Najdi forum

Dober dan!
Hčerka ima povišano vrednost aluminija in aminokislin v krvi. Sicer ji bodo še enkrat vzeli kri, da to preverijo, a me vseeno zanima kaj bi to lahko pomenilo. Sicer pa ima manjši razvojni zaostanek predvsem pri fini motoriki in govoru.

Hvala!

LP Tedi

Tedi,

preveč različnih kovin (seveda je pomembno tudi kakšno je odstopanje) vsekakor ni dobro. Kaj več pa vam bo povedala Tanč na http://med.over.net/forum5/list.php?46

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Spraševala sem predvsem zato, ker so delali genske preiskave zaradi njenega zaostanka. Točnih izvidov tudi jaz še ne vem. Mi je pa žal, da teh preiskav niso delali že prej, saj bo zdaj večji problem glede šole. (Če bi vedeli prej, bi se mogoče dalo kaj več narediti, da zaostanek ne bi bil tak).

Vseeno hvala za odgovor !

lp tedi

Tedi,

Če genetske preiskave niso pokazale ničesar, je preverjanje kovin in presnove najbrž naslendnja stopnja ugotavljanja vzroka.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Dober dan!
To so bile v bistvu prve preiskave (v smislu jemanja krvi in urina) sploh odkar se je pri njej odkrilo, da “nekaj ni vredu z njo”. Ima odločbo o usmerjanju že 3 leta. Zdaj še čakamo, da ji bodo naredili CT glave. Stara je skoraj 6 let. Ne zastopim pa tega, da če se sumi na neko nepravilnost v razvoju, zakaj ne dajo že takoj pregledat kri in urin in začet s preiskavami. Pri nas so čakali skoraj 4 leta….

Hvala vseeno za odgovore!

LP Tedi

New Report

Close