Alergija na sladila in fruktozo
Stara sem 32 let in imam alergijski rinitis od 16. leta. V najstniških letih sem imela tudi kronični bronhitis, potem pa se je to na srečo izteklo in ostaja samo še vsakodnevni nahod, ki traja nekaj ur, lahko pa tudi cel dan. zdravniki so me napotili na več testov, a testi kažejo, da sploh nimam nobenih alergij! Nekako sem se sprijaznila in vsa leta trpela z vsakodnevnim nahodom. No,pred kratkim pa me je sodelavka pregovorila, da sem šla na bioresonanco, kjer so ugotovili, da imam močno alergijo na sladila in fruktozo ter manjšo alergijo na koruzo.
Zanima me, ce ima kdo kakšne izkušnje s tovrstno alergijo?
Hvaležna bom vseh nasvetov.
Ja, imam neka ohlapna navodila. Za fruktozo je logično, da se moram izogibati sadju, pri sladilih pa nimam vseh informacij. Našla sem eno tujo stran, kjer navajajo vsa možna sladila, ki povzročajo alergije. Če upoštevam tiste informacije, potem lahko jem samo še doma pripravljeno hrano iz svežih sestavin. V osnovi lahko je zelenjavo, mlečne izdelke (samo navadne) in meso (žal sem vegi). Tako me skrbi, kako bo z mojo prehrano. Sem upala, da ima kdo na forumu podobne izkušnje in mi bo lahko kaj svetoval, magari z recepti.