “Mogoče ta o kom je uvodna debata?” česa se bojiš?zakaj ne moreš direktno povedati koga misliš? rahana komot omenjaš, druge pa kot da se jih bojiš.
Klea oprosti ampak semi mislila, da o nickih govorit ni nič takega, saj so samo nicki.
o nikotu sta bili pa itak že dve temi, anerib je že itak sama pisala v temo niko32, ostali nicki pa so bili na chatu in se je lahko vsak pogovarjal z njimi. mislim pa tudi, da je pol tega foruma poznalo chat klepetuljo. je pa čisto odvisno kako se kdo s kom razume in kako kdo dojema kaj, namreč če kdo vidi, da ima korsti od koga bo do njega prijaznejši, da bo lahko te koristi vlekel. v sobici lepih misli in miru mislim, da ni bilo uporabnika, ki bi bil mlajši od 25 let, večina jih je bila tam okoli 35, obnašali pa so se kot 12 letniki. u ja spomnim se še wu girl, ki je bila stara okoli 20 ali celo manj, obnašala pa se je lepše kot vsi ostali skupaj. pa spomnim se še marcelina in enega njegovega prijatelja, ki sta bila tudi mladiča.
pa spomnim se še janje in sunshine, pa enega, ki je imel nick zanimiv(original).
si ti mogoče orhideja? orhideja se je ful motala okoli rahana, potem pa ugotovila, da ima rahan še malo morje drugih rib. hm, ali pa mogoče nika* ? ok samo ona je palila na enega drugega.
zakaj vsi tako nekaj po ovinkih? če citiram: “Mogoče ta o kom je uvodna debata?” česa se bojiš?zakaj ne moreš direktno povedati koga misliš? rahana komot omenjaš, druge pa kot da se jih bojiš.
Klea oprosti ampak semi mislila, da o nickih govorit ni nič takega, saj so samo nicki.
o nikotu sta bili pa itak že dve temi, anerib je že itak sama pisala v temo niko32, ostali nicki pa so bili na chatu in se je lahko vsak pogovarjal z njimi. mislim pa tudi, da je pol tega foruma poznalo chat klepetuljo. je pa čisto odvisno kako se kdo s kom razume in kako kdo dojema kaj, namreč če kdo vidi, da ima korsti od koga bo do njega prijaznejši, da bo lahko te koristi vlekel. v sobici lepih misli in miru mislim, da ni bilo uporabnika, ki bi bil mlajši od 25 let, večina jih je bila tam okoli 35, obnašali pa so se kot 12 letniki. u ja spomnim se še wu girl, ki je bila stara okoli 20 ali celo manj, obnašala pa se je lepše kot vsi ostali skupaj. pa spomnim se še marcelina in enega njegovega prijatelja, ki sta bila tudi mladiča.
pa spomnim se še janje in sunshine, pa enega, ki je imel nick zanimiv(original).[/quote]
Nisem orhideja, jo pa poznam. In ne, da se je ona motala okrog njega, se je on okrog nje. Pa ne samo motal, sta ga kar na fula srala. Se je pa verjetno on tudi okrog drugih motal ali še kaj več (verjetno zato, ker drugih ne poznam toliko).
Jaz se nikogar ne bojim drugače. Sem napisala, da se ne spomnim nicka! Bil je na A. Drugače pa po nickih, ki si jih omenila se spomnim skoraj vseh. Nisem pa bila dolgo jaz na chatu. Mogoče eni dve leti.
ok bom drugače povedala, gre za eno resno stvar, ki se v bistvu še ni končala, ker nekateri od teh klepetalcev nimajo jajc, da bi pomagali. gre za resno stvar, ker je ena od teh bivših klepetalk hudo bolna, niko je pa izkoristil njeno bolezen in jo dobesedno zabil v poden. punca je ne samo bolna ampak zdaj zarad vsega tega še v depresiji. hude besede so bile s strani nikota o njeni bolezni. kar pa vse skupaj še poslabša je to, da noben od teh klepetalcev nič ne reče, ker so vsi na njegovi strani.
Po toliko letih se še ni končala? Žal mi je te klepetalke, če je tako globoko zabredla v virtualo. Ne vem, jaz sem vse jemala bolj z rezervo. Pravih frendov še v reali praktično ni, kaj šele takole virtualno. Do takrat oziroma takrat, ko sem bila jaz tam prisotna ni bilo nikoli govora o tem, kar se tu piše. Lahko pa, oziroma najbrž, sem pa jaz pisala z ljudmi, ki tega niso vedeli oziroma se o tem nismo pogovarjali. Ali pa so pač bili tiho in na nek način prikrivali, kot praviš, da je tudi sedaj. Prav z nickom niko jaz nisem nikoli klepetala. Če pa je imel, kot pravite, več vzdevkov pa tudi mogoče no, česar pa res ne vem. Sem pa že zgoraj omenila nekoga na A (še enkrat povdarjam, da se nicka ne spomnim) in lahko, da je bil to ta. Kontaktirala sva nekje mesec mogoče dva, ampak je bila to katastrofa od moškega.