Ali odhaja k angelom tudi moj ati?
Darja,
želim ti veliko lepih spominov in mirno žalovanje.
Moje sožalje….
Kristina
Hvala vsem za izrečena sožalja, za besede tolažbe. Neizmerno sem vam hvaležna.
Vendar ne morem spati. Ko zaprem oči, vidim atijev obraz, vidim tisti lepi obraz, ko je bil sprejet v dom…
Kmalu mu je pričelo it navzgdol, vendar tista lepa slika je ves čas pred menoj.
Nocoj ga ves čas čutim, kot da je tu,zdrav in krepak, kot da je tu… Gori le svečka in njegova slika je pred njo.
slabo mi je od spoznanja, da ga več ne bo, nikoli več ne bo prestopil prag domače hiše, nikoli več…
Pravi mlajši sin: dedkova duša je v nebesih. On me lahko vidi dol, jaz pa ne morem gledat tako daleč v zrak. Večji sin pa le nemo molči in ves čas išče svojega atija. Kot da se boji. Oba sta izrazila željo, da ne želita na pogreb. To bom upoštevala. Bomo kasneje prižigali skupaj svečke.
Grem nazaj v posteljo, morda bom zaspala.Jutri me čaka naporen dan.
Baj baj
DARJA!
Izrekam Ti iskreno sožalje, tudi jaz sem spremljala Tvoje težave, ko si jih prebolevala ob ATIJU. Rešil se je bolečin.
Odpočij se, potrebna si počitka. Pozabila pa tega ne boš. Veš, ne da se pozabiti.
Mirno zaspi, res Te čaka naporen dan. Ampak človek vse prestane, ker mora. Bodi močna!
LP PRABABI
Draga moja Nataša-Darja!
Prišel je čas, ati je moral na pot verjemi, da mu bo tam lepše, vendar zate in vse vas prihaja neizmerna bolečina.Ne boj se, ampak veruj. Določenih stvari ne moreš spremeniti in ne obžaluj česar nisi storila. Poskušaj biti hvaležna življenju za tako dobrega očeta in nazadnje ostane vsem nam iskrica hrepenenja, da se nekoč spet vsi skupaj najdemo nekje med zvezdami.
Mir s teboj in s tvojo družino.
Ma kolikor jaz stvar razumem so tu otroci, ki si ne želijo na pogreb, no nekdo mora tudi na njih gledat. Verjamem in vem , da si otroci želijo zdaj bolj kot kdaj prej nekoga ob sebi, ki mu zaupajo(mama,tata) saj so se ravnokar soočili z izgubo dedka.(nekoga od zelo blizu, če me razumete)
Ko je meni oče umrl, se je moj mož ukvarjal z otrokom in jaz sem bila s stricem. Je pa naš fant zelo težko prenašal vse skupaj in ga je dvakrat tako zlomilo,da se ti je srce trgalo. Ampak želel je biti tam z nami in s svojim nončkotom. To niso lahke odločitve, pa naj se vsak zase odloči, ne moreš nekoga označiti za slabiča kar tako. Ne vem no…
Draga Darja, tebi in vsem tvojim domačim pošiljam velik objem in veliko moči.
Rosana