Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Ali sva si usojena – naklonjena?

Ali sva si usojena – naklonjena?

[center]Partnerstvo moški – ženska[/center]
V zadnjih šestih letih mojega aktivnega delovanja na fs forumu, kot moderator ugotavljam, da je največ vašega zanimanja ter povpraševanja po nasvetih bilo iz podane fs lekcije o DZK (vse lekcije so pod oznako Pripeto), na življenjskem področju: ljubezni, čustev, odnosov in poroke.

Tudi na vseh fs delavnicah, po določenem delu delavnice namenjenem spoznavanju fs načel, se v nadaljevanju delavnice na tistem konkretnem in praktičnem delu, na katerem se začnejo prav enostavni nasveti, ki jih je potrebno redno prakticirati, ugotavljam isto, da je od osmih področij življenja, ki jih fs obravnava, prav področje ljubezni vedno na prvem mestu. Zato bo dobro in koristno povedati nekaj več o tej, za vse nas življenjsko zelo pomembni temi.

DZK
Medsebojni energetski odnos partnerjev ugotavljamo iz izračuna ki energij. Torej, po dani formuli, ki izvira iz japonske astrologije za DZK – Devet Zvezdni Ki in sicer iz naslednje lekcije:
http://med.over.net/forum5/read.php?167,3433449

Ta izračun nam da najbolj vplivno ki energijo na osebo. Pri svojem fs svetovalnem delu uporabljam odlično definicijo iz vseh treh dobljenih ki energij kot energetske celote, nekoliko podobne trigramu iz fantastičnega I Ching-a (Ji Čing).

Tekom 22-letnega intenzivnega ukvarjanja s fs modrostjo, ugotavljam določen vpliv tudi či energij na osebo, ki ga dobimo iz izračuna po KUA formuli. Rezultat letne energije je sicer merodajen za ureditev bivalnih prostorov, kjer zagotovimo, da so prisotne podporne vibracije iz koristnih barv, tekstur in materialov, za osebe živeče bodisi v stanovanju ali poslovnem prostoru.

Po podrobnem opazovanju vseh oseb na fs delavnicah v zadnjih 12-ih letih svetovalnega dela, se je izkristaliziralo in postalo popolnoma jasno, da kljub pravilu, ki govori o ureditvi bivalnih prostorov po KUA, opažam tudi pomemben vzorec karakteristik pridobljen iz KUA izračuna, po spontanem obnašanju in očitnih karakteristikah oseb.

Zaradi tega že nekaj let upoštevam oba izračuna pri končni opredelitvi o fs nasvetu za kompatibilen par, ali pač samo za eno osebo, ki si želi in vztrajno prizadeva pridobiti dolgoročnega partnerja.

Seveda tem ugotovitvam in dokončni energetski analizi osebe, dodam še resna in zelo dobra priporočila o karakteristikah iz obeh zodiakov pa še kaj bi lahko mirne duše dodal.

Za vse tiste, ki ste v situaciji odločanja za partnerja, ali v veliki življenjski spremembi, je res zelo pomembna celotna lekcija tu še enkrat poudarjena. Za vsakega posameznika je pomembno vedeti v kakšnem energetskem odnosu je s partnerjem. Kajti potem, ko mine obdobje zaljubljenosti in evforičnega vzdušja, ko metuljčki odletijo, ko mine obdobje, ki je popolnoma adrenalinsko v začetku in zamegli naš racionalni del, no, takrat nastopijo ki/či energije in trajajo do konca dni. Le-te so merodajne za ubran in dolgoročen odnos.

Približno takole so se zvrstili najbolj obiskani in tudi komentirani naslovi vaših člankov, ki imajo čez 200 vprašanj, odgovorov in komentarjev, preberite jih počasi in po lastni želji:

Ali sva si usojena – naklonjena http://med.over.net/forum5/read.php?167,4421804
Ujemanje s partnerjem http://med.over.net/forum5/read.php?167,6350213
Ujemanje s partnerjem http://med.over.net/forum5/read.php?167,4450029
Ujemanje in kaktusi http://med.over.net/forum5/read.php?167,7333329
Ponovno partnerstvo http://med.over.net/forum5/read.php?167,7304910
Jaz in on? http://med.over.net/forum5/read.php?167,6462843
Partnerstvo – ljubezen http://med.over.net/forum5/read.php?167,6294687

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Pozdravljeni g. Mirza,

imam vprašanje o ujemanju, upam da sem ga postavila v pravo temo. Prej sem prečesala skorajda celotni forum na to temo, pa nisem našla para s takimi KUA in DZK števili.

