Najdi forum

ali je to normalno?

Da, mati svojemu sinu , ki je star 50 let rece, v prico zene :”te bom udarila”!???

ne, ne glede na leta.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Beseda ni konj. Ljudem marsikaj zleti iz ust, še posebno starejšim. Najbrž je ženičko pred tem kaj razjezilo, a ne?
Važno, da ga res ni udarila, pa naj bi bilo to v pričo žene ali na samem. Tudi leta tukaj niso pomembna.

Odvisno kakšen človek je sicer. Moja pokojna babica je včasih to rekla moji mami ali pa meni, pa je bilo kristalno jasno, da je to zajebancija, že iz intonacije glasu pa tudi jaz nje v življenju nisem videla zares jezne. Če bi pa to rekel moj oče, bi bila pa druga pesem.

Enako pri mojih. Samo da bi bil hec tudi pri očetu.

Ta vaša mati je zdaj stara 75-80 let in lahko je to tudi znak začetka demence. Naša je svojemu sinu – profesorju- kar naenkrat začela govoriti “ta naš smrkavec”.
Če se bo to ponavljalo, če se bo tudi za prazen nič zlagala, zgubljala očala ipd, potem je lahko to tudi to.

New Report

Close