Alergija na pršice
Tudi sama imam te težave, ki so se po prvem porodu precej poslabšale. Doma tako nimamo preprog, zaves, oblazinjenega pohištva, rož in nobenih polic s spominki, na katere bi se nabiral prah. Posteljnino perem vsak teden, prah brišem vsaj 2-3krat tedensko, prav tolikokrat sesam. Jogiji so antilaergijski itd. To vse precej pomaga, še posebej poleti, čez zimo in pomladi (alergije tudi na trave) pa se nekoliko poslabša, a še vedno normalno živim. Vsaj doma. Je pa hudo, ko gremo kam na obisk, sploh, če v stanovanju kadijo, in v službi, kjer se dnevno soočam s prahom. In to kljub zdravilom. Dnevno sem namreč tudi na antihistaminikih in kortokosteroidnih sprejeih. Poskusila že vse živo, bionergetik, bioresonanca-nič pomagalo.
Se je pa vse skupaj poslabšalo, zdaj, ko sem drugič noseča. In kljub vsem ukrepom imam skoraj ves čas zabit nos in težko diham. Res, da ne jem tako močnih zdravil, poleg tega pa na težave menda še dodatno vplivajo hormoni. Zaradi alergij tudi vsako virozo staknem in potem se alergije še poslabšajo.
A klub temu sem še vedno optimist in upam, da se bo morda zdaj po drugem porodu stanje izboljšalo. Upam, da pri tebi ni tako hudo in da bo že odstranitev določenih stvari iz stanovanja pomagala. Vso srečo.
A ima še kdo izkušnje s fototerapijo?
Zdravnik pravi, da bi znalo pomagat, čeprav sam še ne pozna iz prakse, ker je stvar baje nova. Razmišljam da bi poskusila s tem pingvinčkom:
http://med.over.net/forum5/read.php?136,7364887
Živjo,
alergijo na pršice lahko odpravite z bioresonančno terapijo BICOM v našem centru za bioresonanco v Ljubljani (Hd center za bioresonanco).
Če vas zanim, mi lahko pišete na [email protected].
Prijazen pozdrav
Urška hrovat