Alternativa
Ne se kregat in ne iskat “bad guyev”. Vsak pač po svoje interpretira življenja, a ni fajn, da imamo toliko enih izbir, vsak mora pa zase ven izluščiti, kaj je dobro. Če bi jaz našla nekaj, kar bi moji hčeri pomagalo, me prav nič ne bi brigalo, če nobenemu drugemu na svetu ne pomaga. Se mi kar smili Alamut, pač pustite ga, da živi kot pač misli pa ne se pregovarjat, kaj pomaga in kaj ne, ker itak nam bo na koncu sam bog al ne vem kaj pomagalo, nekateri se pač ne bomo izvlekli s praški, ampak bo svoje naredil čas pa še kakšen čarovnik zraven.
Tudi sama sem prepričana, da moramo najti vsak svojo resnico in vsak tisti način življenja in prehranjevanja, ki nam ustreza.
Verjamem, da enemu ustreza matični mleček, drugemu presna prehrana, tretjemu vegetarjanstvo in četrtemu izogibanje alergenov, pa še in še … Povejmo svojo izkušnjo, nimamo pa pravice prepričevati drugih, da je to edina in prava resnica. Čeprav je pomagalo nam, sploh ni nujno, da bo drugim.
Tincci in Živa, kako ste s prehrano? Velikokrat se spomnim na vaju in vajina sončka in upam, da bo vsaj kakšna alergija izzvenela.
Moja je sedaj tako suha, da me že pediatri sekirajo, pomagajo pa nič ne. Nekako sem se sprijaznila s hrano, sicer pa živi verjetno od zraka, ker skoraj nič ne je.
kdaj naredim provokacijo, tako da jaz kaj pojem, pa je koža slaba, vendar je bilo že huje. Gledam optimistično, morda z naslednjim poskusom…
lep pozdrav, j6534
Naša je pa na srečo dober jedec, tako da sploh še ni panike. Je pa za zajtrk in večerjo AS, vmes pa cel dan polento in zajčka. Ji probam vsake dva dni dat kako novo hrano za probat, ampak brez uspeha. Se bom počasi sprijaznila, da bo še nekaj časa tako. Upam samo, da bo pri 3 letih postalo vsaj malo bolje in ne šele, ko gre v šolo:( Noči me zjebejo, ker tako slabo spimo, drugače smo pa ok, optimistični;)