Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Ali tukaj kdo od moderatorjev odgovarja na vprašanja?

Ali tukaj kdo od moderatorjev odgovarja na vprašanja?

Nova sem tukaj in kot sem zdajle malo pogledala, nikjer nisem videla njunega nasveta, odgovora … se motim?

Gospa Anja je na začetku napisala par odgovorov, Sebastijan se pa ni še nič oglasil. Tako je pač z moderatorji na monu … Prejšnji, Mare, je bil nekaj časa zelo aktiven, potem je pa čez noč poniknil. Jaz ti vseeno predlagam, da postaviš vprašanje, v naslovu jasno napišeš, da je za moderatorja, pa mogoče bo kaj …

Pozdravljeni,

V začetku meseca oktobra 2016 smo se dogovorili za sodelovanje na med.over.netu tako da si počasi ogledujem forum Hujšanje. Vesel bom vaših vprašanj, mnenj tako da bomo v prihonje naredili ta forum še uporabnejši.

Hvala

Sebastijan Nemanič www.fitnes-trener.si

Pozdravljeni,

najprej naj se opravičim, če je kakšno vprašanje, ki je bilo mišljeno zame, ostalo neodgovorjeno (v tem primeru bi prosila, če se še enkrat pošlje, lahko tudi na ZS). Trudim se čim hitreje odgovoriti predvsem na vprašanja, ki so povezana z mojim področjem, se pravi s povezavo med psihološkimi dejavniki in prehranjevanjem, oziroma odvečno telesno težo (prenajedanje, čustveno prehranjevanje, odvisnosti s hrano ipd). Dostikrat pa tudi opazim, da si uporabniki foruma medsebojno pomagate s super nasveti, pri katerih skoraj ni kaj dodati 🙂
Kakorkoli, vabljeni tako k zastavljanju vprašanj moderatorjem, kot tudi k nadaljni medsebojni komunikaciji in neprecenljivi podpori!

Želim vam vse dobro in uspešno premagovanje vseh težav ter vas lepo pozdravljam,

New Report

Close