Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija ALERGIJA NA SONCE

ALERGIJA NA SONCE

Lep pozdrav vsem skupaj.Mene pa zanima,kako bi pozdravil alergijo na sonce(koprivnica mogoče)???Zelo veliko berem o bioresonanci in podobnih zdravljenjih in zdravilcih,pa me zanima,če to kaj pomaga ali pa bom zelo veliko denarja vrgel skozi okno.

Ko sem peljala sina na bioresonanco mi je terapevt rekel, da sonca ne morejo dati v stekleničko (tja se dajo alergeni). Vzrok alergije je baje v alergiji na hrano. Tako me je kar minilo, da bi se dala testirati. Me je bilo groza, da bi izvedela, na kaj vse sem alergična. Težave pa imam samo s soncem.

Pojdi na testiranje, da slišiš, kako te lahko pozdravijo. Če pozdravijo je pa druga stvar.

Živjo!

Pa imata alergijo vedno, ko gresta na sonce? Ali samo na morju, ko se namažeta z najboljšimi oh in sploh protialergijskimi kremami (po možnosti najdražjimi?!)?
Jaz sem bila tudi prepričana, da imam alergijo na sonce (ko sem se mazala ‘z najboljšimi kremami’ so se mi takoj spustili rdeči & blazno srbeči fleki).
No potem pa sem probala z najcenejšo kremo, ki je bila brez konzervansov in parfumov in od takrat nimam več težav! Brezskrbno (in brezmadežno;)) španciram po morju!
Razlaga: une super kremce imajo tok enih kemičnih packarij notri, ki pa se pod vplivom sonca spremenijo in dražijo kožo!

Lp

Pomaga betakaroten kak mesec preden se gre na morje pa da spereš slano vodo dol po kopanju, ker te sonce še toliko bolj prižge. Drugače pa senca in izogibanje solarijem in kvalitetne maže za telo (mogoče kakavovo maslo iz lekarne)?

včasih pomaga tudi solarij, vendar morajo biti žarnice izpravne. pomaga tudi če jemlješ antihistaminike, jaz sem histazol, vendar pri meni je delovalo le dokler sem ga jemala, ko sem nehala je bil pa izbruh. vse to se mi je v puberteti umirilo, sedaj nimam težav na soncu. sem hitro potrkala, da se letos kaj ne spremeni.
pri meni je bila alergija posledica kombinacije kreme, vode in sonca na kožo, ker se je pojavljala tudi na bazenu in tuširanje z sladko vodo ni obrodilo sadov, niti senca.

Preverjeno pomaga Braunemon ali Bronz plus. Jaz ga začnem jemati en mesec pred dopustom, med dopustom in še po dopustu, dokler ne porabim cele škatle. Mažem pa se z mlekom za sočnenje (oz. emulzija), ki se dobi v lekarni. Sicer nima prijetnega vonja, vendar lansko leto me sonce na morju ni nič opeklo, tudi alergije ni bilo. V preteklosti sem vedno dobila alergijo na morju.

New Report

Close