Ali živim v pravem času?
Pozdravljeni.
Ne. Ni fejk tema. Ni provokacija. Ni nič drugega kot nekaj vprašanj, na katere nimam odgovora.
Torej.
Sem v poznih 20ih. Zaposlen. Brez nekih večjih težav v življenju. Samski. Do zdaj 2 zveze. Zadnja skoraj desetletje.
Poznam punco, malo mlajšo, za katero sem si rekel, da me nič ne košta, če poizkusim pri njej. Vendar sem skozi pogovor izvedel, da je imela in še ima za sabo en kup slabih zvez. Poleg tega še en kup moških za mimogrede. Ampak slednje mene ne zanima. Kar je bilo je bilo, za nazaj ne moremo nič. Do sedaj je bila velikokrat tudi tepena več kot sita. Ampak dobro. Povedal sem ji že vse na to temo, kar si mislim, ter da to ni dobro zanjo, zakaj tega ne vidi. Izčrpal sem vse in čutim, da nimam več kaj povedati. Lahko samo lajnam dalje. Vendar se mi ne da. Sama pa noče ali ne zna videt tega. Čeprav tudi ona trdi da se strinja z mano.
Velikokrat je tudi varala. In tudi sam bi bil deležen ene ure zabave, če ne bil močnejši od nagona in ugotovil sam o sebi, da je nimam srca izkoristiti. In sicer ali se je delala da je pijana ali je res bila. Sam mislim da ni bila saj nismo dosti izpili. Je mi pa rekla, da če bi bila z nekom, v katerem bi videla smisel, da ne bi varala.
Glede tega je moje vprašanje ali glede na vaše izkušnje je možno da se oseba tako spremeni? In zakaj vztraja? Ne razumem kaj ima od tako grdega odnosa. Če bi se slučajno trefilo in pristaneva skupaj, kakp velika verjetnost je, da bo tudi mene prevarala? Sumim da zelo velika.
Druga stvar. Nisem rad sam. Rad bi imel družino, skupno hišo (za to imam vse pogoje), dočakal penzijo z žensko, ki mi bo vračala nazaj vse najboljše, tako kot želim jaz nje nuditi vse najboljše. Seveda imam tudi nekaj napak. A mislim, da je vse v mejah normale.
Sedaj nekaj časa “visim” na raznih tinderjih in podobno. A dobil sem občutek da družina žensk več ne zanima. (Gledam od 22 do 33)
Ali je problem v meni, da to pričakujem? Ali je sploh še kateri cilj imeti otroke? Ne znam ali sem narobe vzgojen, ali sem samo rojen v narobnem letu. Mogoče bi mi bilo boljše v osemdesetih…
Morda je pomembna informacija tudi, da nisem aktiven na raznih instagramih in snepčetih, saj me to ne zanima.
Hvala za odgovore.
PS. Čestitam vsem, ki dobite kdaj hočete.
Uf, po tem kar si napisal, je tale ženska čist broken personality in nima vseh zadev razčiščenih kot jih imaš ti, tako da prvi nasvet bi bil, da z njo ničesar ne začenjaj. Po vsej verjetnosti je odraščala v povsem drugačnem okolju kot ti in ima druge vzorce, ki jih nosi s sabo v odnose in to ti že kar povem, da se ne bo spremenilo. Z njo boš imel samo sive lase.
Včasih pridejo v naša življenja ljudje, s katerimi se na nek način ujamemo, ampak vseeno vidiš, da niso material za nekaj več. Je bolje, da si to prej priznaš in ne rineš nekam, kjer v bistvu vidiš, da nista na istem nivoju. Spreminjat drugega ali upat, da se spremeni, je popolnoma brezveze.
Išči dalje, kaj bolj sebi primernega. Ma sem 100%, da so tudi ženske, ki si iščejo nekoga za resno zvezo in družino. Sicer na tindru zna biti, da jih res ni, poglej na kakšen drug, bolj resen portal.
če hočeš sebi in svojim morebitnim otrokom dobro, potem samo stran od te punce. Mi ni jasno, zakaj eni hočejo igrat neke reševalce, dokler sami globoko v drek ne potonejo.
kar pa se žensk tiče, še vedno si večina želi družino in otroke, samo to želijo s pravim moškim, z moškim, ob katerem se počutijo dobro, varno, spoštovano. seveda večina tega na fb, tinder ipd. ne bo pisala, ker se to smatra za obupano žensko, ki išče samo oploditelja.
Pri izbiri naj te preveč na zavedejo retuširani profili z velikimi joški in ritjo. poišči raje take normalne, pa bo.
Ah, to pa ne bo držalo, da si punce ne želimo družine. Jaz sem malo čez 30 in si še kako želim družine pa ne najdem partnerja. Sprva govorijo, da si želijo, potem pa preobrat. Res nisem top model, nimam umetnih nohtov, ne nosim skoz petk, pač nisem iz izložbe, sem preposta, lahko bi rekla pač simpatična, ampak očitno to več ne vžge in bog ne daj, da je ženska neodvisna, to je tudi za nekatere moške preveč. Ne išči na tinderju, če že, pojdi na kak resen portal in točno napiši, kaj si želiš od razmerja. Pa morda pogleduje raje nad 25 let. Ker punce tam nad 20 se še iščejo, študirajo, se želijo zabavat. Vso srečo.
