Ali ga bo pozabila?
dragi miles, boš me ti strokovnjak in zdravitelj medčloveških odnosov vzel v terapijo – da ne bom več mešala hrušk in jabolk ? :), ok?
revček, začni že enkrat sproščeno ter srečno živet in ne pametuj vsakemu, ki čist vredu živi svoje življenje neglede na mešanje jabolk ter hrušk 🙂
zmeden, zagrenjen, zadrgnjen na tem forumu si ti – ker če bi bil uravnotežen , srečen in zadovoljen ,ziher nebi tukaj čepel in pametoval vsem leta in leta 🙂
p.s. tebi moralno neoporečnemu, psihološko razsvetljenemu ” zdravilcu ” na tem forumu – v realnosti ziher vse ženske zbežijo ( tiste , ki so svetnice – in tudi meni podobne mešalke jabolk ter hrušk:) )
s tem zaključujem razpravljanje s teboj – ker zame si premalo DOKTOR, da bi se sploh bilo mi vredno še s teboj se ukvarjat 🙂
vse dobro in lp ! 🙂
OK, razumem.
Torej ne gre za odprto zvezo, ampak »moža« dejansko varaš.
Kaj pa če ta srečna zgodba naenkrat dobi presenetljiv življenjski zasuk (Ana Karenina…) ter se spremeni v svoje nasprotje…?
Naprimer, zboliš za neozdravljivo boleznijo, ampak ker ima hudič mlade, mož tedaj čisto po naključju izve, da si ga imela vsa skupna leta za norca ter da je vajina družinska sreča le lažniv privid. V gnusu se odvrne od tebe in te prepusti usodi, podobno reagirajo tudi tvoji “srečni otroci in vnuki”, nihče, niti tvoj ljubimec, noče več imeti opravka z lažnivo prevarantko.
Umreš sama, zapuščena in nesrečna.
Tak scenarij, se zdi ob življenju v laži povsem verjeten.
Vse dobro tudi tebi. 🙂