Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija alergija na vodo iz vodovoda

alergija na vodo iz vodovoda

Ima kdo izkušnjo z alergijo na vodo iz vodovoda. Tukaj ne gre za klor ampak za ostale primesi, saj vemo, da vseeno ni 100% čista ( kovine, pesticidi) Pri meni je bicom pokazal alergijo nanjo in tudi ko se tuširam me potem vse srbi. Milo ni razlog, ker sem ga dala testirati. Imela sem še veliko drugih alergij na hrano, živalske dlake… pa je bila terapija uspešna. Ta voda pa nikakor ne gre skozi. Sem pa sabo vzela vzorec iz več različnih vodovodov oz. mest pa mi na vsako pokaže alergijo. Ima kdo takšen problem ali pa ga pozna. Vsakega nasveta bi bila vesela. Hrani se lahko izogibaš, če si alergičen, vodi pa enostavne ne moreš.

morda lahko poskusiš z vodo iz filtra, ki je prečiščena. Dobi se filter, ki ga montiraš na pipo. Teh pa je ogromno in tudi ogromna je razlika v kvaliteti in ceni. Mislim, da je nek pod imenom spring, ki je drag in dober…
Ne vem pa če to pomaga, mogoče, če te moti kakšna substanca v vodi, ali pa je morda vzrok alergiji le temperaturna sprememba, ki spremlja tuširanje???

po tuširanju se namaži z oljem, še na mokro kožo, in potem obriši, uporabljaj pa blaga hidratantna mila, mogoče bo pomagalo. preseženih dovoljenih količin primesi v javnem vodovodu ne sme biti, razen če uporabljate lastno zajetje.

New Report

Close