Najdi forum

ali se samo meni zdi

tole sem našla na nekam drugem forumu; najprej sem mislila da je vse skupaj šala, nato pa sem prebrala celo stvar še na tem linku, gre za prvi sestavek, še posebej me je razjezil odgovor …

http://www.antena.si/revija/2006/43/zaupne-besede#clanek_211

ali se samo meni zdi, da je tale odgovor čuden; mislim, fant je star 16 let, zlorabil ga je moški, dedek sošolca in v odgovoru piše da to ni nič slabega ????

nato nadaljuje, da naj oceni koliko je primerno, da se pogovori s starši – pa kaj niso starši prvi, ki lahko otroku pomagajo v takih primerih …

kaj mislite vi o tem … takle odgovor je mene navdal z jezo, sama mislim da gre na spolni napad …

morda pretiravam ampak na te stvari sem občutljiva; mogoče bi bilo dobro tudi tem t. i. “svetovalcem” v revijah pojasniti razliko med spolnim odnosom in spolnim napadom …

hvala

Jaz osebno ne verjamem glih vsemu, kar napišejo v Anteno. Včasih so zgodbe res čudne… Veliko nekakšnih spolnih doživetij, nihče pa ne prosi za pomoč zaradi spolne zlorabe!? A ni to mal čudno? Podobnih zgodb na forumih med.over.net nisem zasledila.

natka, to so se v šoli učili, v praksi pa si takrat ne želiš da bi kdo vedu k se sam sebi zdiš tako prekleto umazan, če si otrok pa še veš zagotovo ne kaj točno se je dogodilo…….
neki morajo rečt, kaj naj pa rečejo, en odgovor morajo dat, sej so v šolo hodili zato menda :))
resnica pa je drugačna, zelo drugačna, zato pa večina žrtev molči in še bo tako ne glede na plakate… plakati so za na steno ne za v dušo……..

New Report

Close