Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Ali je to alergija??

Ali je to alergija??

Moja 7 mesečna hči ima na predelu okoli ustk manjše fleke,ki pa še kakšen dan povečajo in so živo rdeče barve,kakšen dan pa jih skoraj ni opazit.
Mažemo se z mazilom na belobazi in ji dajem kaplice Fenistil.
Kaj bi bilo ne ve niti pediatrinja,na oko je ocenila ,da je lahko cvetni prah.Nima nobenega izcedka iz nosu in okice so o.k.

Meni nekaj ni uredu,če kdo kaj ve,naj mi pomaga

Lp

Včasih se pojavijo flekci okoli ust zaradi močne sline (ko rastejo zobje), lahko pa tudi zaradi dude, če je iz kavčuka.

Lp – Mojca

Zdravo
Zobki? Spodnjo dlesen imalepo napeto in belo,ko odpre ustka se včasih tako zasveti da že mislim da so zobki,pa niso.
Slini se full in vsako stvar si nese v ustka.
Dudo ima iz lateksa in prav tako tudi cuclje(čaj,mleko),in kaj je tle finta z dudo?Ali so boljše silikonske ali katere?
sem prvič mamica in vse mi še zdaleč ni znano,zato sem zares hvaležna vsakega nasveta.
Lp

Tudi moj sinček je skoraj redno rdeč okoli ustk, imamo pa tudi alergije na živila. Včasih se mi zdi, da postane rdeč zaradi zaužite hrane, včasih mislim, da je duda, nazadnje pa ni moglo biti ne eno ne drugo – ne vem, mogoče je pa kriva sončna krema od Avene prav za atopike. Pri nas je potem ko rdečina izgine en dan koža še kar lepa, naslednji dan pa izgleda izredno suha in se prične kar malo luščiti.
Upam, da nam bo uspelo pogruntati vse faktorje, ki na to vplivajo…
lep pozdrav,
mojcapec

na kavčuk je možna alergija! Je pa za take flekce možnih malo morje vzrokov in je težko pogruntat!

New Report

Close