Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Ali je možno, da gre za nosečnost?

Ali je možno, da gre za nosečnost?

Pozdravljeni,

morda zares preveč kompliciram, ampak vseeno me zanima, ali bi bilo možno. Že 2 leti redno jemljem kontracepcijske tablete Yarina. Do sedaj sem imela redne menstruacije brez problemov. V prejšnjem mesecu, se okoli 8 ure zvečer (kot ponavadi) vzela tabletko in okoli 1, 2 ponoči bruhala. Skrbelo me je, da se tabletka še ni povsem absorbirala, vendar se kot ponavadi 3 dan v tedenskem premoru dobila mesečno perilo, za katerega se mi zdi da ni bilo nenavadno. Sedaj jemljem novo škatlico tablet (2. teden). Že 5 dni pa opažam čudne bolečine v spodnjem delu trebuha in v predelu ledvic. Čez dan čutim slabost in omotico. Zelo pogosto odvajam blato in imam vetrove. Sicer pa ne opažam drugih simptomov nosečnosti, kot je utrujenost in bolečine v prsih. Je možno, da bi bila noseča kljub menstruaciji prejšnji mesec? Ali pa bi to lahko bile tudi hude težave s prevbavo? Kdaj približno se pojavijo simptomi nosečnosti? Zadnji spolni odnos sem imela 3. novembra, med tem pa sem redno jemala kontracepcijo.

Hvala za pomoč

Sedaj je najbrž že vse jasno glede nosečnosti, mar ne? Če ste tabletke redno jemali, je možnost nosečnosti skoraj nična, tudi tabletka, ki ste jo zaužili zvečer, ko ste bruhali, se je absorbirala in opravila svojo vlogo. Pa tudi trebušne težave so gotovo minile.

Matjaž

New Report

Close