alkohol
OHO! lep pozdrav še enkrat. Vidim da je bil moj post izpred 2 dni odstranjen. Lej lej kaka cenzura. Zanimivo. Kaj pa je?! Ne paše vam kaj? Razumem. Meni pa ste polepšali dan s tem ko vidim da sem se vas dotaknil tako zelo da ste izbrisali moj post. Hehe. Patetični kvazi mučeniki. Privoščim vam čimveč družinskih zdrah, prejokanih noči, pretepov, posredovanj policije, sankcij in počasnega razkroja psihe in telesa…
pomilujem le vaše otroke ki so res nedolžna bitja
FN_FAL21, ni potrebe, da na tako neprimeren način in s takšnim besednim zakladom napadeš ljudi. Isto bistvo lahko poveš na malo bolj kulturen način.
Je pa res, da zadane pa ne tako. Vendar ostaja vprašanje, če si lahko privoščimo tak udarec.
Lep dober dan.
Pozdravljena Andreja. Ti si torej dežurni lektor in cenzor. Vredu. Videl sem tvoje prispevke in komentarje v mnogih temah skozi zgodovino več let. Fasciniran sem nad tvojim pristopom in objektivno uravnovešenimi analizami in svetovanji. ter nesebičnostjo ki je del tebe kar dokazuje tvoje DEŽURSTVO na forumih.
Se strinjam. Zdaj sem se malo ohladil. Sprejmem tvoj uvideven pristop, naklonila si mi večjega kot sem si ga bil v takratni situaciji zaslužil. Vedi da nisem ne nasilnež in ne temperamenten in da bi te nivo moje artikulacije in pogleda na življenje in dela nasploh še presenetil glede na mojo relativno mladost. Ampak drži to tu ni pamflet za reklamiranje mene. 🙂
Malo bom zašel iz konteksta ko te bom prosil da pogledaš skozi oči moškega sledeče:
(Ne pričakujem da se strinjaš le poskusi razumet)
Delaš se zavestno trudiš za življenjske cilje večje od samega sebe. Deluješ v smeri pristnega življenjskega razvoja. Ne komzumiraš nobenih opiatov, NIKOLI. Se zavestno razvijaš oz. trudiš razvijat v pravega vestnega načelnega moškega in ženske cenit in spoštovat kot to kaj so ne kot kar indoktrinirajo mediji in stereotipna pametovanja za šankom. Kljub vsemu nisi zategnjen ampak sproščen ko ne padaš ravno okoli od dela in poln pristne domišljije in strasti do plesa nežnosti dela… karkoli pač opravljaš. In v postelji si ljubezniv in si se voljen pogovarjat ko je konec (ne zaspiš:))))
Nazaj pa dobiš… razvrednotenje vsake nesigurne neumnice, ki do 30 leta ne dela nič po njem pa še manj, posmeh če pelješ punco na zmenek pa si naročiš sok, češ kaki ded te si, ko pa ma zlomljeno čeljust od padca po stopnicah( khm khm) pa bi se prišla jokcat. vidim doživljam le 20-35 let staro nezrelo neumno frocovje ki se drzne imeti za sofisticirano in vsevedno a živi z glavo v lastni zadnjici (To je lepši izraz mar ne:)))) Sama posesivnost pametovanje izkoriščanje nakladanje in laganje sami sebi tak hudo da si že verjame. Poskusi razumeti srh in bes Mladega moškega ki doživlja KAOS brez načel, vrlin in logike. Samo izživljanje kompleksov skozi terror nad dobrimi ljudmi. Pol pa se take hodijo žalit ko pokasirajo obresti posledic. Zato sem besen.In ni izhoda ni luči na koncu tunela ker si je slovenija luč ugasnila sama. In ti v tem sam…
Prosim ne vrži me dol verjamem da si zdajšnji text tega ne zasluži. ne nosi enega vulgarizma.In probaj se vživet vsaj probaj dojet. Nisem pristranski ker se popolnoma zavedam da je moški svet do žensk gnil tako zelo da me je sram da to dela moj spol kar se dogaja. AMPAK ravno ti, TI ki hočeš naredit razliko, ki si razlika pa boš potegno kratko. In najverjetneje sem zato nekje na tej poti začel sovražiti vrstnice…
Zakaj mam z vrstnicami same probleme, 40 + letnice pa me obožujejo, res, pa ne iz nekih materinskih nagonov ampak pristno. Ker so dale nekaj skozi in znajo cenit to. (Vsaj večji delež njih kot mladenk) Sem jim interesanten in z njimi pridem takoj skupaj s čemerkoli. Me intelektualno izzovejo, in uživajo ob lastnostih ki jih nosim.Zame ni večjega komplimenta kot starejša ženska ki je ob meni zadovoljna in se počuti varno kar mi da vedet….
Mogoče pa sem jaz tisti ki bi moral spremeniti perspektivo… mogoče pa iščem pravo stvar na napačnem koncu…Mogoče (in glej nikdar še nisem pogledal tako na to:) pa rabim zrelo starejšo, žensko… pa ja… samo jezim se in oviram nad nečim kar ne morem spremenit… to bo to. Nisem slab fant. In žal mi je da sem tako izbruhnil ker komaj zdaj vidim da sem s tem pokazal da sem dovolil da je ta bes prodrl tako globoko vame DA ME JE IZKRIVIL. Heh. Če to ni ironija.
Borec z zlom se bori tako dolgo dokler v boju ne umre ali pa sam postane zlo proti kateremu se je boril
– Nietzche
:)))
Hvala Andreja za postavitev ogledala :)))
Lep pozdrav
Kar si povedal v prvem sporočilu je res, samo način je bil neprimeren. Pa pustimo tisto.
Drugače si zelo lepo povedal poanto, ki jo pogosto spregledamo: pravico do ne-uživanja alkohola, brez da bi te sodili.
Že nad mano, ki sem ženska, mama, resna, mlado-stara pravijo, pa kaj se greš s tem, da sedaj ne spiješ enga kozarčka. In mi začnejo razlagati, da kako je fajn kakšen kozarček, pa da to ni nič takega, in kako je dobro za zdravje, … pa si mislim, lepo, lepo, samo ne vem, zakaj me je potrebno sedaj prepričevati, saj nisem rekla, da ti ne smeš enega ali dva zvrniti…
In se ne konča tako hitro.
Kaj sem razmišljala? Pa ja nimajo slabo vest, občutek krivde, se počuti kdo kot slabič?
Ne vem, ampak je zelo nenavadno. Če rečeš, da ne boš piškota, te ne prepričuje nihče, razen kakšna babica, ker misli, da si presuha.
In verjamem in si mislim, kaj šele se dogaja mlademu moškemu, ki bi pa ja moral zvrniti vsaj ene tri, če je pravi dec.
Ne verjamem, da lahko kaj spremenimo od danes do jutri. Preteklo bo precej pira in vina, preden bo družba spremenila pogled.
Ampak, če bomo vneto “trobili”, da ni nič narobe, da človeku postrežemo s sokom, se bo pa menda tudi koga kaj prijelo. :-)))