:)) ali sem sploh noseca?
vprasanje ni na mestu. hocem vam le povedat, da sem v 6. tednu in nimam nobenih znakov, kaj sele tezav. en in edini znak, da se v mojem telesu nekaj lepega dogaja je le ta, da me bolijo prsa. pa se ta bolecina je popustila. ni mi slabo, nimam cudnih okusov v ustih, nisem tecna, nisem obcutljiva, jem normalno, utrujena sem kot ponavadi… skratka: blagor meni.
uživaj
moja prva nosečnost je potekala tako – nic slabosti, komaj kaj več utrujenosti, trebuha do zadnjega meseca skoraj ni bilo videti tako da nisem bila niti okorna – skratka nobenih težav
Me je najbrž zato v drugo zadelo z vso silo:D
slabosti, utrujenost, trebuh se vidno veča ze v 12 tednu tko da me je kr strah kakšna bom čez nekaj mesecev:)
ampak tudi to se splača potrpet:)
Zdravo!
Tudi jaz sem v 6 tednu in nič. Tudi meni se zdi: a sem sploh noseča ali ne? Najraje bi še kar CB delala 🙂
Samo malo me prsi bolijo, pa malo malo se mi zdi da imam večje (mogoče le želja:)), druga pa nič.
Mi je po eni strani kar škoda da na teh forumih toliko berem, ker sedaj vem kaj vse lahko še gre narobe in me kar skrbi.
Pregled imam konec 10 tedna in kar štejem dneve. Komaj čakam. In upam da bo vse ok.
Lepo in srečno nosečnost,
Pika
Ja tudi jaz se strinjam s PikiMiki. Slabist se ne pojavi takoj. Si pa lahko vesela, če je ne boš doživela. Jaz sem pri prvem samo zjutraj bruhala, sedaj pa mi je cel dan slabo, komaj se prisilim, da nekaj pojem, pa še tisto zvečer pobruham. Sedaj sem v 13. tednu, začelo pa se je nekje po 5. tednu.
Saj te nočem plašiti, ampak na vse moraš biti pripravljena.
Pa čimlepšo nosečnost in čimlažji porod ti želim.
Vsaka nosečnost je drugačna.
Jaz sem bila že 3x noseča in pri vsaki nosečnosti je bilo drugače.
Sem pa žal povila samo enega od teh treh.
Pri prvi noseč. mi je bilo tako slabo, da sem sedela tudi na školki in je dejansko šlo vse iz mene, in mislim, da je bil to vzrok splava (izčrpanost)
Pri drugi noseč. pa mi ni bilo čistno nič slabo in vendar sem nekje med 7 in 8 tednom zbolela za virozo z visoko vročino.
No tretja je bila predvsem lahka, bilo mi je malo slabo med 6 in 7 tednom vendar potem pa je bilo mir in vse do konca je potekalo pod budnim očesom ginekologa vse O.K.
Sedaj se noseča v četrte in slabosti so prišle v med 5 in 6 tednom (sedaj sem v 9 tednu) in slabosti so celodnevne, včasih bruham včasih ne, mož me je že malo sit in me ne razume več kako sem lahko tako nerazpoložena čez cel ljubi dan, in tako sem sitna, da me je že kar fino sit, pa si ne moram pomagati, ko pa mi gre ta slabost že prav do živega.
Imam pa prijateljico ko nosi dvojčka in je prvič noseča in sploh neve kaj je to slabost in slabo počutje, edno to da jo že sedaj malo ščiplje v križu.
Upam, da bo to slabo počutje izgino v 12 tednu kot pravijo da večini tudi izgine.
LP Tonka
ja, tud jest bi ti rekla da bodi vesela da je tako kot je… v 6. tednu tud jest skorej nisem vedla da sem noseča…
zdaj sem v 8. tednu – dobesedno čez noč je prišla utrujenost, slabost, bruhanje, da preobčutljivosti in tečnosti sploh ne omenjam -ampak hvala bogu je možek zeloooo razumevajoč in me ves čas tolaži…. važno da je vse v redu z otročkom, čeprav je na trenutke vse tole prav težko prenašat :))
Lahko ti rečem, da se pridružujem tvojim izkušnjam. No jaz se tega ne sprašujem več, ker sem že v 7 mesecu- pridno maširamo proti št.8. Počutim se od vsega začetka bolje kot pred nosečnostjo, izginile so vse težave , skratka uživam.Ravno včeraj smo praznovali 50 letnico moje mame, plesala sem do 4 zjutraj in danes sem se zbudila polna energije, medtem ko mojega dragega športnika muči muskelfiber.
Eva, uživajva, imejva se lepo, saj sva mislim da eni redkih srečnic.
LP
Blagor vsem vam. Jaz sem v 10 tednu in zagotovila sm si, da nikoli več ne bom noseča ravno zaradi teh slabosti. Začelo se je takoj v 5 tednu. Slabo mi je dan in noč. Do sedaj me je samo sililo na bruhanje, danes pa…bolje da ne govorim. Smrdi mi vse, želodec se mi dobesedno obrača ob vsaki hrani, dišavah…. Utrujena sem, žalostna in na jok mi gre ravno zaradi tega. Rada bi, da je nosečnosti čimprej konec.
Blagor vam drage punce, ko se tko fajn počutite.
Ojla,
bodi srečna, da je tako. Da ni slabosti in nič.
Sama sem prve 3 mesece non-stop bruhala in vse mi je smrdelo in bolelp.
Po 3 mesecu pa kot bi odrezal. Tufff in slabost je bolo konec.
Po moje je tukaj tudi veliko psiha.
Imam prijateljico, ki je izvedela, da je noseča n je še v istem trenutku zažela bruhat od slabosti. Sama je namreč vedno govorila, da bo njej ziher full slabo in glej…..
Lp,
m.