Najdi forum

Ali so še med nama čustva?

Prosim za vaša mnenja oz. nasvet
Z možem sva poročena 13. let in imava enega otroka. Gre se namreč glede najinega spolnega življenja. No, bom kar pričela z mojo zgodbo. Moj mož nikoli ni bil navdušen nad sexsom. Kadarkoli sva šla v posteljo sem prva jaz vzpodbujala, da si je prišel gor, da rabiva tudi spolno življenje, da ni samo v tem, da imaš ženo doma, otroka, jest in piti in kje ležati oz. svoj dom itn. No, potem sem se počutila že ponižena in nisem ga več vzpodbujala za sex. Sedaj je že dobrih 7. let odkar še nisva sexsala. Ja, dobesedno že dobrih 7. let ni pri nama sexsa. Da ne bo pomote, da bi si kdo mislil, da me vara, to sploh ne, mož je vseskozi doma, edino kar gre v službo in takoj teče domov. Mož dela v proizvodnji tako, da tam zagotovo ne more nobeno nategniti pa tudi ni takšen tip človeka. Je tihi, ne pokaže čustva itn. Zame in za otroka bi pa naredil vse, še zvezdo z neba bi snel dol, če bi lahko. Saj se imava rada in pač živiva takšno življenje. Jaz sem postala frigidna tako, da bi se mi gnusilo, če bi mi sedaj mož povedal, če greva sexsati. Moža nisem nikoli varala sem pa dokaj lepa ženska, ki zagotovo skrivam cca. 15-t let po videzu, to mi vsak pove. Vsak mi pove, da sem vredna greha in jaz si pa mislim, če bi ti vedel, da jaz že 7. let nisem imela ga notri mi ne bi verjel, ali bi si mislil, da sem presmuknjena baba. Oba z možem bi eden za drugega vse naredila samo ni sexsa. Večkrat sem se pač želela pogovoriti glede tega in če samo omenim sex mi pove, da mi po glavi gredo samo neumnosti oz. bedarije in sploh se noče pogovarjati o tem. Torej sex je bedarija. Ali je sex bedarija? Kaj menite na vse to? Hvala, ker ste me brali.
Lep pozdrav

Lep pozdrav

Pozdravljena,

ne morem dati nasveta, lahko pa rečem, da nisi edina….

Pri nas je žal enako. Na znaj krasno, doma prijateljski odnos, lepo skrbiva za otroke, niti ni prepirov, seksa pa že 4 leta ni.

Prve dve leti sem se trudila na vse možne načine, ampak njemu pač do tega ni….

Tudi mene je povsem minilo, da bi sploh še poškušala kaj. Nikoli si nisem mislila, da je sploh možno kaj takega, ker mi strast v odnosu pomeni ogromno, ampak tako pač je.

Ne vem da partnerja ne sexata 7 let ali sta oba malo vsekana ali se igrajo razne igre ali pa sta pod vplivom raznih narkotikov.Svetujem vsakemu da ta forum slabo vpliva na ljudi,jaz osebno bi ga dal ZAPRET.

če sta zgornja dva posta resnična,,,,,,,,,,, edini odgovor, ki ga jaz vidim je, da sedaj vem, kje so skriti vsi prikriti homoseksualci.

Mislim da nekaj mora biti ker to res ni normalno.. Da nekdo malo kasneje ugotovi da sploh ne rabi seksa.. Vsaka čast ženski ki takšnega moškega ne prevara..Če te ima tako rad kot si opisala, pa mislim da tudi ni nobeden problem da se odpravita do terapevta in poskuša odkriti pravi vzrok zakaj je tako kot si opisala.. Vzrok pa zagotovo obstaja..

