Najdi forum

Ali je kak fitnes na Viču (Lj)?

Pozdravljeni!!

Zanima me, če morda kdo ve ali je kak fitnes na viču ali pa vsaj v neposredni bližini viča, sedaj hodim v fitnes Tivoli, želela pa bi obiskovati kak fitnes bliže Viču.

Lep dan vam želi
Romy

Včasih je obstajal Akro na Koprski, vem pa da je na Koprski tudi Sokol.

Pa tud Beauty Fit Extra M na Tbilisijski je, ce ti ta lokacija ustreza. A pa slucajn Akrota ni vec? Nc ne vem o tem!!!! A ma kdo kej vec info??

Extra M ti odsvetujem, jaz sem hodila lansko leto in sem bila totalno razočarana: cene so se spreminjale vsak mesec (navzgor seveda), urnik aerobike se je spremenil vsaj 5x, brez predhodnega obvestila, ure so odpadale, ker vaditelji niso prišlji, v kopalnici mrzla voda, garderobe na hodniku, pa še bi lahko naštevala. Sicer imajo menda letos novo opremo za fitness ampak odnosa pa najbrž še niso.

Akrota pa menda ni več, ampak nisem prepričana.

Jaz sem iz Vrhovc, pa hodim v Sunny v Podutik. Ni sicer na Viču, ampak je pa fajn dostopen – takoj iz obvoznice, veliko parkirišče, odličen fitnes, odnos …

lp,
Nives

Akra ni več, je pa namesto njega Sokol Vič. Je kar v redu opremljen, deluje res profesionalno. Ker pa je na Koprski, je zlahka dosegljiv z avtom in avtobusom. Poskusi, morda ti bo všeč.

New Report

Close