Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija ALERGIJA NA PRSICE

ALERGIJA NA PRSICE

Hcerka (8let) ima diagnosticirano alergijo na prsico. Alergologinja nam je ,med drugim, svetovala nakup antialergijske prevleke za vzmetnico in vzglavnik. Malo sem brskala po spletu in zasledila kar nekaj dobrih izkusenj s prevlekami Allergocover in Intervent. Sedaj pa ne vem, za katere naj se odlocim. Cenovno so primerljive, kaj pa garancija in ucinkovitost?
Prosim za pomoc pri odlocitvi v smislu vasih izkusenj.
Hvala!

Pozdravljeni,
tudi moja 10-letna hči ima diagnosticirano alergijo na pršice. Baje pa, da je diagnoza alergologa le nekje 50% (lahko je še kaj več kljub temu, da vbodni test ne pokaže ali pa sploh ni alergije na pršice). Ker je res boga (cel čas jo srbi telo, razpraskana do krvi, predvsem pregibi rok in nog, predel pod očmi), dosledno izvajam vse ukrepe proti alergiji na pršice (itak ne škodi) torej ves pliš odstranjen, sesanje z vodnim sesalcem, uporaba sintetičnih mil, tedensko prekuhavanje posteljnine in jasno antialergijska prevleka za jogi. Jaz sem kupila AlPrevent, samo sem imela kar težavo, da sem jo sploh dobila. Na netu že oglašujejo, ko pa kontaktiraš jih sploh nimajo ali pa čisto neustrezne dimenzije. Opazila sem, da je postelja veliko bolj naelektrena (zaradi prevleke in pralnih blazin), saj me pogosto ob prvem stiku pri preoblačenju strese. Prav tako je priporočljivo jogi vsak teden dobro presesati (ne boste verjeli koliko odmrle kože je v njem).
Ampak žal kljub vsem ukrepom težav pri hčeri nismo uspeli niti omiliti. Jaz že ničemur več ne verjamem.
Lep pozdrav.

Pozdravljena,

moji 4 letnici so pred slabim mesecem s kožnim testom 1. diagnosticirali alergijo na pršico, poleg alergije na KML in jajca, ki ju ima že od rojstva. Sama nekih težav še nisem opazila (mogoče zjutraj zabasan nos, če ni od prehlada), sem pa šla takoj v akcijo. Kupila sem prevleke Allergocover, nov jogi, odejo in vzglavnik od Dormea (kar itak je bil namen-prehod v veliko posteljo), pralno na 60 st, pospravila pliškote oz. jih bo treba prati, zaves in tepihov itak nimamo. Sesamo z vodnim sesalcem. Upam, da bo to zadostovalo in se nam težave ne bojo povečale. Razmišljam pa o ponovni bioresonančni terapiji.

Naša 10-letnica ima alergijo na pršice od 3. leta. Po nasvetu alergologinje smo odstranili zavese, tepihe, plišaste igrače ( v večji meri )…..Kupili smo prevleke Allergocover ( za jogi, vzglavnik in odejo ). Pred tem je imela vrat čisto pikast in spraskan…..zdaj je brez težav. Prevleke perem največ 4 krat na leto. Tako…..moram reči, da je to ena redkih stvari, ki je vredna tega denarja.

Tudi jaz sem imel oz. imam alergijo na pršice. Malo sem brskal po internetu in našel protialergijskega pingvinčka! Napravico si namestiš na nos in jo snameš čez 10 min. Star dejansko pomaga že ob prvi uporabi in sem z njo popolnoma zadovoljen, vsekakor je vredna svoje cene.
Povezava: http://www.glarimed.si/sl/terapevtski-pripomocki/12-protialergijski-pingvincek.html

Pršic se ne da odstranit, lahko se samo zavaruješ. Pa še to, če si zelo skrben. Vse je odvisno od vlažnosti in kraja, kjer prebivate. Ravno prebrala sem, da je večja izpostavljenost pršicam in reakcijam v mestu, kot podeželju…zgleda bo treba it nazaj na kmetijo živet ;). Evo zanimiv članek o naših najboljših prijateljih 😉

Tudi jaz sem imel oz. imam alergijo na pršice. Malo sem brskal po internetu in našel protialergijskega pingvinčka! Napravico si namestiš na nos in jo snameš čez 10 min. Star dejansko pomaga že ob prvi uporabi in sem z njo popolnoma zadovoljen, vsekakor je vredna svoje cene.
Povezava: http://www.glarimed.si/sl/terapevtski-pripomocki/12-protialergijski-pingvincek.html%5B/quote%5D

Tudi jaz sem nabavil pingvinčka in zanimivo, da je efekt skoraj takojšen, čeprav ga imam v nosu 3 minute kot je po navodilih. Meni je zdravnica svetovala, naj poskusim s svetlobno fototerapijo, in sem našel na internetu ta izdelek. Ne vem ali infrardeča svetloba uničuje pršice v nosu, vsaj tako zgleda, čeprav sem pobrskal naokrog in je razbrat, da se samo poveča krvni obtok v sluznici, s čimr se organizem sam aktivira.Očitno je nekaj takega, ker mi pomaga tudi pri alergiji na cvetno prah. Ni najbolj pocen, je pa ziher ceneje kot laufat okrog zdravnikov in se zastrupljat s tabletami in kortikosteroidnimi spreji.

Lep pozdrav,

vsem ki imate alergijo na pršice vam lahko zagotovim, da imam za vas pravo rešitev. Dajte mi priložnost, da vam brezplačno ščistim vašo prevleke in pa vzmetnice. Zgroženi boste kaj vse se skriva v teh prevlekah in pa vzmetnici. Če želite sebe in pa svoje najdražje obvarovati pred alergijo in pršicami me pokličite na 031/639-932 ne bo vam žal. Pomagal sem že mnogim, zakaj ne bi še Vam???

Lp, Peter

New Report

Close