Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Ali je naravno lepo?

Ali je naravno lepo?

Bliza se poletje, cas kratkih rokavov, majck z naramnicami… in ne morem mimo tega, da ne bi opazila, da se nekatere punce in zenske ne brijejo pod pazduho. V 99% take punce niti ne dajo veliko pozornosti svojemu oblacenju in videzu nasploh; kavbojke, superge, nic make-upa, neoblikovane obrvi, kr ena frizura itd. Stare mame bi temu rekle NARAVEN VIDEZ.
Ampak a je naravno lepo? Kosmata pazduha, zarascene obrvi, dlakave noge, ni dvoma da taka ‘dama’ nima niti lepo oblikovane frizurce na intimnem delu. So take punce za fante sploh privlacne?
Meni se zdijo zapuscene…

Različno. Mogoče so kosmate noge komu všeč. Predvsem tistim, ki na osnovi tega pričakujejo divje kosmat trikotniček. Če jim je to seveda všeč. Drugače pa je meni bolj všeč negovana ženska. Kakšna si pa ti? Imaš negovan trikotniček?

Naravno JE lepo, nikakor pa to ne velja za zapuščeno.

Princ

Stare mame ateki imajo svoje poglede in nazore na svet, ki se hvalabogu razlikujejo od srednje in mlajše generacije. Zame je naravni videz to, da je punca urejena, samo brez kakršnekoli fasade ali kakšnih drugih lepotnih dodatkov. Mogoče samo lip gloss ali pa maskara. Tisto o čemer praviš ti, je pa zanemarjen look oz. neozaveščenost punc, kako bi lahko z mikrotrudom izgledale dosti bolje. :))

Ves kako Princ… ta forum je zato, da ljudje izmenjujeo mnenja in vsakdo lahko pove kar misli in neumno je pricakovati, da se bodo vsi s tabo strinjali. Tako jaz cisto spostujem tvoje mnenje, ampak jaz bom takim puncam se vedno rekla, da so zapuscene. Ocitno jim je vseeno kaksne hodijo naokrog (trend gre namrec k pobritim in negovanim zenskam, ne pa porascenim, kot so bile na zacetku stoletja).
Osebno sovrazim dlake (take in drugacne) na zenski, razen las seveda. In se mi zdi da tisti fantje, ki imajo radi medvedje porascene zenske… ne vem, taki ocitno sami nimajo skoraj nic dlak, ali pa imajo nagnjenje k moskemu spolu.
Ravno zato pa sem odprla to temo, ker me zanima, kako da je nekaterim to vsec, zakaj?

zakaj pa je enim gladka zensak usec? zato je drugim medvedasta 🙂 je taku?

Jaz se strinjam s Tanjo,da so take zapuščene.Pobrita pazduha ter noge ter lepo negovan trikotnik so pa ja osnove higijene.Naj povem,da pod pazduho imam zelo zelo malo dlak pa si jih vseeno pobrijem.Vsaj jaz se pučutim bolj urejeno in čisto.Da pa vidiš zaraščene noge na ženski in potem jih še veselo kaže to je pa res že višek.Ne najdeš druge bolj primerne besede kot ZANEMARJENO.
Ampak to je seveda spet samo moje mnenje.
LP:)

Tanja meni osebno so malce poraščene ženske bolj pri srcu.
Pa sej ne moreš vsega skriti akr ti je dala mati Narava.

Torej:

malce kocinc pod pazduho

malce kocinc po nogah in rokah

in

malce kocinc po ritki in poraščena mucica.

Brez pretiravanja jasno!

Ni ga lepšga kot je kosmata punca. Vsaj veš da je res punca.Ne vem zakaj naj bi bila to zanemarjena.Merila obdelovanja kože so različna po svetu. Zamorklja si vtakne kost skozi nos zbrusi zobe in je lepa.Če nima kosti in izpiljenih zob je pa zanemarjena. BULL @!#$. Zanemarjen si če si zasvinjan z svinjarijo al pa raznimi šminkami in kremami. Zdrava ritasta punca oprana z navadno vodo in če še enmal diši sama po sebi in ne pa po packarijah raznih sintetičnih krem je cooll.
Dlake pa odkrivajo in skrivajo intimo,zato pa so.

Prav je, da ločimo naravno od zapuščenega.
To je bistvena razlika!

No, Joo… kaksna se ti zdi punca na plazi, ki je porascena pod pazduho in ji izpod bikink pri starni gledajo sramne dlake?
Bi rekel, “naravno je lepo” ali bi si mislil “ta se ni pa cist nc uredila” oz. z drugimi besedami “je zapuscena”.
To da si nekatere, ki imajo ze tako malo dlak na nogah le te ne brijejo ni nic takega. Tiste, ki pa jih je mati narava prav posteno obdarila z dlakami, pa zgledajo s porascenimi nogami ogabne. Kot tipi! Sorry, to je zapusceno.
A je komu to zares vsec?!

Draga moja Tanja. A nisi ti odprla te teme ker te zanima kaj tipi mislijo? Zdej ko so ti povedali pa jih poskusas prepricati v nasprotno. Zakaj? Uzivas v tem “jaz pa ze nisem taka”? Oprosti, ampak tako zgleda. Nekaterim je to vsec, povedali so ti da jim je, ti pa jim dajes kontra, da to ni lepo, ampak zapusceno.
Naslednjic ne odpiraj nove teme, ce te ne zanimajo mnenja ampak samo to, da se pocutis boljso in da si postavis za cilj, da bodo ljudje sprejeli tvoje misljenje za svoje. Pa brez zamere.
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close