Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Alergija na lasten pot, fizični napor

Alergija na lasten pot, fizični napor

hvala za odgovor,

dermatologinja pač pravi naj se sprijaznim s tem, vendar bo kmalu tudi poletje in ne bi rad hodil takšen pikčast po plaži. Mladi bi še pač radi uživali koker se le da. Ne morem se izogibat soncu, saj ej tudi moje delo na prostem in ob vsakšnem pregretju oziroma naporu, dobim pike in me srbijo.
Ne morem niti delati s strankami, saj čudno izpade…

ima kdo kakšno predlog tudi po naravni poti, kaj sprobat, da bo najhitreje minila alergija, za vsakršen nasvet ali pomoč bi bil zeeeeeeeeeelo hvaležen.

Men se bo še zmešal…ni važno al sm doma al na kolesu al v službi…delajo se mi kr maroge, pa koprivnica ozm veliki fleki s pikami…občutek pa kot bi padla v koprive, kjer bi blo miljon rdečk še prej bi me pa nekdo s čistilom polil ki razjeda….srbi, peče….koža je živo rdeča in vroča, kot bi bla na 40C cel dan…..dermatologinja pravi da to lahko traja celo življenje….čakam na alergijske teste in ne smem jesti tablet…ne spim ponoči ker srbi, na kolesu se ustavljam in se morm popraskat k mislim da mi bo glavo razjedl….mi zna kdo pomagat?

Pot izloča strupe, ki jih vnašamo v telo. Torej je zelo logično, da bi se morali držati dobre diete s katero strupov ne bi več vnašali v sebe. Že samo, če se odpovemo konzervirani in v naprej pripravljeni hrani (pelati v pločevinki, paštete, pogrej in pojej zadeve, pire krompir v vrečki, juhe v vrečki … ipd. – RAZEN certificirani bio izdelki, preverjeno ne povzročajo alergij), smo naredili veliko. Pa pit ogromno vode, da se telo začne čistit preko urina. Spijete vsaj 2,5 litra vode na dan? Ne kave, čaja, soka, ampak VODE!!!

Alergijski testi negativni….imam koprivnico….v 70% nepojasnena…lahko traja celo življenje…
Pa sej dons je že vse kemija…kaj nej sploh jem in pijem? Navadno vodo cel life pa sadje in zelenjavo ki raste na vrtu?

New Report

Close