Ljudje se lahko spremenijo po mojem mnenju. Ampak za spremembo se mora zgoditi nekaj v njihovem zivljenju, cemur ti ne zelis biti prica. Punca deluje kot kup daddy issuesov, se mi zdi da bos v postopku poskodoval samega sebe.
Kar se tice pa ostalega, obstajamo. Sem srednjih 20 letih in si zelo zelim druzino in mirno zivljenje, najraje nekje izven mesta. Morda nasvet, isci punce ki niso odrascale v mestu. Tinder zdaj po koroni zna biti krasna zadeva, je veliko ljudi gor ki ne oscejo avantur. Ampak morda to napisi ze v startu. Pa srecno 🙂
Ljudje, ki imajo “stvari razčiščene” se ne zanimajo za ljudi, ki so razsuti.
Zgolj ljudje, ki se pretvarjajo, da imajo “stvari razčiščene” se bodo zanimali in jih bodo privlačili ljudje, ki se ne pretvarjajo in svojo “nerazčiščenost” dajejo na uvid drugim.
Vsak človek išče sebi podobne.. in ustvarja “dramo”, ki jo potrebuje. Samo vzorci so različni.. od alkoholikov, nasilnikov, manipulatorjev.. do “žrtev”.
Bežanje v druge čase ne bo pomagalo. Tudi tam bi vas privlačile “nebogljene” osebnosti, v primerjavi s katerimi bi lahko navzven blesteli.
Kandauliezem z obratom. Trofejno žensko se razkazuje, ker je lepa.. manipulator in narcis si bo izbral “ubogo” žensko, da bo ob njej vedno lahko boljši, lepši, urejenejši.. Skratka ugleden član družbe z “low life” ženo. Pač nima sreče v ljubezni in te stvari..
Bežanje v druge čase ne bo pomagalo. Tudi tam bi vas privlačile “nebogljene” osebnosti, v primerjavi s katerimi bi lahko navzven blesteli.
Kandauliezem z obratom. Trofejno žensko se razkazuje, ker je lepa.. manipulator in narcis si bo izbral “ubogo” žensko, da bo ob njej vedno lahko boljši, lepši, urejenejši.. Skratka ugleden član družbe z “low life” ženo. Pač nima sreče v ljubezni in te stvari..
[/quote]
Zdaj pa res ne razumem. Pa ne gre samo za vas ampak na splošno. Vprašam eno, odgovore pa dobim za vse drugo kar me ne zanima.
Zdaj pa res ne razumem. Pa ne gre samo za vas ampak na splošno. Vprašam eno, odgovore pa dobim za vse drugo kar me ne zanima.
[/quote]
Seveda razumete.
Sprašujete o, drugi “nebogljeni, zblojeni..” osebi.. in dobite odgovore o sebi.
(Ker le zakaj bi se nekdo, ki ima “vse poštimano” zanimal za nekoga, ki to ni?)
Pravico imamo spreminjati samo sebe (nikoli drugih).
Profil človeka, ki se ne spreminja, je pa Narcis (je bil moški.. ne brez razloga), zato se tudi na veliko izogibajo terapiji, če pa po čudnem spletu okoliščin le do tja pridejo.. pa to naredijo za to, da zaigrajo malce šarado Potemkinove vasi.. bolj naivni modeli pa zato, da bi se vsi drugi spremenili, samo oni ne.
Seveda razumete.
Sprašujete o, drugi “nebogljeni, zblojeni..” osebi.. in dobite odgovore o sebi.
(Ker le zakaj bi se nekdo, ki ima “vse poštimano” zanimal za nekoga, ki to ni?)
Pravico imamo spreminjati samo sebe (nikoli drugih).
Profil človeka, ki se ne spreminja, je pa Narcis (je bil moški.. ne brez razloga), zato se tudi na veliko izogibajo terapiji, če pa po čudnem spletu okoliščin le do tja pridejo.. pa to naredijo za to, da zaigrajo malce šarado Potemkinove vasi.. bolj naivni modeli pa zato, da bi se vsi drugi spremenili, samo oni ne.
[/quote]
Ne. Ni res. Motite se. To je tista klasična šolska, na hitro preberete 5 besed, si jih zapomnite in mislite da znate kaj morate odgovoriti.
Ne sprašujem ali jo lahko jaz spremenim. Ne sprašujem ali imam kaj šans pri njej. Sprašujem po izkušnjah s takimi ljudmi, da lahko zavarujem sebe. In seveda če takih izkušenj nimate, ali ste samo površno prebrali, mi absolutno ne morete odgovoriti. Zato pa se sprašujem, zakaj odgovarjate kar tja v tri dni.
Zakaj bi jo jaz spreminjal? Ali bi obrodilo sadove? Ne bi. Torej ne razumem zakaj tak odgovor.
