Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija alergija na mačjo dlako

alergija na mačjo dlako

Ima kdo izkušnjo,da ima alergijo na mačjo dlako in se je ta sčasoma omilila? Ali obratno le ta postaja sčasoma vse hujša, če mačke ostanejo v stanovanju?

Sama imam od kar živim, mačko. Zdaj, pri 24 letih sem šla na testiranje in dobila strašno alergijo na mačjo dlako (poleg psa, pršic, več vrst dreves).
Nikoli prej, zdaj pa obupno..
Svetovali so mi, da mačko dam proč, ampak.. zelo težko se bom pripravila na to..

ne vem natančno, vendar sem nekje prebrala (ni bil strokovni članek), da če tudi alergik na mačjo dlako odstrani mačka izstanovanja, se stanje ne izboljša bistveno. vem da je šlo za raziskavo, samo se mi zdi da je bil članek v večeru ali kakem podobnem časopisu.
preveri kako je z desimbilizacijo, če bi ti jo opravili. se mi pa zdi da ni primerna za majhne otroke.

Rekli so mi, da tudi če mački prepovem v hišo oz. jo odstranim (?!), ostanejo alergeni v hiši še nekje 4 do 5 mesecev..

Težave boš lahko zelo omilila z Lučka BioNase, ki s pomočjo fototerapije na varen in učinkovit način lajša težave alergijskega rinitisa, tako sezonskega kot celoletnega. Primerna je za uporabo doma, v službi, na potovanju…Prednosti: enostavna in varna uporaba,učinek je dolgotrajen,omogoča zadrževanje na prostem tudi v času cvetenja,… http://www.medipost.si

New Report

Close