Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija alergik in uvajanje govedine in koscicastega sadja

alergik in uvajanje govedine in koscicastega sadja

pozdravljeni,
kratko vprašanje, zaradi alergije na kml sem pri sinu malce počakala tudi z govedino, zdaj je star 11 m in me zanima, če mu že lahko skuham govejo juho, do zdaj sem kuhala telečjo ali piščančjo.
hvala

aja, kaj pa koščičasto sadje (češnje, nektarine …) naj počakam raje do prvega leta oz. do naslednjega testiranja, ki ga imamo takoj po prvem letu. Pri njem gre trenutno le za senzibilizacijo na kml, rezultati so bili zelo nizki, 21 ne vem česa že.

Z lepimi pozdravi

pozdravljeni,
kratko vprašanje, zaradi alergije na kml sem pri sinu malce počakala tudi z govedino, zdaj je star 11 m in me zanima, če mu že lahko skuham govejo juho, do zdaj sem kuhala telečjo ali piščančjo.
hvala

aja, kaj pa koščičasto sadje (češnje, nektarine …) naj počakam raje do prvega leta oz. do naslednjega testiranja, ki ga imamo po prvem letu. Pri njem gre trenutno le za senzibilizacijo na kml, rezultati so bili zelo nizki, 21 ne vem česa že.

Z lepimi pozdravi

po moje da lahko. ma kaj pa pravijo alergologi in pediatri. ker mi kljub alergiji na KM govedino brez teža konzuiramo in enako piščančje meso kljub alergiji na jajca.

ah sem spregledala da sprašuješ še za sadje.
češčnje se mi zdi da niso alergene, vsaj močno ne, tako da bi lahko poskusili (raje domače kot kupljenje saj veš zaradi škropljenja ipd.), breskve in nekatarine in marelice pa spadajo med koščičasto sadje in so lahko alergene, lahko pa jih poskusite ma pazljivo kot tudi vso ostalo hrano.

hvala ju3
ja saj, domače, sam kaj ko jih letos nimamo 🙁 mogoce jih pa le dobim od koga
hvala

Z lepimi pozdravi

New Report

Close