Mislim, da sem dosti jasno postavil vprašanje.
Ne. Ni res. Motite se. To je tista klasična šolska, na hitro preberete 5 besed, si jih zapomnite in mislite da znate kaj morate odgovoriti.
Ne sprašujem ali jo lahko jaz spremenim. Ne sprašujem ali imam kaj šans pri njej. Sprašujem po izkušnjah s takimi ljudmi, da lahko zavarujem sebe. In seveda če takih izkušenj nimate, ali ste samo površno prebrali, mi absolutno ne morete odgovoriti. Zato pa se sprašujem, zakaj odgovarjate kar tja v tri dni.
Zakaj bi jo jaz spreminjal? Ali bi obrodilo sadove? Ne bi. Torej ne razumem zakaj tak odgovor.
Mislim, da sem dosti jasno postavil vprašanje.
[/quote]
Spet se izmikate (neuspešno). Odgovor ste pa dobili.
ODGOVORNI STE LE ZA SEBE, nikogar drugega. SMETE SPREMINJATI LE SEBE, nikogar drugega.
Glede na to, da smo ljudje UNIKATNO RAZLIČNI, je pa visoko absurdno spraševati, kakšne izkušnje imamo z dekletom, ki ste si ga “zamerkali”. Niti je ne poznamo, niti je nismo “testirali” (za to bi potrebovali paralelna življenja, da bi videli “kako se obnese” znotraj celotnega življenja).
Ljudje niso predalčki, niti modeli avtomobilov.. kjer bi tovrstno vprašanje še bilo pogojno smiselno. Tam laho sprašuješ ali je določeno vozilo, z določenim motorjem in opremo: zanesljivo, koliko porabi, pomanjkljivosti pri uporabi itd.
Pa še pri avtomobilih PRIHAJA DO RAZLIK in bosta dva identična avtomobila, isti model, ista oprema, isti motor.. imela različne perfromance (sicer v min odstopanjih).. še bolj pa se bo razlikovalo to: KAKO JE UPORABNIK UPORABLJAL VOZILO?
Je divjal, nažigal maksimalno v rdečo luč, bremzal do nezavesti, navijal motor čakajoč na zeleno.. se je šel Planiške skoke čez ležeče policiste.. je imel Rally napad na vsaki makadamski poti itd.?
In tako pridemo spet na isto: VI ste pri vsem skupaj bistveni. “Voznik”.
Glede na to, da imate “vse pospravljeno”.. ste pa očitno brilijanten šofer in torej ne bo ovira, kaj peljete, ane?
To je tudi problem 87% ljudi misli, da so nadpovprečni vozniki.. narcisi to mislijo o svoji “pospravljenosti”.. “urejenosti”.
Potemkinova vas, kateri morda nekateri nasedejo za malo ali dalj časa.. nihče pa ne za vedno. Narcis je tako vedno sam ob potoku.
Spet se izmikate (neuspešno). Odgovor ste pa dobili.
ODGOVORNI STE LE ZA SEBE, nikogar drugega. SMETE SPREMINJATI LE SEBE, nikogar drugega.
Glede na to, da smo ljudje UNIKATNO RAZLIČNI, je pa visoko absurdno spraševati, kakšne izkušnje imamo z dekletom, ki ste si ga “zamerkali”. Niti je ne poznamo, niti je nismo “testirali” (za to bi potrebovali paralelna življenja, da bi videli “kako se obnese” znotraj celotnega življenja).
Ljudje niso predalčki, niti modeli avtomobilov.. kjer bi tovrstno vprašanje še bilo pogojno smiselno. Tam laho sprašuješ ali je določeno vozilo, z določenim motorjem in opremo: zanesljivo, koliko porabi, pomanjkljivosti pri uporabi itd.
Pa še pri avtomobilih PRIHAJA DO RAZLIK in bosta dva identična avtomobila, isti model, ista oprema, isti motor.. imela različne perfromance (sicer v min odstopanjih).. še bolj pa se bo razlikovalo to: KAKO JE UPORABNIK UPORABLJAL VOZILO?
Je divjal, nažigal maksimalno v rdečo luč, bremzal do nezavesti, navijal motor čakajoč na zeleno.. se je šel Planiške skoke čez ležeče policiste.. je imel Rally napad na vsaki makadamski poti itd.?
In tako pridemo spet na isto: VI ste pri vsem skupaj bistveni. “Voznik”.
Glede na to, da imate “vse pospravljeno”.. ste pa očitno brilijanten šofer in torej ne bo ovira, kaj peljete, ane?
To je tudi problem 87% ljudi misli, da so nadpovprečni vozniki.. narcisi to mislijo o svoji “pospravljenosti”.. “urejenosti”.
Potemkinova vas, kateri morda nekateri nasedejo za malo ali dalj časa.. nihče pa ne za vedno. Narcis je tako vedno sam ob potoku.
[/quote]
Hahahahahaha. Da. Deloma se strinjam z vami.
Če zaokrožim vse skupaj pa lahko rečem: verjetno imate prav.
Pa lep pozdrav.