ali je tezka vrnitev v slovenijo
Pozdravljeni!
Pisem prvic.prosim za nasvet.
V Slo sem se rodila,hodila 5 let v sluzbo v KC v Ljublani..Pri 25 sem spoznala svojega partnerja,bil je odvetnik iz Beograda in na sluzbeni poti v Lj.Dve leti sva se noro lepo imela ampak nama je bilo pocasi dosti potovanja in dobivanja po hotelih na pol poti.Skupaj sva se odlocila da je lazje meni se preseliti k njemu in res sem to naredila.Pustila sluzbo in sla,vendar se nisem odjavila iz Lj.Kmalu sem rodila in uzivala
potem pa sem pocasi zelela spet delati…sluzbe pa nikjer..res tezko jo je dobiti.
S partnerjem sva se veliko pogovarjala in zmenila da se vrnem nazaj.
Ali je tezko tudi v Slo dobiti sluzbo.za otroka mi ni problem,medtem ko delam ga bo pazila mami dokler ne dobim vrtca..me pa zanima glede sluzbe..pogovarjala sem se s prijateljicami,vse pravijo da se je standard v Slo zelo znizal,da je tezko dobiti sluzbo,veliki stroski,javni sektor nezaposljuje itd..je res vse tako crno?ker vsakic ko pridem na obisk grem v btc pa nimam kje parkirat,trgovine so polne..je vedno tako?
Da v Sloveniji je trenutno veliko slabša stuacja, kot v Beogradu. Svetujem, da ostaneš tam. Morda pa lahko kaj pomagam v Beogradu, pošlji mi mail na [email protected].