Pozdravljeni,
letos aprila sem imela povečanje prsi s silikonskimi vsadki.
Vse je lepo zaceljeno itd…zadovoljna…zanima me ali igra kakšno vlogo če bi zanosila enkrtat po novem letu, samo informativno bi bilo prehitro?
Ali obstaja kakšna meja koliko časa naj mine..zaradi dojenja sem mislila…ker sem prebrala da traja vsej kakšno leto da se čist vsadki vsedejo….?
Naj dodam, če je potrebno, da sem imela prvi poseg v feb,nato mi je telo en vsadek zavrnilo in sem imela ponoven poseg v aprilu itd….no nato je bilo vse ok.
Hvala na info in lep pozdrav!
Draga “kikica1”
Študij, ki bi določile, po kolikem času po povečanju dojk z vsadki je varno zanositi ni. Po pol leta je vsekakor varno obdobje. Edini moj pomislek je: če ste vedeli, da želite v kratkem zanositi, bi bilo bolj smotrno to storiti najprej in se šele kasneje odločiti za povečanje – predvsem iz stališča, da se v nosečnosti oblika dojk (povečanih in nepovečanih) lahko spremeni…sicer pa kar veselo na delo z načrtovanjem družine.
Pozdravljeni,
No to me samo okvirno zanima….še pred pol leta sem mislila, da ni šans da bom kmalu koga spoznala itd, kaj šele mela kmalu otroke…sicer sem stara-mlada:-) 31. No kmalu se je pa zgodila resna veza itd….normalno da mislim še počakat, ampk ker mislim zdaj po več kot 10ih letih prenehat s kontracepc. tbl (mal sem se tut Yarine ustrašla itd…), me pa samo informativno zanima, če bi se slučajno kaj zgodilo. No fant si zelo želi kmalu, jz tut,ampk bi še vedno rada dala času čas…mal tut zarad prsi…ampk nemorm bit več tk egoistična…in če se le zgodi…me je zanimalo, da nebi bilo morda kaj narobe zaradi “frišnih” prsi:-).
Saj so tut druge kontracepc.metode…ampk navajena sem bila vedno bit na tabletkah…
še enkrt hvala in lp