Torej jaz imam KUA 7, DZK pa 8; partner pa ima oboji DZK in KUA število 9. Zanima me kako kaj kaže glede ujemanja. Rada sem v njegovi družbi, edino od časa do časa me jezijo njegove finančne odločitve saj sem sama bolj ”na ziher”, on pač ne. Včasih imam občutek, kot da bi bila rada z njim do konca življenja…ta občutek je pogost, nisem pa prepričana ali je sam enakega mnenja, saj se njegova razpoloženja in mnenja hitro spreminjajo. Ob najmanjši stvari se razjezi. Vsako njegovo besedo seveda vzamem za sveto, čeprav ni mišljeno tako.

Kaj pravite vi?

Najlepše se Vam zahvaljujem za odgovor ter Vas zelo lepo pozdravljam.

Zdravo Ribica83!

Skozi prizmo poznavalca energij, pravim sledeče.

Vajina energetska kombinacija je že bila pojasnjena, ampak je tega mnooogooo in je seveda težje najti.
Pridni ste zaradi pregledovanja do sedaj napisanega. Tudi če bi odprli svojo temo, bi to bilo ok.

Energetsko gledano sta v redu par na dolgi rok, srečno!
Vzgajajte ta občutek, da bi rada bila z njim do konca življenja – to je Vaš dober filling, obudite ga večkrat. Vsako jutro se odločite za partnerja – to je modra odločitev in pozorno opazujte vajin odnos.
Kajti, tako boste že na začetku dneva vložili pozitivno energijo v odnos, ki ga je potem lažje vzdrževati, kakor popravljati. V primeru, da se ne odločimo za partnerja, tendenca jin principa je uničevanje odnosa, kreganje, da gremo bolj pogosto skozi konflikte.

Če partner vibrira dominantni Ogenj 9, potem se ne igrajte z ognjem!
A samo toliko, da Vas ne opeče. Vzemite toliko vajinega odnosa, kot je za oba prav in harmonično.
Začutite tisti kratki vmesni čas, ko se zelo tiho in neopazno končuje lepota sobivanja in se modro umaknite na varno razdaljo. Vedno so nihanja v razpoloženju in je prava umetnost izogniti se konfliktom, čeprav so najboljša lekcija za samorast in zdrav pogovor, tako pač je. Pogovarjajta se o vsem, to je odličen vložek v dober odnos. Nehajte govoriti ob pravem času zanj in zase. Opazujte ga. Opazujte sebe.

Lep in zeeelooo jang, vroč – poln Ognja 9, poletni dan.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Ali mi lahko poveste ali se dobro ujemava:
mož (09.04.1974 ob 6:05): KUA 8, DZK 8
jaz (21.11.1975 ob 13.15.): KUA 8, DZK 7

Imava dva otroka:
hči (03.11.2000 ob 20:45): KUA 6, DZK 7
sin (25.06.2004 ob 21:37): KUA 2, DZK 1

Moram povedat, da se z možem zelo dopolnjujeva, si pomagava in sva razumevajoča drug do drugega. Vsaj v teh 16-ih letih zakona je bilo tako… nič ne kaže, da bi se najin odnos kaj spreminjal, me pa vseeno zanima kaj pravijo “zvezde”.

Zanima me tudi kakšen odnos lahko pričakujem z otrokoma v dobi odraščanja, pubertete in kasneje v starejših letih.

Hvala v naprej.

http://vancka.moj-album.com/

Zdravo!

Ja, tako imenovane “Leteče zvezde” kažejo, da sta z možem kompatibilna in se energetsko odlično ujemata, če opazujemo samo letno ki iz DZK.

Otroci imajo drugačen izračun.

Za vsako osebo izračunam 10 njegovih energij in se vse danosti iz tega upoštevajo.
To je ne mogoče na forumu napisati. Izdelam elaborat Družinski feng shui, ki bi za vašo družino imel okrog 50 strani in detajlen opis vseh vaših značilnosti, ki jih pojasnim.

Srečno!