Kadar naš položaj, ki izhaja iz našega spola, izkrivijo kulturni pritiski, intimna razmerja trpijo. Z razumevanjem moškosti in ženstvenosti v vseh nas lahko dojamemo, kaj je intimnosti v prid in kaj jo spodkopava………
Da bi spolno polarizirano razmerje ostalo sveže in živo, je nujno, da moški preživi dovolj časa z drugimi moškimi, ženska pa dovolj časa z drugimi Ženskami. S tem tako nujno moško kot ženstveno bistvo ostane močno, jasno in polno, sposobno polarizirati drug drugega v igri spolne in čustvene intimnosti………..
Moški je skrajno onemogočen, če zaradi ženske ne more slediti svoji viziji. Kljub prostovoljni izbiri to dojema kot odvzem svoje moškosti. Nemogoče je ,da bi bil spolno polariziran z žensko, zaradi katere se je odrekel svoji viziji Ta izbira je dosledno nasprotje tistega, za kar pri moški energiji gre………
Svoboda je moškemu to, kar je ljubezen ženski. Z njim ste zato, da doživljate ljubezen. Tudi on je z vami zato, da izkuša ljubezen, kar pa lahko počne le, kadar svobodno sledi svoji pravi viziji………
Če je zmeden ali negotov, mu pomagajte znova odkriti in usmeriti njegovo vizijo………

Preberi si knjigo RAZKRITA MOŠKA NARAVA ( David Deida)…..žepna knjiga.

Veliko uspeha ti želim…

Pa tega ne morem verjeti, jaz bi vsak dan in me naganja kot muho.

Nasvet:
Najdi si ljubimca.

7 let brez seksa??? Dajte moški pokomentirat, v čem je finta. A je to možno? Po mojem obstaja nek vzrok (prikrita homoseksualnost, varanje, kar koli), ker to po mojem ni normalno.

Draga Florida!

Če vaju OBA takšen odnos izpolnjuje in se ujemata v drugih stvareh (vzgoja otrok, hobiji, pogovor, drugačne nežnosti – poljub, objem, lepa beseda) je po moje tudi tako ok. Vsak si po svoje postelje. Je pa res nenavadno. Z vsem spoštovanjem- sta se kdaj pogovarjala o tem, če ga mogoče privlačijo moški? Aja- pa ti zase poskrbiš, sama, ali si tudi v tem pogledu postala “frigidna”?

Sama imam 11 let partnerja, ki je res obseden s seksom in ti iz prve roke povem, da tudi ta skrajnost ni niti malo prijetna. Tako me naprimer vpraša, tretji dan prehlada: “A se že bolje počutiš?”. Vendar ne iz skrbi zame ampak iz skrbi zase – če bo zvečer kaj akcije. Kar lasje se mi postavijo pokonci! Da je pa seks glavni povod za dobro voljo in te nekdo z njim “izsiljuje” pa tudi ni vredu, a ne? Da predstavim zadevo v številkah- moj bi 3x na dan, jaz pa 3x na mesec, dejansko pa telovadiva 1x na teden (ali pa še redkeje) in je zelo nesrečen.

Tako imam pravzaprav podoben problem, obrnjen na glavo, pa partnerja še vedno ljubim in menim, da med nama so čustva. Očitno je pogosto, da se najdemo skupaj takšni z različnim libidom in to je zelo težko usklajevati.

Menim, da mora vsak zase postaviti “stvari” (seks, nežnosti, ljubezen, hiša, otroci, družina, prijatelji, finance) na tehtnico in se odločiti kakor njemu ustreza.

Želim ti, da bi bila srečna!
Lp, Jana

Oprosti, ampak takole na daleč bi tudi jaz najprej pomislila, da je tvoj mož prikriti homoseksualec. Toliko se je potrudil, da si je zrihtal izvrstno kuliso..ženo in otroka, tako, da ne izstopa in se lepo zlije z normativi družbe. Hkrati se dobro otresa skušnjav, saj praviš, da po delu takoj priteče domov. In če to drži je navaden strahopetec.
Spolno življenje , sex ..to res niso bedarije in neumnosti. Po mojem je to eden od primarnih izkazov , da partnerja ljubimo, želimo…. Torej, mož te v postelji zavrača kot žensko….hmja, meni bi zazvonil alarm in gotovo ne bi čakala 7 let, da stvar razčistim. Nič nisi omenila ..ima mož težave z erekcijo?
Si mogoče pred možem imela kakšnega moškega ali je tvoj prvi in edini moški v življenju? Skoraj dvomom, ker, če ne bi vedela , da to ni ravno tipični vzorec spolnega vedenja heteroseksualnega moškega!

Včasih se res sprašujem, ali so ti posti resnični ali samo nastavljeni od nekoga in vrženi kot kost , da jo lahko tukej gor glodamo?

Pa srečno!

New Report

Close