Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala Ali kdo za stalno zivi v UK?

Ali kdo za stalno zivi v UK?

Zdravo!

Berem, da vas kar nekaj odhaja v UK, pa me zanima, ali je na tem forumu kdo, ki se je odlocil, da za se za vedno preseli v UK? Ce je mogoce, bi rada navezala stik s kom, ki je tam ze dlje casa, saj sem na tem, da bi odsla tja za stalno, pa imam nekaj dvomov.

LP!
Nika

Kaj pa te zanima?
Glede tega, da bi se selila v neko drugo drzavo za stalno menim, da je to izredno tezko planirati, saj pac ne mores vsega nacrtovati do podrobnosti. Dalec od tega!. Kaj pa ce ti po nekaj mesecih ali letih ne bo dobro, bos imela kak velik problem in te bo dajalo domotozje in te prislilo k vrnitvi? Odvisno sicer od razlogov zaradi katerih si se odlocila za ta korak. V kateri konec drzave pa se selis?
Ko sem jaz odhajala, ni bilo za stalno, zdaj pa je tega ze vec kot eno desetletje.

Veliko srece in vse dobro!

Ja Katja,se popolnoma strinjam s tabo

sorry,prekmal sem pritisnila poslji….. no da nadaljujem,tezko je rect da gres za stalno. To jaz povem vsakemu,ki me vprasa za koliko casa grem.Ne vem,zaenkrat odhajam tja,potem bom pa videla,kako mi bo vsec zivljenje tam.Lahko da bom ze po nekaj mesecih ugotovila,da to sploh ni to kar sem pricakovala in da je slovenija se vedno kraj kjer zelim ziveti,lahko pa se zadeve v uk tako odvijajo,d ostanem tam za vedno.
Nika,kam pa gres?Prav v London ali kam drugam?

Yess, te lahko vprasam v katero mesto se selis in kdaj?
Seveda bo nemalokrat tezko in to iz najbolj razlicnih razlogov, a je odvisno do tebe kako se bos odlocila v tistem trenutku, ali se vrniti ali ostati in se ‘boriti’ naprej.
Veliko srece in se vec vztrajnosti in delavnosti!

v sheffield.kje si pa ti?

Iz cisto osebnih razlogov. Moz je Anglez, nekaj casa sva upala, da bova oba lahko tukaj, sedaj pa se je izkazalo, da je bolje, da grem jaz tja. Zato sprasujem, kako je kaj tistim, ki so ze tam, kako so se navadili itd. Ne vem ce bo cisto za stalno, bo pa gotovo za precej dolgo.
Zivela bom precej blizu Stansteda, tako da “skok” domov ne bo velik problem.
Se bom pa najbrz selila konec tega leta, a do takrat bi rada izvedela cim vec prakticnih stvari.
LP!
Nika*

Ja hudica, kaj ti jih ne morem posredovat moz? Mislim, jako zaupanje:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close