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Pozdravljeni. Mene pa zanima ta kombinacija: jaz: KUA 7, DZK 8; on: KUA 6, DZK 6.
Neizmerno me vleče k njemu, enostavno zna z mano. 😉 Edini moteč element v tem odnosu se mi zdi to, da je orientiran zelo navzven (razna druženja, udejstvovanja, predavanja, debate, koncerti, med drugim je tudi medijsko poznana osebnost in ima ogromen krog poznanstev), jaz pa sem bolj oseba “iz ozadja”, ne maram luči in opaženosti, in mi to postaja kar nekoliko naporno.. 😉
Imava obetavno energetsko kompatibilnost, morda prihodnost?

Zdravo, Opereta!

Če vas vleče k njemu, potem pa srečno, energetsko pot imate odprto!

In imejte tudi odprte oči, ušesa ter srce, kot tudi notranje oči in notranja ušesa – bolj pomembno.
Skratka, vedno je treba biti buden in imeti pravo mero zavedanja, čeprav gre za energetsko idealno kompatibilnost, kar vidva zagotovo imata, tokrat bodite oportunistka – vzeti bo treba!

Nekoliko čudna mi je njegova naravnanost navzven. Zatorej je treba ugotoviti, ali morebiti beži od nečesa in se boji latentne žalosti, ali pa je res v tolikšni meri obvladal svojo totalno zaprto malo Kovino 6 in je s tem vzpostavil ravnovesje, slednje bi mi bilo ljubše, da se mu dogaja.

Za prihodnost imata dobre energetske pogoje.

Življenje v dvoje je vsakdanja igra kompromisov, kjer oba morata narediti prostor za svojega partnerja – enkrat eden in drugič drugi, dva krat en in trikrat drugi. Zelo pomembno je ujeti, za oba odgovarjajoči ritem, da srca zaplešeta tisti božanski ples, potem je res kul uživati sadove v tako čvrsti zvezi in biti do jeseni življenja v dvoje.

Srečno!

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Pozdravljeni Mirza!

Zanima me, kako kaj kaže najino ujemanje:
jaz 9.6.84: KUA 8, DZK 7,
on 23.8.79: KUA 3, DZK 3.

Kaj menite?

Hvala lepa vnaprej!

Zdravo!

Ni kompatibilna veza, ne planirati skupno življenje na dolgi rok!
Kako sem že nekajkrat rekel: Bodita prijatelja – “samo kapučino”.

Vse Dobro.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Pozdrav, kaj pa menite na kombinacijo:

jaz: KUA 7, DZK 8
prvi on: KUA 2, DZK 2
drugi on: KUA 1, DZK 10

😉

Ne!

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Pozdravljeni Mirza! Zanima me tale kombinacija: jaz 28.05.87 KUA -9 DZA-7; ona 31.05.91 KUA -6 DZA-2. Upam da sem pravilno izračunal. Zanima me tudi, če bi bilo vredu pobarvat eno steno spalnice na rdečo oziroma katera barva bi bila najbolj primerna? Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem!

Zdravo!

Ne, ni pravilen izračun.
Vaš DZK je Les 4 in njen Ogenj 9.
To je odlična energetska kombinacija za dolgoročno skupno in harmonično življenje.

Lahko je stena rdeča, morda bi (za vaju) bil še bolj pravšnji odtenek pastelno vijolične.

Vse Dobro.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Pozdravljeni,
mene pa zanima kombinacija: jaz 18.8.1992 in on 9.7.1991

Zdravo!

Izračunajte vajin DZK.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Pozdravljen,

Mene pa zanima kombinacija:
Jaz: 25.9.1972 (DZK 1, KUA: 8)
on: 8.4.1962 (DZK 2, KUA:2)

Hvala za hiter odgovor.
Želim vam lep sončen in pozitiven dan ter uspešno delo še naprej.

Zdravo!

Nista kompatibilna.

Vse Dobro.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Zelo ste prijazen. Kaj ni nobene možnosti,
ker med nama je ljubezen.
Oprostite, če vztrajam.

Hvala za vaše cenjeno mnenje, iskrenost in odprtost.

:-)))

Ja, seveda je možnost – redno prakticiranje fs modrosti.

Oprostim, sploh pa če gre za ljubezen, ki je najbolj pomembna.
To je energija in je spremenljivka, je tudi minljiva – kakor je prišla, tako bo odšla.

Nasvet:
Za časa življenja bo nujno odkriti Ljubezen.
Potem je vse lažje sprejemati – tudi minljivost.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Torej tudi tokrat ni prava ljubezen.
Kaj pomeni fs modrost?

Hvala za potrpežljivost.

New Report

Close