Najdi forum

Pozdrav,

na vas se obračam z vprašanjem, ki mi ne da miru. Sam sem precej občutljiv na besede in dejanja drugih (tistih, ki mi kaj pomenijo (premlevam, kaj bi določena izrečena beseda lahko pomenila)) in me zanima, ali vidite moje vprašanje kot posledico te preobčutljivosti oz. kaj bi vi naredili.

Stvar je takšna, da sem v lanskem letu v tujini spoznal dobrega prijatelja, ki je resnično dobra, nasmejana in prijazna oseba.
Letos bom spet ponovno potoval tja, in sem ga prosil, če lahko pride po mene na avtobusno postajo (blizu njegove hiše) in me odpeljal do kraja, kjer bom bival (par kilometrov od njegove hiše). Povedal mi je, da me pride iskat njegova punca, saj bo on ta dan odsoten (gre na izobraževanje) in pride šele naslednji dan.

Zdaj pa me razjeda, ali se mogoče laže in me noče videti ta dan (ker pač mogoče misli, da me mora povabiti k njemu domov) ali pa je vse skupaj res in se sam le po nepotrebnem sekiram. Razmišljam tudi, da mi mogoče pripravlja presenečenje in me bo prav on pričakal na postaji. Razmišljal sem tudi, da bi poskušal preveriti ali se laže tako, da bi preveril, ali ima avto pred hišo in mu postavil nekaj vprašanj in iz tega razbral, kaj je res in kaj ne.

Hvala za odgovore in lep večer.

najemi taxi.

Kako pa naj mi poznamo njegove namere? Boš videl, kako bo naslednji dan oziroma dni. Dvomim, da bi ti uredil prevoz, če te tako zelo ne bi želel videti. Komot bi lahko rekel, da tudi punca nima časa.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

predlagam ti, da malo manj razmišljaš. Meni se zdi to čisto realno, pač nima časa.

New Report

Close