Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Ali sem resnično obsedena???????

Ali sem resnično obsedena???????

Zanima me vaše mnenje a je človek resnično obseden če se človek odloči neko stvar popeljati do konca.Namreč že eno leto se intezivno ukvarjam z aerobiko .Najprej sem hodila na tečaj aerobike 2 krat na teden.Ko sem videla malo rezultate sem začela tudi doma telovadit.Zdaj pa že telovadim 4 – 5 na teden po 1 uro in pol vendar jaz v te uživam.Saj veste po napornem dnevu se nekomu prileže TV meni pač aerobika.Zraven nimam nobene diete saj sem dosti suha in se mi ne gre za to ,gre se mi predvsem za to da bi rada postala inšzrukturca aerobike.Zato se trudim vendar zraven uživam.Če prijateljici rečem da rada telovadim mi reče da sem obsedena.Ali mislite da je ljubosumna name saj je debelejša od mene prej sva bili enako zdaj pa ne več ali pa sem resnično obsedena.

Hvala za odgovor

ti povem da nisi čist nč obsedena… pač maš rada aerobiko… zarad ” prjatlce” se pa ne sekeri, ker ti je mogoče res fouš.. sej veš…bolš šport k droga… uživi še naprej v aerobiki!

odlična si, kar tako naprej.
Imaš glavo na pravem mestu in pr tem ostan!

Jst pravm da je ljubosumna. Ti kr telovad. Ce telovadis si najbrz zelo gibcna in ce si gibcna lahko pri nekaterih stvareh zelo uzivas, saj to ze sama ves pr cem in kako, ce pa ne ves pa povej pa ti bomo ze povedal.
Lepo je tudi da vstrajas 😉
LP Zlehty

Eh, kakšna obsedenost. Tvoja prijateljica ti samo zavida, ker ona nima te energije, oz. volje do tega. No, samo v nobeni stvari ni fajn pretiravat. Ti itak ne, ker praviš, da uživaš v tem. To samo počni toliko kolikor ti paše pa še malenkost čez, da še napreduješ zraven :))

Moji kolegi tudi nimajo čisto nič proti, ker sem najbolj športno dejaven od njih. Nekateri še grejo včasih zraven. Naj potem rečem, da sem tudi jaz obseden, ker fitnesiram 4x na teden po 1h in 1/2, na koncu naredim eno seanso yoge in potem še tenis?? Meni osebno tako ustreza in tako bom počel, dokler me bo to osrečevalo oz. pasalo.

Želim ti, da čimprej uresničiš sanje in postaneš kvalitetna inštruktorica aerobike. :))

Strinjam se z mojimi predhodniki, vsekakor s tabo ni nič narobe. Saj tudi če hočeš postati učitelj npr. slovenščine moraš študirati, a ne. Kar nadaljuj in uresniči tvoje sanje, to je najboljša popotnica za srečno življenje.
Pozdrav, Beba

Blagor tebi! Jst sm čist nasproten tip od tebe….že od nekdaj sem bolj lena in se k športu težko spravim…Edino od maja in do septembra se spravim k temu, da tečem, plavam in rolam…Takrat dobim energijo, hkrati pa par odvečnih kilogramčkov zgubim, ki se naberejo med zimo….Tut jst bi rada da bi se mi eno uro na dan dalo telovadit…Tko, da se za frendico in njene hipoteze o obsedenosti ne sekiraj in še naprej telovadi!

ti rajse malo vec aj bos glih tako gibcna in suha..

Kaj te brigajo drugi. Ti imaš svoje življenje. Če je ljubosumna je to njen problem, tvoj zagotovo ne.

lep pozdrav,

ja pol sem tut jaz čist obesena k plešem vsak dan po eno uro.
ti še kr tko naprej, pa upam da boš uresničla svoje sanje!

čav

Nisi obsedena, ena redkih si, ki tako obožuje šport (v tvojem primeru aerobiko) in pri vadbi uživa. Večina ljudi, ki jih poznam, se s športom ukvarja samo zaradi zdravja (tel. teža, počutje…)
Moram ti čistitat! Jaz imam (tako kot imaš ti aerobiko) zelo rada ples.
Uživaj in ne oziraj se na druge, kar ti rečejo, saj so sigurno ljubosumni in mislijo, da to delaš samo za to, da bi “živela zdravo” in “imela lepo postavo”.
Ne pusti se, ampak nadaljuj in uživaj!!!!!
LP

Kaj prav v vsaki temi ne gre brez seksa?!

Hana

Vsi so te že spodbujali in tudi jaz te bom. Obsedena nisi dokler veš da telovadiš z razlogom in ne iz obsedenosti. Tudi mene je mož tako obdolžil in sem mu zamerila. Po mnogih letih lenobe ko se mi ni nič dalo, sem zbrala voljo in pričela dvakrat tedensko hoditi na aerobiko. Zelo rada hodim, zadovoljna sem, manj sem živčna in predvsem nimam več stalnih glavobolov. Kar nadaljuj, dobra inštruktorica boš.

neli

Blagor tebi, jaz se že od nekdaj teško spravim telovaditi, ko bi vsaj imela tvojo moč in energijo, vsaj kar se športa tiče. Imej se lepo, enim ljudem je vsaka stvar obsedenost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close