Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo alergija na ugriz konjske muhe

alergija na ugriz konjske muhe

Pozdravljeni
na vas se obračam z upanjem, da mi boste lahko pomagali, saj trpim za posebno obliko alergije, ki pri nas ni znana. ko me ugrizne t.i. konjska muha (to je muhi podobna žuželka, ki pa je bolj mesnata in trdovratna in jo lahko ubiješ samo, če jih odtrgaš glavo, nahaja se bolj na predelih kjer so konji, krave) doživim kolaps. najprej mi začne srce močno razbijati, v ušesih slišim šumenje, v glavo vdari kri in postanem vsa bordo v obraz, nakar sledi izguba zavesti. čez cca 20 min pridem k sebi. sledi mrzlica in tiščanje na veliko potrebo. a imate mogoče kak nasvet kako se rešiti te alergije, kajti situacijam, da bi se izognila konjski muhi je nemogoče, saj jih je pri nas ogromno.
Hvala za odgovor in lp

Mogoče bi poskusili z desensibilizacijo, če obstaja. To delajo na primer na Golniku za pike čebel in alternativ skoraj ni.

Poleg tega bi bilo smiselno pregledati, če imate še kakšne druge dejavnike, ki povečujejo nagnjenost k alergijam: bolno črevesje, zakisanost telesa, jetra …

Na vsak način se čim prej lotite iskanja pomoči, saj je stanje resno.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close