Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Ljubezenski nasveti, partnerska intima in nezvestoba Ali je priporočljivo da punci, ki je v zvezi…povemo kaj čutim do nje…

Ali je priporočljivo da punci, ki je v zvezi…povemo kaj čutim do nje…

Imam težavo…Moja simpatija, se je zaljubila v nekega fanta(športnika)…sam do nje že zelo dolgo gojim čustva…kaj menite ?..Ali ji izpovem svoja čustva do nje…ali jo lahko zgolj zmedem…
Hvala za iskrene odgovore… P.S. Mater bi tega fanta nekam zabil…heheh :-)…In kako v takem primeru…se od ljubiti..oz…kako prenehati ljubiti osebo, ki je že zasedena…

Seveda ji lahko poveš kaj čutiš do nje, ne vidim nekega groznega problema pri tem.
Pač ji poveš kaj čutiš in naj se odloči kakor želi.
Če tiščiš v sebi je za tvojo psiho zelo slabo, se strinjaš?

Ubistvu se strinjam…se največji strah…pač ostaja…a to je že druga zgodba

Se strinjam…sedaj u bistvu pride še do najtežjega koraka…to izpeljati…a to je že druga zgodba

Ljudje radi pravijo, da je v ljubezni in vojni vse dovoljeno.
To seveda ni res. Nekaj takšnega lahko trdijo samo kontrol freaki, ki s tem opravičujejo svoja dejanja in vedenje.
Tradicija pa seveda laže, da mora vse skupaj “voditi” moški, ker ženske itak ne vedo, kaj hočejo.. so torej popolnoma nesamostojna bitja, ki jim šele moški pokaže, za kaj gre.
Larifari.

Bolj pravilna “logika” ljubezni je pa takšna:
[img] http://statusmind.com/images/2015/04/Love-Quotes-57402-statusmind.com.jpg%5B/img%5D

De omnibus disputandum..

Zakaj bi ji izpovedal custva zdaj, ko se je zaljubila v drugega? Ce si ze dolgo zatrapan vanjo, si imel morje priloznosti ji povedat ko je bila samska. Zdaj, ko je na frisno zaljubljena, nimas sanse ama bas nic. In kaj pricakujes od nje? Da se bo zatadi tvoje izpovedi zaljubila vate? Koliko sta stara? Se mi zdi da sta se mlada. A ona sploh ve, da ti obstajas?

Ti ne ne ljubis, ampak jo kujes v zvezde, odljubit se da na lep nacin – tako, da osebo pogledas v realno luci brez roznatih ocal.

Zakaj bi ji izpovedal custva zdaj, ko se je zaljubila v drugega? Ce si ze dolgo zatrapan vanjo, si imel morje priloznosti ji povedat ko je bila samska. Zdaj, ko je na frisno zaljubljena, nimas sanse ama bas nic. In kaj pricakujes od nje? Da se bo zatadi tvoje izpovedi zaljubila vate? Koliko sta stara? Se mi zdi da sta se mlada. A ona sploh ve, da ti obstajas?

Ti ne ne ljubis, ampak jo kujes v zvezde, odljubit se da na lep nacin – tako, da osebo pogledas v realno luci brez roznatih ocal.

Poznava se…kar dobro je pa res po čudnih spletih okoliščin…nisem vedel za njenega fanta in ja…malce preveč sem čakal…se zgodi :-)….

Ponavadi, če je nekdo zagledan v nas, to nekako že pokaže, da se stvar začne odvijati v pravo smer.
Če ni doslej dojela, da ti je všeč, je to verjetno zato, ker ti nisi njej všeč na enak način. Trenutno ni pravi trenutek, da se ji izpoveš, počakaj, da bo spet “samska”.
Kako preboleti? Pač nehaš negovati čustva, ki ne vodijo nikamor, osredotočiš se na druge ljudi, nova znanstva, ne čakaš obupano doma na njen klic. Skratka, živiš.

New Report

Close