Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Alergija na prah

Alergija na prah

Pozdarvljeni,

zadnje čase opažan pri hčerki ( 4,5 leta), da če je v protoru kjer se praši ( ni nujno da je veliko prahu), ali pa se igra v svoji sobi kjer ima dosti plišastih igrač, da jo začne boleti glava. Tarna da jo boli glava nad očmi. Začela sem razmišljati da ni to mogoče alergija na prah? Prosim za vaše komentarje oz nasvete.
LPR

Pozdravljeni,
Ker je največkrat skrb za dom na ramenih gospodinj, vam želim predstaviti mojo storitev.
Ukvarjam se z globinskim čiščenjem vzmetnic. Kot nam je vsem znano se v naših ležiščih zadržuje veliko nečistoč, katere lahko temeljito očistimo le z globinskim sesalcem..
Iztrebki pršic ter odmrle pršice so zelo alergene snovi ter glavni povzročitelj astme, alergij in povzročajo draženje oči, nosa, žrela in pljuč…
V kolikor ste zainteresirani za mojo storitev me kontaktirajte na tel: 031 / 447 197

Mislim, da je glavobol tudi možen zaradi alergije. Jaz sem imela nekaj časa kišto od računalnika na mizi v spalnici v tem času sem imela ogromno glavobolov. Ventilator zadaj je bil poln praha in sigurno je v zrak pošiljal ogromne količine le tega. Ko sem dala računalnik iz spalnice, se je stanje zelo popravilo.

Večkrat operi igrače ali pa jih zamrzni. Poleg tega iz sobe odstrani preproge in zavese ali pa jiih vsaj zelo pogosto sesaj in peri. Ena možnost pa je, da to omeniš zdravniku in ga prosi za antihistaminik. Če bo deloval proti glavobolu je to to. Vsekakor pa je bolje se izogibati alergenom, kot pa jemati zdravila. Ampak v nujnih primerih jih je vseeno treba.

New Report

Close