Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Ali se testirate?

Ali se testirate?

Zanima me, ali se, kljub temu, da dobite menstruacijo, testirate (glede morebitne nosečnosti) pred določenimi preiskavami (npr. HSG,…).

Jaz sem testirala le, kadar je bila M zares izven rednega ciklusa. Drugace pa – le zakaj….

Jaz nikoli …..
Ko dobim M (ki je vedno kolikor-toliko redna), se nikoli ne testiram.
Imam pa vedno en test doma na zalogi za vsak slučaj.

Tako!
Tašika

Jaz sem se samo prvih nekaj mesecev, ker sem bila preveč neučakana; po vsakokratnem razočaranju sem s tem popolnoma prenehala, niti testa nimam doma na zalogi. M pa itak pride vedno ob svojem času!

LP, Andreja1

No, saj jaz se tudi ne testiram, mislila sem le pred preiskavami. Zadnje čase namreč berem o primerih, ko so ženske imele menstruacijo, a so bile noseče. Tako, da sem se odločila, da bom zjutraj na dan pregleda naredila test, da popolnoma izključim nosečnost. Pa še bolj šibke menstruacije imam zadnje leto, a do zdaj se je na žalost še vedno izkazalo, da so to res menstruacije.

Do sedaj sem se testirala le enkrat ko mi je M zamujala 10 dni zaradi IVF-ja.
Drugače če je M je pač M, ki se takoj opazi da je pač prava in se razlikuje od krvavitve, ki se lahko zgodi v nosečnosti.

Jaz se tudi ne , ker sem enkrat slišala od punc , da ti po vseh teh injekcijah lahko pokaže pozitivno ( Gonal ). Če to drži pa ne vem.
A ima katera od vas kaj izkušenj s tem?

Lena

Jaz se ali pa ne – odvisno od tega ali se mi zdi, da zaznavam znake nosečnosti. V manj kot v enem letu sem bil noseča 3X, nekaj mesecev se nisem testirala, ker sem čakala na operacijo ali okrevala po njej, pa sem mi vseeno zdi, da je bilo negativnih testov vse preveč. Videti negativni test ali M – to je res hudo, najhujša pa je krvavitev v nosečnosti, ki napoveduje splav. Čakam na prvo m po spontanem splavu in se je kar veselim, saj vsaj ni tako zla krvavitev kot spontan splav. Okej, zdaj sem zašla s teme…
Pred preiskavami bi se gotovo testirala, tako kot piše Lokvanj…

New Report

Close