Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Alergija na pršice

Alergija na pršice

Pozdravljeni,

imam alergijo na pršice, prosim za predloge kako se boriti s to alergijo.

LP Neža

Na spletu imaš malo morje strani, pa tudi tu boš marsikaj našla. Samo vtipkaj “alergija na pršico/e” v enega izmed iskalnikov in začni brati. Pa verjetno si dobila kako zloženko pri zdravniku, kateri ti je tudi kaj razložil.

Tudi sama imam te težave, ki so se po prvem porodu precej poslabšale. Doma tako nimamo preprog, zaves, oblazinjenega pohištva, rož in nobenih polic s spominki, na katere bi se nabiral prah. Posteljnino perem vsak teden, prah brišem vsaj 2-3krat tedensko, prav tolikokrat sesam. Jogiji so antilaergijski itd. To vse precej pomaga, še posebej poleti, čez zimo in pomladi (alergije tudi na trave) pa se nekoliko poslabša, a še vedno normalno živim. Vsaj doma. Je pa hudo, ko gremo kam na obisk, sploh, če v stanovanju kadijo, in v službi, kjer se dnevno soočam s prahom. In to kljub zdravilom. Dnevno sem namreč tudi na antihistaminikih in kortokosteroidnih sprejeih. Poskusila že vse živo, bionergetik, bioresonanca-nič pomagalo.

Se je pa vse skupaj poslabšalo, zdaj, ko sem drugič noseča. In kljub vsem ukrepom imam skoraj ves čas zabit nos in težko diham. Res, da ne jem tako močnih zdravil, poleg tega pa na težave menda še dodatno vplivajo hormoni. Zaradi alergij tudi vsako virozo staknem in potem se alergije še poslabšajo.
A klub temu sem še vedno optimist in upam, da se bo morda zdaj po drugem porodu stanje izboljšalo. Upam, da pri tebi ni tako hudo in da bo že odstranitev določenih stvari iz stanovanja pomagala. Vso srečo.

A ima še kdo izkušnje s fototerapijo?
Zdravnik pravi, da bi znalo pomagat, čeprav sam še ne pozna iz prakse, ker je stvar baje nova. Razmišljam da bi poskusila s tem pingvinčkom:
http://med.over.net/forum5/read.php?136,7364887

Lep pozdrav,

lahko vam zagotovim, da imam za vas pravo rešitev za Vas. Dajte mi priložnost, da vam brezplačno ščistim Vašo vzmetnice. Zgroženi boste kaj vse se skriva v vzmetnici. Če želite sebe in svoje najbližje obvarovati pred alergijo in pršicami me pokličite na 031/639-932

Lp, Peter

Živjo,

alergijo na pršice lahko odpravite z bioresonančno terapijo BICOM v našem centru za bioresonanco v Ljubljani (Hd center za bioresonanco).

Če vas zanim, mi lahko pišete na [email protected].

Prijazen pozdrav
Urška hrovat

Mene pa zanima kakšni so bili znaki za to alergijo in kako so jo dokazali. Namreč pri nas imamo tudi izpuščaje in sum na pršice. Hvala za informacije

Najprej kožni testi.

ne moreš
ne obljubljaj nečesa kar ne moreš izpolniti

New Report

Close