Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Ali se vam je že zgodilo?

Ali se vam je že zgodilo?

Najprej en lep sončen pozdrav vsem, ki berete to sporočilo!
Mene zanima, ali se vam je že kdaj zgodilo, da vas je med seksom nekdo zmotil, ali starša, stara starša? Meni se je namreč to že zgodilo. Zalotla naju je njegova sestra, moja najboljša prijateljica. V tistem hipu nisem vedela, kaj naj storim, samo gledala sem in bila tiho.
Kaj pa ste naredili vi?

Kadar sva s punco pri meni se nama take stvari pogosto dogajajo (seveda ne zmotijo dobesedno, ampak le zmotijo). Ponavadi nihče ne vdre v sobo, ker zakleneva vrata, je pa precej zoprno, če si na vrhuncu, ko ti kdo začne trkat po sobi pa da odpri vrata, ker ma sendviče. Ja, se dogaja. Ali pa kadar fotr čisto navdušen hoče pokazati moji punci, kako je neki popravil… zoprna stvar se ponovno oblačit in nato spet slačit (to je malce bolj prijetno :)). Drugače naju pa še nihče UPAM!!! ni videl…

Žogica in kaj si potem storila?
Si prijateljstvo še ohranila upam?

Meni se še to ni zgodilo!

LP, *****

Že, večkrat. Enkrat, ko sem bil še študent, sva seksala na Rožniku, in je mimo prišla cela družina. Majhna deklica je celo kričala, da bo stric pomečkal gospo. Malo sva obmirovala, bolj zoprno bi bilo, če bi ga vzel ven, saj sva bila skoraj naga. In enkrat v savni. Sedela je na meni, s hrbtom obrnjena proti vratom, ko je vstopila čedna gospa srednjih let. Najprej ni videla, za kaj gre, nato pa je samo malo čudno pogledala in se umaknila ven. Kasneje se mi je samo rahlo nasmehnila in odkimala z glavo. Ampak moja punca tega spoloh ni opazila, in je kar nadaljevala gor in dol.

ja, prevečkrat se mi to zgodi…obiski, telefoni, no, meni ne ponujajo sendvičev 🙂 ampak rabijo navadne liste za pisat iz te sobe, pride cimra, pride Bo Frost in zavija s tisto sireno… 🙂

uf!

ampak šotor, je kul. Ali pa … Najraj mam ko sva sama doma, kar je zeeeelooooo malokrat, še takrat, ko se starši slučajno odplaknejo od doma, sem jaz ravno v službi…ali pa kje drugje na kakšnih nujnih opravkih.

jej, jej…na svoje bo treba. Ampak res, zasebnost, privatnost in glasnejši sex so 3 stvari zaradi česar si tako želim svojga domka.

folk uživejte. zavedajte se miru vsaj tisti, ki ga imate! 🙂

Bok!

Mene do sedaj še ni noben zalotu, sem pa jaz zato sestro in to 2x. Si morte mislt filing (moj), ko udreš v sobo in (making kinder) SURPRISE. JOOOOOJJJ!!!
In? Ja nič, lepo poberem šila in kopita in ven. Potlej ko smo se srečal je blo mau smeha, ampak ni panike, sej vsi vemo za kaj se gre. Ni pa prijetno, še posebej za tiste v akciji. Ampak kaj hočmo, saj veste kako gre tisto: Živemu človeku se vse pripeti, mrtvemu pa samo jama.

Mej te se, Poli

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close