Najdi forum

Pred dvema letoma sem spoznala moskega,v katerega sem se zaljubila,ampak,ko sva zacela temo o prihodnosti je bilo vse lepo in prav se pravi strinjal se je z skupno prihodnostjo.Ko pa je napocil cas,da preideva z besed k dejanjem potem pa nic in vedno je bil nek razlog,da se premik ni zgodil.Imam obcutek,da gre za namerno zavajanje,kajti prihaja od dalec po vrhu vsega pa so se tu neresena vprasanja njegove druzine(zene,otrok itd.) Osebno sem zelela to vezo prekinit,ker je bilo prevec trpljenja iz ene in druge strani,ampak on je zelel vztrajat in tako je tudi dan danes.Jaz nisem vec niti tako rosno mlada in mi ni do takih zavlacevanj,saj sva imela pogovore itd.ampak vedno je ostalo samo pri besedah.Zanima me kaj si vi mislite o vsem tem,ali naj vztrajam ali naj odidem.Res je tudi to,da sem mu preprosto postavila ultimat,in ta cas se neusmiljeno bliza,kajti nimam vec nekega pravega zaupanja v njega,kajti kot sem ze omenila je vse ostalo samo pri besedah.

Znašla ste se v odnosu s partnerjem, kjer podoživaljate občutke osamljenosti in konstantno čakate in upate, da se bo vaš partner sam odločil in realiziral svoje besede, kljub strahu pred bližino, ki ga ovira.

Postavila ste mu jasno mejo, ob kateri upate, da bo naredil korak naprej in vas je strah, da ga boste morala zapustiti, če le tega ne bo naredil. Preden nastopi ultimat, poiščita strokovno pomoč, ki vam lahko pomaga na vajini skupini poti. Zaradi sebe, pa se seveda držite vajinega dogovora.

Veliko poguma vam želim!

Tomaž Stanovnik spec. Zakonske in družinske terapije Midva-Zakonski in družinski center GSM: 041/867-856 (24 urni avtomatski odzivnik) E-mail:[email protected]

In zgleda, da tudi bo ostalo samo pri besedah. To je tipično za poročene moške. Jaz se namreč nahajam na drugi strani. Sem žena takšnega moškega, ki ljubico tako vleče že 4 leta. Vedno le besede in obljube. Kljub temu, da mu ona postavlja ultimate in roke, jo že nekako spet pretenta. Ženske, zakaj se pustite? Če je ljubezen, so tudi dejanja. Vse drugo je le izkoriščanje in iskanje posteljnih užitkov. Imejmo malo več samospoštovanja (tudi jaz, ko sem na drugi strani!!)!

Draga Yanis!
Ne vem zakaj vztrajate z moškim, ki ima svojo družino!? Tudi moj oče je odšel, ko sem bila stara 6 let. Očitno se ne zavedate kako s tem prizadanete otroke. To je največja bolečina, ki jo otrok lahko občuti, ob “izgubi” očeta. Bodite fer in vašemu ljubimcu razložite, da bo za njegove otroke najbolje, če se vidva RAZIDETA! Pa le pogumno! Moških je na svetu na tone!! LP.

ce bo odsla iz njegovega zivljenja, ni nujno, da bo ostal z druzino, verjetno bo padla kaksna nova ljubica, ce jih ni kje vec…who knows?
Yanis, mej se raje, zasluzis si celega moskega in ne polovico odpadka, ki se isce in boji blizine. Na svetu nisi zato, da trpis, zato ne izbiraj moskih, ki ti skoz potrjujejo, da nisi vredna ljubezni, a je v bistvu ne znajo dati, ker so bili razocarani in se bojijo ponovne izgube. Imej se rada in ljubezen bo prisla sama…

New Report

Close