Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Alergije

Alergije

Mene zanima, kakšne alternativne metode ste uporabljale proti raznim alergijam. In seveda, kako uspešno je bilo zdravljenje?

Je bila katera mogoče v LJ, kjer uporabljajo lasersko akopunkturo po dr. Wohlmannu?

se držimo kar navodil klasične medicine:”ne jej potrejnih alergenov”, ker posledice če alternativa ne pomaga so lahko katastrofalne.

Alergenov ne dobimo le s hrano. Kaj pa cvetni prah, trave, piki žuželk, prah, pršice….. To so le nekateri, ki se jih ne moreš izogniti in so vedno prisotni.

Sicer pa, Nani170, z bioresonanco. Poznam jih veliko, ki so se jim alergije omilile in 2, enega otoka in enega odraslega, pri katerih so popolnoma izginile.

Mi smo na terapiji, vendar še ni zaključena, zaenkrat pa se opazi ogromna sprememba.
Za pediatrinjo tak način zdravljenja ni niti malo sporen, seveda v kombinaciji s klasično medicino.

Meni je pomagala terapija z bioresonanco pri Dominiku Golenhofen, v Murglah. Nad uradno medicino pri alergijah sem obupala. Imela sem AD. Zdaj sem zdrava in lahko jem vse.

Mi smo bili pri Wohlmannu. Smo dal skoz terapije za večino hrane (vse razen zelenjave in nekaterega sadja), cvetni prah, dlake, pršice…. Zaenkrat kaže, da bo ok (naj potrkam) — s pršico imamo mir (prej non stop solzne oči), za cvetni prah pa bomo vidli enkrat sredi aprila – vsaj ponavadi se je takrat začela “veselica”.
Je pa zanimivo to, da je otrok od terapij dalje veliko bolj ješč. Prej smo imeli ful težave s hrano, zdaj pa je ok. Podobno izkušnjo z (ne) ješčnostjo ima tudi moja prijateljica.

Jaz tud poznam nekaj ljudi, ki jim je alergija povsem izginila brez kakih zdravil ali zdravljenj, tako da…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Alergenov ne dobimo le s hrano. Kaj pa cvetni prah, trave, piki žuželk, prah, pršice….. To so le nekateri, ki se jih ne moreš izogniti in so vedno prisotni.

Sicer pa, Nani170, z bioresonanco. Poznam jih veliko, ki so se jim alergije omilile in 2, enega otoka in enega odraslega, pri katerih so popolnoma izginile.

Mi smo na terapiji, vendar še ni zaključena, zaenkrat pa se opazi ogromna sprememba.
Za pediatrinjo tak način zdravljenja ni niti malo sporen, seveda v kombinaciji s klasično medicino.[/quote]

pa si ti sploh prebrala kaj sem napisala? če ne preberi še 100x. pa da ti ne bo treba, vprašanje je bilo če se poslužujemo alternativnih metod proti raznim alergijam. in ker mi imamo samo prehrambene, je tudi odgovor bil temu primeren. nikjer pa nisem pisala da se cvetni prah ipd je.

Ja,tudi moj sin ima alergijo na cvetni prah,žimnate dlake, pršice…

Kar se uradne medicine tiče ti pomaga samo s kemijo (tbl., spreji…) tako da bo potrebno poskusiti še kaj drugega.

Hvala za odgovore.

****ne jej potrejnih alergenov***

Kaj pa je to, potrejnih?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close